Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там

Руси кичури ли виждам или такава си му е косата?
Костюмчето е яко.😊

Аз нали ви казах че Форчо е влюбен в кумата си,но любовта му не е споделена.Сега още повече вярвам в това.
Такова прехласване по приятел,не съм виждала.

# 571
  • София
Е, какво като е продавачка? И в ДМ да е? Не виждам драма в това, че така да се обсъжда, все едно не си изкарва заплатата, а краде нечия.

Не знам тази снимка дали е качвана, но вече с Фори имаме общи приятели във фейсбук и са му я лайкнали, та да ви покажа какъв 'убавец е бил на 20+.Смеем му се ние тук, ама над 600 нови приятелки има човекът 😉 Има фенки и от моите познати Flushed
Скрит текст:

# 572
Ако кумата не заобожава Форчо, винаги може да я закара на Витоша Grinning

# 573
  • Terra incognita
Фориният копринаж е много як. А дънката? Дали не е същата от днешния епизод? 😂😂😂
Поне да каже марката, голяма реклама.

# 574
  • София
Изобщо не говоря за професорски и мениджърски позиции. Какво значи "някой трябва да върши черната работа"? Личността се развива и обогатява, не тъпче на едно място. Човек през живота си трябва да се стреми към усъвършенстване и по-добро (от това да е продавачка на 36 години, останала със средно образование и никакви други профилирани способности или занаят.) Няма срамна работа, срамно е да си поставиш граници на развитие.

# 575
Този Мишо каза нещо, че щял да издава свой албум уж. За мен той харесва музиката и си прекарва там времето с приятели. Парите, като масажист. Пак нещо е съчетал и има интереси.Вероятно и езици говори свободно. Това, че е със средно образование мен не ми прави впечатление. Най-ерудирания мъж, когото съм срещала, харесвала и изобщо... си остана с това образование, а можеше навсякъде да влезе. Мечтата му беше режисура, а по онова време на 2 години приемаха по 1 бройка (така казваше) Не искаше да учи нещо, заради тапията. Също свиреше любителски, имаше и китара, пиано, йоника и не помня още какво. А да...и не се ожени, а беше супер красив мъж, ама красив ви казвам.(проверено не беше гей) Та..това за мен не е показател никакъв.
Виж до мацката, наистина нещо е трябвало да учи. Тя няма интереси, освен уж фитнес за тяло (добави и здраве)
Котката, тя има възрастна майка. Котки гледат хора, които обичат тези животинчета, но и когато има болен човек в къщата. Котката лекува , доказано е.

# 576
Фориният копринаж е много як. А дънката? Дали не е същата от днешния епизод? 😂😂😂
Поне да каже марката, голяма реклама.
Силно се съмнявам да е същата, фигурата му е поне два пъти по-едра от тогава

# 577
  • Пловдив
Смърфиетке, това на дайрето ти ли си , Душо?
Тц, нИ съм Grinning

# 578
  • София
Фори ме трогна истински, неописуеми са чувствата ми в момента. 😍😜

Абе, вече си е дал сърцето на кумата, то е ясно.

# 579
Значи много ме отблъскват нечистоплътните хора. Мишо с тоя мазен перчем и непраната риза тотално ме разочарова. А на снимките е симпатяга..

Първото, което гледам в един мъж са ръцете му, ако не са чисти и с изрязани до дъно нокти, сорЕ..
А тоя с нокътя ме накара дълбоко да се потреса..

Юлия ми е приятна. Очевидно не е някоя амбициозна и интелигентна, но пък изглежда добре възпитана и добродушна. Отделно много ми напомня на Светлето от 1 сезон, а тя ми е фаворит..

# 580
  • 221B Baker Street
Синият кожен диван много си отива с пожълтялата мърлява възглавница до Форко...

# 581
Изобщо не говоря за професорски и мениджърски позиции. Какво значи "някой трябва да върши черната работа"? Личността се развива и обогатява, не тъпче на едно място. Човек през живота си трябва да се стреми към усъвършенстване и по-добро (от това да е продавачка на 36 години, останала със средно образование и никакви други профилирани способности или занаят.) Няма срамна работа, срамно е да си поставиш граници на развитие.
Ти откъде знаеш колко е бедна или богата личността на Юлия?! Може да говори 6 езика, да свири на цигулка, да е виртуозна готвачка, да рисува красиви картини, да е всичко, дето се сетиш, за което не са и нужни дипломи и сертификати. И как прецени, че си е спряла развитието и е на ниво 8 клас, защото за да е продавачка повече не и е нужно? Направо се самозабрявате с някои анализи!

Онова за снимките с очила е вярно! Хора, снимайте се със слънчеви очила и ще сте вечно красиви.

# 582
  • Тра-ла-ла
Направо се самозабрявате с някои анализи!
Peace Тази вечер е....А още нищо не сме видяли.

# 583
  • Брюксел / София
Синият кожен диван много си отива с пожълтялата мърлява възглавница до Форко...
Ох, бе! Ще се задавя...
Мен ме “кефи” ризката: изкуствена коприна, лъскава, евтина, гадост...

# 584
Здравейте, надявам се, че мога да се включа във темата ви. Следя предаването и случайно попаднах тук, където е доооста нашироко и надълбоко обсъждана. Simple Smile
Аз бях за Таня и Зарко, ама покрай вашите коментари го забелязах, че наистина е доста фалшив... Съжалявам Таня общо взето.
Ивана и Мерал ми се струва, че няма да са още дълго заедно. И причината ще е в нея. Като я гледам прекалено много си обича свободата момичето...
Тея новите... Ами Мишо за момента не ме впечатли никак, даже малко се притеснявам какъв щв излезе... А Юлия не изглежда лоша. В крайна сметка си е поела някакъв път и иска да дозапълни дупките. Не всички хора са свръх амбициозни.

Общи условия

Активация на акаунт