Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 928
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 705
Специално за съфорумките, Мишето подстриган чака клиентки за масаж!

п.п Офертата и снимката са стари!

# 706
  • Варна
Пловдив е близо до София. Не е драма, че не са от един град. Според мен си пасват външно двамата, струват ми се кротки хора, значи могат да се разбират. Не е нужно да имат еднакви хобита, понякога двойката си намира ново общо хоби - пътуване, танци и т.н. Дайте им шанс, вече ги отписахте от пръв поглед.

# 707
  • Terra incognita
Бе, той и Форко изглеждаше кротък, ама глей к'во стана...

# 708
Не ми изглеждат много кротки и двамата. Особено жената имам усещането, че може да е огън и жупел, ако я провокират.

# 709
Скрит текст:

Ай! Тук прилича на Форчо. Иначе пък ми допада човека

# 710
Ще има ли време да се развихрят?

# 711
Малко не разбирам подигравателния тон на тези публикации с това къде работи Мишо, че и снимки от работното място. Човекът си каза направо какво работи, ясно е че ще има снимки с униформа и нищо необичайно да има ваучери по сайтовете. При Никифор беше ясно, че нещо е мътно - мениджър ли е, шофьор ли е точно, Василена също даде големи заявки за собствен бизнес, но Мишо явно си работи като масажист и нищо неясно не виждам там - засега де.

# 712
Малко не разбирам подигравателния тон на тези публикации с това къде работи Мишо, че и снимки от работното място. Човекът си каза направо какво работи, ясно е че ще има снимки с униформа и нищо необичайно да има ваучери по сайтовете. При Никифор беше ясно, че нещо е мътно - мениджър ли е, шофьор ли е точно, Василена също даде големи заявки за собствен бизнес, но Мишо явно си работи като масажист и нищо неясно не виждам там - засега де.

Другите коментираха, че с къса коса ще изглежда по- добре, затова го поснах. Нищо подигравателно не виждам!

# 713
Според мен, Мерал и Ивана чак след като са се прибрали от пътуването, са омачкали чаршафите. Оттам и размекването, което ни показват сега и което отсъстваше в началото.

# 714
Не виждам нищо лошо в професиите на участниците.
При Никифор вярно беше тайнствено - от първите епизоди помня, че каза, че се занимава с логистика - твърде сложна дума за шофьор.

# 715
И аз не разбирам защо обвинявате жената, че е на 36 и е продавачка. Много по-лошо е да си с висше образование и да си ужасен човек

# 716
  • софия
Аааа, ние не я знаем още нея (Юлия) какъв човек е. Някои вече писаха, че щом се била изказала по определен начин за бившите си, не е добре работата. Па и коДка имала, и на 36 г. била... Не дърпай дявола за опашката.

# 717
А колко висшистки продавачки има, че и вишисти продавачи, бармани и тн.
На мен Лисан ми хареса как се държа, отиде да се посъветва с психоложката, донесе цветенца, ще отиде с нея на контролен преглед...

# 718
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Ай! Тук прилича на Форчо. Иначе пък ми допада човека

Според мен повече прилича на В.Карамазов (Христо) от "Откраднат живот"

Такава безплатна реклама му направихте на човека, че ще му запълните графика за година напред. 

# 719
Според мен повече прилича на В.Карамазов (Христо) от "Откраднат живот"
Леле... Хахахаха! Карамазов и Мишо? Спешно иди на очен лекар!

Общи условия

Активация на акаунт