Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 165
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 285
Боби, имаш снимка по потник и още не си ни я пуснАл , ама не ти ли е неудобно. 🤣🤣

Тя Смърфиетата намекна , че тия новите са още заедно. Обаче ние имаме инфо, че се знаят от преди да се срещнат и това участие е проформа.

# 286
Ох,добре че ми го изясни!Пък аз така се надявах да се влюбят от пръв поглед и да живеят заедно вовеки веков Simple Smile
Ама изобщо тук сме все едни такива наивни девойки,ако не сте вие мъжете да ни разясните нещата,много сме го закъсали Grinning

# 287
Не зная как ще изгледам епизода довечера.
Лисан ми е органически неприятен вече дори през екрана. Нито чалгаджийката Ивана/ изгледах даже пошлия клип, който услужливо подсказахте тук, че има/, нито Никифор или Василена ме дразнеха толкова. Караха се викаха, излагаха се, но те са си просто такива каквито изглеждат даже с нереалната самооценка на принцесата. Но Лисааан..,това маниерничене непрекъснато, нелепите физиономии и лигочта, пробутвана за хумор..нетърпимо е просто.  Тотална липса на усет и такт дали скечовете му минават пред жената, с която уж ще гради бъдеще.
  Таня е обрана в изказа, човек на действието, а не на думите. В тоя живот се е реализирала като жена, майка и вече баба, има професия, която упражнява без да демонстрира  грам самочувствие или надменност. Има чудесна фигура и право на всички мечти, които и се полагат след трагедиите, които  е преживяла.
И тоя нелеп чичка до една подобна жена, еее...идва ми в повече. Сватовниците психолози са за публичен бой на голо с пръчки.
Каква стабилност може да даде един Лисан не само на Таня, ами и на която и да било жена?!  Всичко му е в мистерии - липса на жилище, консултант на някакви добавки от сорта на вижън, а се пише експерт по храни в ресторанти, едва ли не наблюдаващ орган. И само едни стари лаври за недоказано родство. Жълтопаветник бил, по -скоро един претенциозен гологъзник. На една кифла може и да и ходи да си прави устичката на фльонга, но за  мъж над 50 това да бъде водещ елемент в общуването -не, мерси. Ох, пръстчето мии, слончеее, ..на мястото на Таня бих му врътнала едно плесниче.

# 288
Намерих още сумати снимки на Юлето обаче никъде не присъства никакъв младеж даже и някой друг бивш. На мен ми е интересно нали се коментираше че всички участници трябвало да живеят в София или нещо подобно като един от критерийте та как ще се получат нещата със софиянка и пловдивчанин кой би се преместил според вас.

# 289
Тя от София ли е?

# 290
Намерих още сумати снимки на Юлето обаче никъде не присъства никакъв младеж даже и някой друг бивш. На мен ми е интересно нали се коментираше че всички участници трябвало да живеят в София или нещо подобно като един от критерийте та как ще се получат нещата със софиянка и пловдивчанин кой би се преместил според вас.

Аз го написах. Лично мнение беше. И не че е изискване. Написах, че е желателно, за да са по-лесни снимките. Ако е нямал проблем господинът обаче да се премести да живее в София - няма проблем. Така като гледам май няма стабилна работа от 9 до 5, 5 дни в седмицата, та не би било проблем при нужда.

Ще видим кой къде.

# 291
Не зная как ще изгледам епизода довечера.

Гледай Шампионска лига.

# 292
  • София
Това е снимка на моята кукла, актьора е ясно кой е. И да ви кажа, че ми е одрала кожата Simple Smile))

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 17:56 от Shatzi

# 293
Това е снимка на моята кукла, актьора е ясно кой е. И да ви кажа, че ми е одрала кожата Simple Smile))
Скрит текст:

Това в каква връзка е? Или грешна тема? Simple Smile

# 294
И аз не разбрах каква е тази снимка и защо е тук.

# 295

Да се похвали жената. Явно е дъщерята на Shatzi, снимала се случайно с холивудския актьор някъде из улиците на София.

# 296
Къде ли ще плюска чалгарката довечера. Честно нямам търпение да говори с пъла уста и да размахва вилица, докато мъжа и напъва да говорят за бъдещето Grinning

# 297
  • Брюксел / София
От промото довечера се вижда, че Андрешко не само има птиче в устата, ами го държи и не го пуска - отврат впечатление прави този мъж на възраст, който се държи като малко дете и се изживява като центъра на вселената. От промото става ясно, че май са имали някакви разногласия с Таня защото го дават в разговор с една от "специалистките", където естествено той обяснява как Таня не е преживяла съпруга си, демек той "прекрасният жълтопаветник, потомът на Антим" няма никаква вина за нищо... брррррррррр неприятен човек!

"Съдбовното" решение на Форчо и Василиса колко да е съдбовно, по интересно е какво ще отговорят на въпроса дали ще останат приятели?!

Дано поне довечера стигнат до сватбата на четвъртата двойка, че с темпото, с което върви предаването може до лятото да ни занимават с импотентните опити на "специалистите".

# 298
Бай Джери е отпрал шкембенце

# 299
  • София

Да се похвали жената. Явно е дъщерята на Shatzi, снимала се случайно с холивудския актьор някъде из улиците на София.

Може и да съм мъж, сипатизирах ти до днес. Грозен коментар.

Общи условия

Активация на акаунт