Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 874
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 765
Може ли сега да коментираме само участниците в "Женени от пръв поглед"?
Ами ние тях коментираме и тяхното образование и професии. Ти коментираш себе си и намери начин да си развееш ценза и родното място. ОК, щом имаш тая потребност, прокарай я между коментарите за участниците.

# 766
Леле, какъв изказ. Ххаха

Изказът е на въпросната адвокатка и дружка на Зарко -Валя Михайлова.

# 767
Никифор се сцепва от благодарности във фейса.

# 768
Леле, какъв изказ. Ххаха

Изказът е на въпросната адвокатка и дружка на Зарко -Валя Михайлова.

Да, разбрах.

# 769
Пак ли? Grinning

# 770
  • София
Може ли сега да коментираме само участниците в "Женени от пръв поглед"?
Ами ние тях коментираме и тяхното образование и професии. Ти коментираш себе си и намери начин да си развееш ценза и родното място. ОК, щом имаш тая потребност, прокарай я между коментарите за участниците.
Нека да се уважаваме взаимно!
Уважението и зачитане на чуждото мнение е въпрос на възпитание, не на образование.

# 771

Минават му 5-те минути слава.

# 772
Точно 599 шемета добави във френд листата си! Има за какво да благодари, че е срещна такива като него. Първо благодарствена реч, сега благодарствен музикален клип с разтърсваща музика, следва да заснеме видео с танца на благодарността и е готов за Президент. На нещо.

# 773
Изгледах снощния епизод на запис и коментирам без да съм чела мненията ви за него.

Личи, че от продукцията са се усетили, че са прекалили с простащината и сеира и са пообрали малко изблиците  на героите си.

Личи, че четат тук и на други места, смятам също и че коментират.

Можеха да свалят калцуните за пред камерите.

Ако продавачката и масажиста се познават от преди,  това се знае от продукцията със сигурност. Подценяват много драгия зрител.

# 774
Само Ви чета, коментиращите тук са по интересни и по-интуитивни от спецовете в предаването.
Само на мен ли Юлия ми изглежда с несъразмерни крайници? Къси ръце и крака, ....като Мара Дамата?
Скрит текст:

В тоя контекст, с Мишо си пасват, неговото несъразмерно лице-очи и уста бяха обсъдени по-нагоре.Smiley
Някой питаше за магазина в който работи Юлия, беше казан по назад- Нардиз (Nardis)
Имат и сайт гледам
Скрит текст:
Намерих и ресторанта от ергенското на Мишо Bowtie

https://www.facebook.com/%D0%90%D1%80%D1%82-%D1%80%D0%B5%D1%81%D … -541532869652765/

# 775
  • Обран бостан ;)

Успях най-накрая.

Приликата не е голяма, но все пак за единия се грижат професионални стилисти.

Твърде много се вглеждате в несъществени детайли за жената. За един мъж няма значение каква е професията, образованието, финансовото или имотно състояние. Когато се запознахме с жена ми беше безработна и живееше с техните, което не ме интересуваше и грам. Апропо - запознахме се заради една котка.

# 776
От стилистите идва разликата , ще знаеш.Nerd

# 777
Направо са близнаци тия. Еднояйчни Joy

# 778
Според мен, Юлия има хубаво тяло - личи си, че спортува.
За живеенето с родителите - ами в България сме, ако не знаете тук някои хора гледат възрастните си родители до смъртта им. Познавам много такива - включително и съседи. За разлика от на запад, където ги хвърлят в старчески домове.

# 779
Цитат
Валя Михайлова: Svetozar Filipov Знам, знам, кака. Дано пък новата ти жена се вразуми и имате хубав брак. Пожелах ти го преди време и продължавам да го желая.
Дано се вразуми Таня, че да вземе да го доотгледа.....

Общи условия

Активация на акаунт