Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Тра-ла-ла
Дали има жена и дали не е жена? Mr. Green
Има само един начин да разбереш - поканата ми е валидна Wink
Не съм толкова закъсала. Сори Mr. Green

# 421
Май ми трябва малко масаш на яката на шията..мда, добре масажира ми се видя, Мишко.))
На ман пък ми хареса, с изключение на косата. Не е до миене, имах съученичка все мазна коса имаше, а доста грижи полагаше.
Чертите на лицето обаче ми харесват на Мишо, има волева брадичка с трапчинка. Колкото до доходите, мисля че музиката му е хоби доста силно изразено. Парите от масажа изкарва, при това са добри доходите оттам.
Юлето още не знам как е, разбирам я, откровена е много и ми харесва това. Тя също е с мазна коса.

# 422
  • София
Операторите не са добре. Как може толкова пъти да снимат краката на Василена и Никифорчо, които са с калцуни под обувките. Да бяха изрязали последната подробност....
Е, нали е рИалити. Всичко трябва да натЮрално, да не си помислим случайно, че има нещо нагласено.

А бе мен още си ме гложди едно червейче, че май са си двойка от преди предаването, ама айде. Все си мисля, че това ще се усети по време на снимките

# 423
Тя има котка, той има колело. Найс, бре Simple Smile)

# 424
Казвам ви тия двамата въобще няма да ги бъде, може да се правят само заради договора.
Жената няма да го хареса.
Тя спортува....той има колело ай бегай!

# 425
Де е Смърфиетка?

# 426
Пфффффффф...божке тези ако са 9 не знам къде са ходили втори клас да се учат на броене

# 427
От двамата по-рисков играч ми изглежда жената. На пръв поглед кротка и мила, но си мисля, че под повърхността се крият интересни неща. А, и да не забравя любимото ми: "Бившите ми мъже са неудачници." Не се ли замислят хората, като говорят такива неща, че по този начин лепят и на себе си етикети със сходно съдържание...

# 428
# 429
  • 2860 км северно от Екватора
О.,лиско говори.

# 430
Дали има жена и дали не е жена? Mr. Green
Има само един начин да разбереш - поканата ми е валидна Wink
Не съм толкова закъсала. Сори Mr. Green

Понякога ще идвам във съня ти Innocent

# 431
...изплужен на фотьойла

# 432
  • София
Горката на 36 е готова да се жертва и да се бракува. А на 22 къде беше, како Simple Smile
А чичко къде е блял до 41г???
Събирал е пари за зестра Simple Smile
Искаш да кажеш, че ще гледаме още един богаташ /след Форко и Зарко/...  hahaha

# 433
Лиско въобще не е искрен в разговора с Маги.

# 434
Горката на 36 е готова да се жертва и да се бракува. А на 22 къде беше, како Simple Smile

А чичко къде е блял до 41г???

Събирал е пари за зестра Simple Smile

Не личи да е събрал много. Май е учил песнички за серенади

Общи условия

Активация на акаунт