Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 965
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ох, това предаване- кака в съдби на кръстопът, тате в съдби на кръстопът... явно са казали дайте някакви близки да ги снимаме тука, че нямаме желаещи. Да не се окаже, че и woox е бил в съдби на кръстопът хахахаха Grinning

Мишо ми се струва, че се е поддържал до един момент и в последните години се е занемарил. Сякаш преминава през нещо. По-горе казахте, че едното му око е кривогледо, а забелязахте ли, че и устата му е леко по-надолу от тази страна. Може да е минал през някакво заболяване и затова да се е позанемарил.

Лиско пак с големите претенции, мразя такива мъже, само говорят говорят и нищо не правят- ще дойда с багажник с лалета... айде бе, подари 3 кокичета откраднати от някой двор, и изведнъж с големите амбиции- цял багажник с цветя...

Мери с тоя халат... аууу, да вземе да си го подмени, вече не е на 10.

# 661
            На мен ми направи впечатление  едно  момиче от компанията на този новия, Мишо ли беше? Едно русичко, с прибрана коса беше на снимките. После попя малко с друго момче в кадрите. Изписали са й името , но не ми се връща да го  търся. Та, това момиче го гледах преди най-много 2 седмици в Откраднат живот, имаше епизодична роля, някаква компаньонка играеше. Запомних я по  дъъъъъългите ботуши, които беше навирила на болничното легло. Мисля и в реклама съм я срещала, но убийте ме не помня каква ( дали не беше на някоя от фирмите за бързи кредити ) .
        Някой ,ако се сети подробности нека ме допълни.

Чудих се снощи откъде ми е познато това момиче. Да, точно така беше, игра пребито момиче, някаква мутра я доведе и й се заканваше, после налетя на Тасев и си предложи услугите и т.н..

# 662
От компанията на Миши на мен пък едно от момчетата ми изглежда познато отнякъде. Това с опашката, обръсната главата отстрани, едно симпатично. Харесва ми този, що него не са го взели.
Иначе ми се стори купона да е в къща, а не в заведение както казаха. Неглиже са приятелите, ама ми изглеждат точни. Мишо на мен ми харесва засега, момата нещо съм с резерви-не заради образованието. Откровена беше, самоанализира се дори, но някак... има нещо, засега не мога да го определя. Ми то и нейната коса е мазна.

# 663
От компанията на Миши на мен пък едно от момчетата ми изглежда познато отнякъде. Това с опашката, обръсната главата отстрани, едно симпатично. Харесва ми този, що него не са го взели.
Иначе ми се стори купона да е в къща, а не в заведение както казаха. Неглиже са приятелите, ама ми изглеждат точни. Мишо на мен ми харесва засега, момата нещо съм с резерви-не заради образованието. Откровена беше, самоанализира се дори, но някак... има нещо, засега не мога да го определя. Ми то и нейната коса е мазна.

Точно за същото момче си помислих, че повече подхожда на Юлия Simple Smile, ама ние какво разбираме те "специалистите" си знаят работата Joy

# 664
Е нищо де, след снимките може да се намерят с това момче, я Форко как намери кумата. Simple Smile)

# 665
На мен вчера не ми беше толкова интересно, затова не коментирах.
Зачудих се, ако това беше всичко от Василена и Никифор, защо той все се канеше, че нищо не сме били видели... Пък накрая уж се разделиха като приятели... Аз на нейно място все пак щях да го съдя, заради излиянието във Фб, пък каквото съдът реши.

Прегледах какво сте писали и трябва да кажа, че не мога да понасям хора с лошо отношение към животните! Направо ме дразни да дишам един въздух с такива!
А по отношение на дънковите ризи - имам 4-5 и са все от Лидл. И ги нося, защото ми харесва как изглеждат и как ми стоят Simple Smile

# 666
Ако някой иска Мишето да го масажира тук е мястото Laughing https://m.grabo.bg/lecheben-masaj-0hnzt

# 667
  • Варна
Момичето не е продавачка, а консултант в дрогерия. Това предполага да има познания за кожата и т.н. Има курсове и за това. Много лесно я отписахте като "продавачка". И да ви кажа, счетоводителките през март също мечтаят да са продавачки - заплатата сходна, пък отговорността е много по-малка. Laughing
Вие какви хора очаквате да се запишат в такъв формат? То все нещо не ви харесва. Разбирам защо Мишо се е записал - наистина вярва, че ще срещне половинката си, ако не, поне групата му ще стане по-известна. Не виждам нищо лошо, че някои имат профили в сайтове за запознанства. Аз така се запознах със съпруга ми.

# 668
  • Варна

Руси кичури ли виждам или такава си му е косата?
Костюмчето е яко.😊

Аз нали ви казах че Форчо е влюбен в кумата си,но любовта му не е споделена.Сега още повече вярвам в това.
Такова прехласване по приятел,не съм виждала.

Точно на жабокът Кърмит, ми прилича!

# 669
Рафи е Кърмит - не вярвам, че има друг човек, който може да докара такава прилика Simple Smile

# 670
Нямате насмогване ей. Laughing
Юлето не ми харесва нещо в лицето и ме дразни, самата тя е малко надменна. За професията, не сте прави. Какво лошо има че работи в магазин за козметика? Ако човек няма интерес към учение и интелектуално развите, какъв е проблема. Има място под слънцето за всички, а тя май е и много щастлива в професияата си.
Музиканта е отвратителен, нечистоплътен, отблъскващ...Поне са ги мачнали добре, тя ще вземе мострички на измивни продукти и ще го изкъпе от горе до долу. И нокторезачка ще е нужна.  Sick

Ивана с това разкраченото стоене вчера ме загуби...забрави, че не е на кастинг за работа.  Mr. Green Жал ми е за Мерал, заслужаваше да му намерят момиче.

Новите са скучни, Васа и Фори са звездите на този сезон. Какви лафове се родиха само..."хилурон, силикон...кон"..."паднА ти се принцеса"..."не знаеш какво е каперси, ти се шегуваш"...

# 671
Хайде на масажитееее)))
Ако на Мишо му се намали дължината на косата и я сресва нагоре и назад, визията му щеше да е друга в лице. На мен ми харесва и с малко пипване ще се получи. Също ми харесва и фигурата му за годините 42. Има гръб триъгълник-широки рамене, тясно дупе...ми добре е момчето бре. Че и пее, серенади може да прави, да маха болежки. Супер ми се вижда.

# 672
  • Варна
Хайде на масажитееее)))
Тц, вече са разграбени ваучерите Kissing

# 673
Във фейсбука,Форето ни благодари на всички нас  Laughing ,че сме го изтърпели сигурно  Joy .Ще ми липсва този мъж на екрана ... rotfImbo

# 674
  • Terra incognita
Мишо може и да си мие косата редовно, просто някои коси са такива- много тънки и редки и изглеждат немити. Една добра подстрижка ще свърши работа.
Юлето- симпатична на моменти. Направи ми впечатление, че има много ниски вежди.
Според мен няма да ги бъде.
Мишо отделя прекалено много време на хобито си като рок музикант, което за семеен мъж няма да е много ок, освен ако и жената не споделя същите интереси.

Общи условия

Активация на акаунт