Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Уф, на 36 да си.......продавачка.
Със средно е. Няма много алтернативи.
И да живееш с мама и тате!

# 511
Дали така ми се струва или Лиско си променя гласа, когато говори с Таня. Много по-лигаво ми звучи, когато е с нея, отколкото, когато говори на камерата
А, ти па, струва ти се! То това е най-характерно за него. Отдавна така си говори с птичето в устата.

Сички тук - двете дипломи за вишу, нотариален акт на ваше име и трудовия ви договор - безсрочен, за най-малко мозъчен хирург и ше ви падна на колене. Големи сте измишльотини и вие, кой знае къде си чоплите носа за по-малко от Форчовите 1000 лева, ама ... голям смях е на 36 да си продавачка и да живееш при вашите!

# 512
Мишо с изкуствени зъби ли е така да се каже ?

# 513
  • 2860 км северно от Екватора
Със средно образование каква да е...

# 514
  • Някъде там
А тези които имаме котка и куче,костенурка,таралеж, гургулици и заек,какви сме?
И новите не мисля че ще си паснат.Много различни ми се струват.
Този е подобрена версия на Форчо.

# 515
  • Terra incognita
Какво пък се хванахте за тази котка newsm78 Тя си е семейно животинче очевидно. Нито пък го възприемам като символ на старомоминството....

Котката е животно, което е свикнало да само да яде, спи, мързелува и да бъде обгръщано с внимание. Огледало на собственичката си. Голям червен флаг. Sign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On Post

Глупости! Котките се привързват и страдат от липсата на човек в дома.

# 516
  • София
Олелее, на тоя Мишо приятелите са клошар до клошаря. Един куп мурдари са се събрали да пият и да пеят

# 517
  • София
Дали така ми се струва или Лиско си променя гласа, когато говори с Таня. Много по-лигаво ми звучи, когато е с нея, отколкото, когато говори на камерата
Лисан е постоянно в роля - от жертва до аристократ. Много неприятно говори и жестикулира, а погледът - все така лукав.

# 518
Тези Мишови приятели по-зле и от дружките на Фори.

# 519
Групата му има 5 китариста. Какво се случва ?

# 520
Отричам, че българските мъже са като Форча ви и Мишо. Почвам да си мисля, че Миленка си ги подбира по неин вкус Grinning

# 521
  • София /Абсурдистан
Сигурно на някои заплатите им са колкото на инженер или доктор в държавна болница...и по-високи от учителските, че и от преподавателските...
В ДМ заплатите са на една идея повече от минималната. Имам позната, която работи там.

# 522
Ало консултантите - това ли е ващта представа за ергенско парти ???

# 523
  • София
Тук май бяхте коментирали, че новите се познавали от преди или нещо грешно съм разбрала?

# 524
Дънковата ризка на Мишо е върха на кутюра, дали ще е с нея и на медения месец Laughing

Общи условия

Активация на акаунт