Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Тра-ла-ла
На всичко отгоре и масажист- и друг такъв познат имам- да мачка жените, голям кеф.
Нали не мислиш, че масажистите се одървят над всяка клиентка?! hahaha

# 406
  • Terra incognita
Групата малко ми заприлича на сбирка клошари. Не искам да омаловажавам това, което правят със сърце. Съжалявам, просто такова усещане оставят у мен. Някак- нечистоплътни ми изглеждат.

# 407
Операторите не са добре. Как може толкова пъти да снимат краката на Василена и Никифорчо, които са с калцуни под обувките. Да бяха изрязали последната подробност....

# 408
Абе жени какви мъже харесвате,  отчайващо!!
А ти с какво се занимаваш? Просто ми е любопитно какво е намерила жена ти в теб Simple Smile
Ако изобщо имаш такава...

# 409
  • София
На мен лично новите двама ми изглеждат някак нечистоплътни. Та в това отношение наистина си пасват

# 410
  • Тра-ла-ла
А ти с какво се занимаваш? Просто ми е любопитно какво е намерила жена ти в теб Simple Smile
Дали има жена и дали не е жена? Mr. Green

# 411
Горката на 36 е готова да се жертва и да се бракува. А на 22 къде беше, како Simple Smile

А чичко къде е блял до 41г???

Събирал е пари за зестра Simple Smile

# 412
Групата малко ми заприлича на сбирка клошари. Не искам да омаловажавам това, което правят със сърце. Съжалявам, просто такова усещане оставят у мен. Някак- нечистоплътни ми изглеждат.

Милена поне изглежда малко по-жива

# 413
Започват да ми липсват Насето и Тонката от първи сезон. Не е добре т’ва..

# 414
  • Брюксел / София
Мишо е неосъществен музикант, който иска хобито да му е работа, ама явно не се е случило. Масажирането е да си купува хляб и лютеница, демек да се препитава. Не ме кефи.
Юлето сякаш мисли, че е дошло време за последния влак, което е грешка.
Усещането ми е, че няма да им се получи.

# 415
  • Terra incognita
Операторите не са добре. Как може толкова пъти да снимат краката на Василена и Никифорчо, които са с калцуни под обувките. Да бяха изрязали последната подробност....
Е, нали е рИалити. Всичко трябва да натЮрално, да не си помислим случайно, че има нещо нагласено.

# 416
Дали има жена и дали не е жена? Mr. Green

Има само един начин да разбереш - поканата ми е валидна Wink

# 417
На всичко отгоре и масажист- и друг такъв познат имам- да мачка жените, голям кеф.
Нали не мислиш, че масажистите се одървят над всяка клиентка?! hahaha
Нее. Grinning Ама има един такъв тип масажисти мъже, които точно заради мацките масажират и се кефят. Този точно на такъв ми прилича.

# 418
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С риск да ме изкарате някоя хейтърка, но и този Мишо ми се вижда един такъв... неугледен, смотан и никакъв.  Confused

# 419
В голяма грешка сте за масажистите. Тези, които си разбират от работата, печелят дооста добре. И не почвайте с шамарите още преди да сте научили нещо за хората де! Много па сте люти днес.

Общи условия

Активация на акаунт