Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 855
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 780
Дано се вразуми Таня, че да вземе да го доотгледа.....

Или да го изпрати на Валя Михайлова. И без това жената му се кефи на поведението.

# 781
Аааа, моля моля, къде го сложихте Мишо до Карамазов ❤

# 782
Предварително се извинявам, ако вече е задаван този въпрос,но искам да питам освен в Нова плей на друго място в интернет качват ли епизодите на предаването?
Dailymotion.com

# 783
# 784
  • София
Направо са близнаци тия Joy

Точно! Като Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито  Joy

Скрит текст:

# 785
  • Terra incognita
Тази Валя е много неприятна жена. Какво й е направила Таня, та излива такава злоба срещу нея? Почвам да подозирам, че е тайно влюбена в Лиско от години.
Ресторантът от ергенското парти повече ми мяза на хоремаг, отколкото на арт- нещо си.

# 786
Еее, на тази фигура тази безлична рокля..Юлето май няма голямо самочувствие..

# 787
Тази Валя е много неприятна жена. Какво й е направила Таня, та излива такава злоба срещу нея? Почвам да подозирам, че е тайно влюбена в Лиско от години.
Ресторантът от ергенското парти повече ми мяза на хоремаг, отколкото на арт- нещо си.

Този ресторант го чувам, дори като име, за първи път през живота си.
А цял живот съм живял в Пловдив и не е като да си седя у нас.

# 788
Коя е Валя ?

# 789
  • Тра-ла-ла
За "Фото клуб"-а чувал ли си?

# 790
  • Terra incognita

Явно не си рокаджия 😂

# 791
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Еее, на тази фигура тази безлична рокля..Юлето май няма голямо самочувствие..
Или пък вкус...

# 792
Приятелка на Светозар, плюе Таня във фейсбук.

# 793
За "Фото клуб"-а чувал ли си?

За него съм чувал, но не съм бил. Това ли е?

Явно не си рокаджия 😂

Със сигурност не съм.
Да не ти казвам за какви емблематични заведения, пълни с "бохеми", става въпрос в тия рокаджийски среди. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 14:06 от w00x

# 794
Юлия е хубава жена, не смятам че не е привлекателна. Проблема й според мен има общо с отсъствието на баща й, което ще се види в бъдещите епизоди. Самото й изказване относно  мъжете неудачници в живота й говори точно за такава следа.

Към това бих добавила и властната майка като фактор (съдейки по думите и поведението ѝ пред камерата). Смятам, че точно тук нещо не е съвсем наред. На мен Юлия ми се стори леко объркана, потисната, плаха, сякаш дълго време стои на кръстопът и аха да реши да поеме в някоя посока, но неувереността я спира. Има някаква покорност и зависимост в нея, а ролите на детето и майката сякаш все още са на подчинен и доминиращ. Разбира се, това са съчинения по картинка, бих искала да видя малко повече. Надявам се да има положително развитие при нея, с Мишо или без него.

Общи условия

Активация на акаунт