Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 958
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 690
А тогава значи мога да попитам дали някой знае в кой ДМ работи ?

# 691
Е добре де, Юлето)) Вие пък тук за едно име се хванахте)) Новото булче. Ми неговата коса също е мазна , какво сега...

# 692
Юлия е от Пловдив. Спомням си, защото исках да попитам в кой ДМ работи
По назад пише в кой магазин работи, не е ДМ.

# 693

Мишо е от Пловдив. Юлия е от София.
Интересно ми е само как ще ги съчетаят точно да живеят заедно.
Може Мишо да наема салон за определени периоди и да ходи да прави масажи в София. Може и през 2017 да е работел там. Ваучерът е от тогава.

И да те успокоя след снощния ти коментар - не, не съм жена. 😁😁 Вълнението може да се запази. 😀

# 694
То стана... Гошо-Ленче; Гошо-Ленче в тая телевизия и сега и Домуза шеф, дорде изреди роднини и приближени и ще дойде и нашия ред. Я глей с тия участници що общи познати имаме! Ако не митничари, то тв звезди и ей я България, оправи се за две години!

И кой е магазина, а повтори де, къде да го търсим това изречение сега 50 страници назад.

# 695
  • Варна
И какви разграбени ваучери като офертата е от 2017!

Така си пише: "разграбена". Какво като е от 2017 г.? Значи си има доста работа човекът, търсен масажист е.

# 696
  • софия
Страшен развален телефон правите. Юлия е от София, а в Пловдив също има "Цариградско шосе".
Скрит текст:

# 697
Ако някой иска Мишето да го масажира тук е мястото Laughing https://m.grabo.bg/lecheben-masaj-0hnzt
Нали е от Пловдив? Какъв е тоя адрес на Цариградско?
И какви разграбени ваучери като офертата е от 2017!

Показах къде работи Мишо, какво не разбра? За разграбените ваучери се шегуваха съфорумките.

# 698
Ми от къде да знам, че има в Пловдив Цариградско!
Те всички оферти на всичко от преди две, една и даже половин година се водят разграбени.

# 699

Мишо е от Пловдив. Юлия е от София.
Интересно ми е само как ще ги съчетаят точно да живеят заедно.
Може Мишо да наема салон за определени периоди и да ходи да прави масажи в София. Може и през 2017 да е работел там. Ваучерът е от тогава.

И да те успокоя след снощния ти коментар - не, не съм жена. 😁😁 Вълнението може да се запази. 😀

Моя грешка, разсеяна съм била като съм гледала. Много ти благодаря за успокоението! Тъкмо се бях притеснила колко разтуптени сърца от притеснено вълнение е имало след коментара ми. Чак не можах самата аз да преживея какво причинявам на налазилите ти фенки Sweat Smile

# 700
Страшен развален телефон правите. Юлия е от София, а в Пловдив също има "Цариградско шосе".
Скрит текст:

Аз се обърках преди да погледна адреса, защото пише “кв. Цариградско Шосе” на ваучера, а такъв в Пловдив няма. Simple Smile

# 701
  • софия
Ми от къде да знам, че има в Пловдив Цариградско!
Те всички оферти на всичко от преди две, една и даже половин година се водят разграбени.
То и аз не знаех, но го пише на картата на офертата Simple Smile

# 702
Това, че са разграбени ваучерите не значи, че са купени. Просто промоцията е изтекла , а иначе може и ни един да не е закупен. Може и да са изкупени всички бройки, относително е. Като изтече времето на обявата и не е платено за повече да се публикува се затваря с надпис-изчерпан.
Иначе и в Пловдив има магазини дето да се работи. В София пък достатъчно масажни салони, че и на частно някой правят или посещават по домовете. Зависи как ще работи, но тази професия е добра и се изкарват пари. По-важно е за групата и приятелите на Мишо какво ще стане. Подозирам, че човекът няма да иска да се отдели.

# 703
  • Обран бостан ;)
Но има чар в усмивката , поне така ми се струва. Много ми се иска поне при тях да се получи. Вярно са различни, но не е фатално. Пък и са преживели доста, нека са щастливи. То и смелост се иска да се изтипосаш и да те обсъждат.Поне да има полза.

Не мисля, че ще стане така. Може да има секс по време на медения месец, или поне еротичен масаж, но този няма да и удовлетвори изискванията.

Иначе жената на пръв поглед е симпатична, но щом мъжете бягат има нещо, което я прави непривлекателна. Не е физиката, не е образованието, не е професията, не е прическата, не е и котката.

# 704
Според мен, поне за снимките, ще живеят в София. Може и на тях да наемат някой апартамент. Пловдив не е на другия край на страната, може да се пътува за изявите с групата.

Общи условия

Активация на акаунт