Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 908
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Знае ли се кой каква зодия е, че така са ги преплели астролозите?

# 721
На мен пък ми се стори, че по лицето на Таня премина не усмивка ами все едно гърч, когато чу мъжа си да се прибира, и после на прегръдката го потупваше по гърба някак , не беше  прегръдка, омръзнало и е на жената от него, както и на нас

# 722
  • София
Много ме подразни изказването на Юлия за бившите й приятели - били неудачници. Неудачник - човек, на когото не му върви, който не сполучва. Ами какви да са? Тя самата каква е? Постигнала е много в живота ли, че търси такива хора? Много мразя хора /Юлия, Василена и т.н./, които "стъпват" на големи претенции, а не могат да предложат нищо в замяна.

Мишо - дори и на снимката с костюма пак изглежда мърляв. Има си такива хора - колкото и да се поддържат все си изглеждат нечистоплътни. Мишо и Юлия са ми точно такъв тип

# 723
  • Тра-ла-ла
Много ме подразни изказването на Юлия за бившите й приятели - били неудачници. Неудачник - човек, на когото не му върви, който не сполучва. Ами какви да са? Тя самата каква е? Постигнала е много в живота ли, че търси такива хора? Много мразя хора /Юлия, Василена и т.н./, които "стъпват" на големи претенции, а не могат да предложат нищо в замяна.
Например може да са на по-ниско ниво и от нейното. Смятай за какво може да иде реч.

# 724
Охх мъжете са ужас , Мерал е най-добре .

# 725
  • Варна
Мисля, че Юлето е от типа момичета, които чакат принца, да дойде да ги изкара от дупката и да ги заведе в страната на чудесата, без те много, много да се напрягат. Познавам поне три такива, външния вид е на първо място, живеят с мама и тате и парите, които изкарват се харчат само за тях си. Далеч не й е проблема, работата като продавачка. По-скоро няма амбицията, да се развива.

# 726
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Такава безплатна реклама му направихте на човека, че ще му запълните графика за година напред.  
Искрено се съмнявам. Едва ли ще има много желаещи да ги масажира някой, който изглежда нечистоплътен.

# 727
Заведението от вчера, в което им беше партито е къща в стария ни град.

# 728
   Нещо не ми харесва в изражението на Юлия. В очите й чета надменност. Според мене тя има големи претенции към мъжете. Вижда се, че тя има високо самочувствие като Василена. Не мисля, че ще си пасне с Мишо.

Ако Мишо се подстриже по-късо, ще му прилича такава прическа. Косата му е наистина мазна, а мъжете, които имат мазни коси, се подстригват доста късо. Хубава професия има Мишо. Всяка жена обича да бъде масажирана.

Двамата са изградили свой собствен живот и са свикнали да са сами. Едва ли ще могат да се откъснат от този собствен живот. Когато човек надхвърли 30 години и е сам, той има своето всекидневие и трудно може да се откъсне от него.

# 729
"Че с Таня сме имали срещи в предишни животи е повече от ясно "Head BandSmileSmileSmileSmile
Да се смея ли да плача ли ?!

# 730
Карамазов е класически красавец - не може да се сравнява с никой от участниците. А и с участничките))

# 731
Карамазов е класически красавец - не може да се сравнява с никой от участниците. А и с участничките))
Е кой ги срвнява?!

# 732
  • София
Новите са скучни, Васа и Фори са звездите на този сезон. Какви лафове се родиха само..."хилурон, силикон...кон"..."паднА ти се принцеса"..."не знаеш какво е каперси, ти се шегуваш"...

Е как можа да пропуснеш най-известната

“Баничарка??? О Мъ Гъ!!!

# 733
   Светозар никога няма да ми хареса. Измисля си някакви оправдания, за да покаже на психолозите, че единственият проблем за неразбирателството е в Таня. Много гадно ми стана, когато Светозар се изказа, че не може да преодолее бившия си съпруг. Винаги тя ще го обича. Това е нормално. Когато е споделила почти целия живот с него, няма как да го забрави. Той не е ли наясно с това обстоятелство? Този мъж никога не е обичал.

# 734
За мен е странно, че са събрали един от София, един от Пловдив.
Да напуснеш града си е голям компромис, още повече за някаква уредена връзка с непознат.

Общи условия

Активация на акаунт