Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 600
ау, 2 котки!  А мъж имаш ли ?

Да Локумче, имам си. А ти?
Сега, ако и той каже, че има мъж, ще стане интересно!

# 601
ау, 2 котки!  А мъж имаш ли ?

Да Локумче, имам си. А ти?

И ти ли ще ме каниш на среща, стига вече Simple Smile

# 602
  • Terra incognita
Локуме, ако нямаш или не харесваш котки, не вАжиш.

# 603
И ти ли ще ме каниш на среща, стига вече Simple Smile
Ааа, не. Няма да те каня, спи спокойно Laughing  Ама пак не отговори на въпроса

# 604
Ох, тези специалисти...................... като ученически театър на деца във втори клас са. А пък логиката им е................да прихнеш от смях.

Тази Маги - уж гледам да избягвам крайните квалификации, но много елементарна ми изглежда и една такава без живец - направо я мързи да говори.

Зарко носи цветенца и гали ръчичката на Танчето, а пред "специалистката" едва ли не се съмняваше до колко си заслужава. Същите методи като на Фори - много държат да се покажат колко добри са! И какво изобщо очаква, че няма да бъде сравняван ли? Нима той не прави сравнения, дори и подсъзнателно?

Мерал и Ивана - най-после целувка - бях решила, че тези хора съвсем по приятелски си живеят. Хавлията на Мерал ми се стори много противна. Сега ми е интересна срещата на Ивана с неговото семейство.

Новите ми изглеждат и на мен много познати. Тя ми е една идея по-симпатична - защо още не мога да преценя, но ми изглежда по-земна някак. Определено жената мисли, че хваща последния влак и сигурно ще бъде добра съпруга и майка - дано намери някой сериозен, че това изказване - "оказаха се неудачници" много ме притесни - не говори добре за нея самата! Мъжа ми изглежда малко като на музикант, който не е успял да осъществи голямата си мечта да бъде известен и лашкайки се насам-натам накрая е разбрал, че живота му е минал без да направи нещо съществено - дано да бъркам и човека да си е доволен от себе си и от постиженията си. И него не му се пораства, но годините го изискват, определено обаче е с по-весел и лек характер от Форито и Зарито. Двамата ще си дадат шанс, въпреки че не ги намирам много подходящи!

# 605
Локуме, ако нямаш или не харесваш котки, не вАжиш.

какво стана с къщата в Бояна и служебната ЕС класа Simple Smile

# 606
  • Terra incognita
Ако е служебна, или на изплащане, също не вАжиш.

# 607
Разочарование.
Ще спестя мнението си за вида на момчето-музикант и приятели. Иначе изглежда добро момче. Мъж, де - 38, 41... там някъде.
Момичето... Ами, не може да имаш толкова свободно време, че спортът да ти е изключително важен и да се записваш на два спорта, а да не намериш до 36 години време да се усъвършенстваш с някой курс и да понаучиш нещо повече от средното ти образование.

И мен това ми е чудно! Тя изглежда доста симпатична мацка, като нищо на 36 вече можеше да е разведена с дете, та поне да е ясно къде ѝ е отишло времето, ако не в някакво професионално/ образователно усъвършенстване или кариера..има нещо тука...

# 608
Аз ще съм тъжна тази вечер. Форчо и Васето вече няма да се показват и да ми радват погледа. Неутешима съм((

# 609
  • Terra incognita
Е, ти пък. Нали му имаш фейсбука 😀
Ако нещо се бъгне, има го в Елмаз и други ми ти сайтове.

# 610
Аз ще съм тъжна тази вечер. Форчо и Васето вече няма да се показват и да ми радват погледа. Неутешима съм((

Ще ти остане профила на систъра Wink

# 611

Влей се в редиците от фенки и му обяснява колко добър човек е, как заслужава щастие и му се радвай от сърце. Той ще пише благодарствени слова и ще публикува по 7 сърцераздирателни клишета за морето, любовта и още нещо и ето ти пълно щастие.

# 612
  • Terra incognita
Да ви кажа честно, имам усещането, че Форко- Тупорко има регистрация в бг- мамма и е пускал теми в СО. Там все такива закъсали типове, като него, пишат.

# 613
Значи човек да не влезе да се изкъпе. Супарнайсехиляди коментари за четене.

Локуме, гледай с'а жена, която гледа котки не винаги е без мъж и не всяка жена без мъж гледа котки.
Ходи малко да се образоваш на тема женска психология пък пак заповядай, може и да ти се получи диалогът тоя път. Че сега си на ниво 5 клас голямото междучасие.

# 614
Те повечето мъжки тролове по темите са супер закъсали типове. И в тази тема ги има.

Общи условия

Активация на акаунт