Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 740
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 225
Не говоря конкретно за Василена, а че като цяло към жените във формата се подхожда снизходително, а мъжете са "разкостени". 

Подобно беше и първото ми мнение тук, а именно какво специално има в тези жени, че да им трябват специални мъже. Никоя от тях не прилича на Натали Трифонова (примерно), да не говорим, че две от тях не са подписвали трудов договор през живота си.

Иначе - чел съм почти всичко. Единственото, което ми убягна е каква снимка ви показа Вокс, че така да ви шашне. В мненията му също не виждам нищо особено. Просто казва това, което би ви било приятно да прочетете.

Не си. Аз бях един от малцинството, които защитаваха Василена. Направо ѝ разказаха играта тука. Чак ми стана жал.

Снимката я има цитирана в няколко мнения след моето. Ако ти се търси, можеш да я видиш. Simple Smile

А за това, че казвам не каквото мисля, а каквото искат да прочетат произволни никове във форум... АЙДЕ ПО-СПОКОЙНО, А??!?!! RageRageRage [/сарказъм]

# 226
  • Terra incognita
Бънди, не е вярно, че към жените се подхожда снизходително. Струва ми се, че постоянно търсиш причините, поради които обсъждаме и не харесваме твоя приятел, извън него самия. Може би е време да се замислите, дали пък наистина няма нещо вярно, когато не 5, не 10, а много повече хора, независими един от друг, намират едни и същи отблъскващи неща в поведението му.
Ако намекваш, че не сме "разкостили" Таня, това е, защото няма какво да "разкостваме" и това няма нищо общо с това, че от женски пол. Жената се представи достойно, това е. Обаче, твърдейки, че насмитаме само мъжете, някак, много удобно ти убягна образът на Мерал, който също е мъж, но не беше подложен на дисекция, защото образът му не дразни.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 14:52 от VickyTaylor

# 227
Тук намерих една статия за някой си С. Ф., който живее без документи за собственост в някакъв апартамент 25 години, което де факто не го прави негов по давност. Дали това е спорния апартамент?
https://www.24chasa.bg/Article/1451279
А това за родството с Антим I Лисан си го е наумил като мантра и си го повтаря и се титулува с него и това е. "чиято баба е била племенница на Антим"- колко точно пряка роднина те прави на Антим? "Аз съм потомък на една от сестрите на Екзарх Антим Първи. Ние много се гордеем с това, че сме негови потомци."

# 228
  • Terra incognita
Ха така. Мистерията с Кум Лисан все повече се заплита. Или пък разплита. Въпросът е по каква линия нашият Лиско се е самонастанил?

# 229
Не вярвам да е това, защото този апартамент изобщо не е собственост на този човек - той просто живее в него, няма нотариален акт и въобще не е ясно от кого го е купил (щом собственикът не се знае). Сигурно е съвпадение на имената.
Нали като излезе решението, ще прочетем всичко ... Само дето, според един познат, решенията на Софийски Районен съд понякога се бавят адски много и може и да не стане, докато тече предаването...

# 230
И що не вярваш да е това? Ти знаеш, че той има нотариален акт, или просто знаем всички това, което ни каза, че някой го е измамил и го е оставил по къси гащи и джапанки пред апартамента. Което може да се случи и още как, ако апартамента не е твой понеже нямаш документи за него, живееш си там и не плащаш данъци, не плащаш наем. Случайно да не би да не ти прилича на такъв Лисан? На мен ми е се тая, просто ми направи впечатление тая статия, апартамент в центъра, претенциите на Лисо и затова. Може въобще да не е той, обаче мен нещо ме гложди па не знам. Ще видим.

Абе Shatzi, като вокса е тука дали ти трябва да му развяваш снимката? Чела съм за архиви на потребители, ама не вярвах, че се прави. Много съм наивна и за.

# 231
Ами, това не е случай на измама - когато живееш нелегално някъде, трябва да имаш едно наум и да си знаеш, че рано или късно ще те изгонят... Нищо общо с измамите на имотната мафия. Ако е той, доста е преувеличил.

# 232
  • Terra incognita
Е, извинявайте, колко лица с името Светозар Филипов, замесени в апартаментна сага, може да съществуват? Не казвам, че 100% е той, но съвпадението е огромно.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:50 от VickyTaylor

# 233
  • Обран бостан ;)
Обаче, твърдейки, че насмитаме само мъжете, някак, много удобно ти убягна образът на Мерал, който също е мъж, но не беше подложен на дисекция, защото образът му не дразни.

Не казвам и това, че не се коментират жените, а че се коментират снизходително. Ако отношението към мъжете беше същото нямаше да се намеся, а то заплати, коли, къщи, бани, тоалетни.

От Мерал нямам лични впечатления, но относно държанието на Светозар - не мога да преценя дали не е под давление, но доколкото аз го познавам е съвсем различен човек.

Разбира се склонен съм да приема и факта, че не мога да съм сигурен дали не се е променил в последните години (виждам го сравнително рядко), както и това, че никога не съм го виждал в такaва ситуация за да съм сигурен, че съм напълно прав.

Дадох Трифонова като пример, но дори да е така както казвате,не намирам нищо лошо в това да се възползва от външния си вид и връзките си, което на практика прави всяка жена.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:28 от Не се сърди, човече

# 234
Ако е същият Светозар Филипов, според мен, няма как да си върне апартамента - да не се харчи за горни инстанции Simple Smile

# 235
  • Terra incognita
Бънди, сигурно си на годините на Лиско, 55-60. Не ти отива да коментираш панталоните на един млад мъж.

# 236
Че на Васа се направи анализ на колата и жилището й, както и каква ли пари вади от "магазина" си за дрехи. Коментира се и имотното състояние на Таня, че и на дъжеря й. Фори също не беше пожален. Май само за Ивана и Мерал не е коментирано така задълбочено (или съм го изпуснала). Не очаквайте, че ще пощадим Зарето само защото се е провъзгласил (явно нелегално) за виден жълтопаветник Simple Smile Ако беше по-обран в думите и поведението си, нямаше да е разгледан под лупа Wink Но човек, претендиращ, че къщата му е строителна площадка и лее бетон, няма как да не й се обърне внимание, най-малкото защото той сам насочва зрителите натам Simple Smile Отношението към Лисан тук е провокирано изцяло от самия него.

# 237
  • София
Бънди, сигурно си на годините на Лиско, 55-60. Не ти отива да коментираш панталоните на един млад мъж.
Със сигурност е на годините на Лиско, защото е той. Smirk
Не виждам проблем в цвета, и розов да беше. Предразсъдъци от миналото.

# 238
  • Тра-ла-ла
От Мерал нямам лични впечатления, но относно държанието на Светозар - не мога да преценя дали не е под давление, но доколкото аз го познавам е съвсем различен човек.
И във Фейсбук профила му ли е под давление?

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:26 от Не се сърди, човече

# 239
  • София
Василена беше първата разкостена, след това Никифор и я последствие Светозар. Всеки спрямо избухванията си.

Таня се държи достойно, така че не очаквам да ѝ дойде ред.
Мерал и Ивана са пощадени до някаква степен. Към Ивана имаше много критики, но тя все пак е твърде млада още, тепърва ѝ предстои и кариера и семейство. Дано се намери кой да ѝ повлияе положително, добро момиче е, на мен ми е и красива.

Общи условия

Активация на акаунт