Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 165
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 840
И това изречение ми звучи като извадено от сериал. За някои хора тук наистина имам чувството, че въобще нямат представа кака живеят повечето българи и коментират точно телевизионни ситуации.

# 841
  • София /Абсурдистан

П.П. Направи ми впечатление изразът на Милена Каменова "динамика на отношенията". Повтори го два пъти. Някой да знае какво означава това, че не се сещам.....
Означава и развитие на отношенията,и това, което се случва с тях - сближаване, отдалечаване, променливости и т.н.
И какво като живее с майка си? В БГ с една заплата трудно ще плащаш квартира, както и една пенсионерка едва ли ще оцелее с пенсията си. И ако живееш в родния си град, какво му има на това да живееш със семейството си. Не всеки притежава наследствени имоти. В Европа също не всички живеят отделно, имам наблюдение от Англия, много необвързани хора живеят с родителите си, поради високите наеми. Не всеки е ок с това да споделя къща с още 10 маймуни на клона.

# 842
От сериал не, ама от рекламата на ДСК със сигурност.

# 843
  • София
По повод коментари, да не ги цитирам. Никаква сигурност няма, че човекът, с когото влизаш във връзка, ще е цял живот "правилният". Няма такива гаранции. Най-малкото, хората се променят. А ако ти самият не си в хармония със себе си, трудно ще откриеш хармония с някой друг.

# 844
  • София
И това изречение ми звучи като извадено от сериал. За някои хора тук наистина имам чувството, че въобще нямат представа кака живеят повечето българи и коментират точно телевизионни ситуации.

Много добре се вижда как живеят. Подфорума "СО"е пълен с теми от снахи, оплакващи се от свекървите си, в чиито домове са се натресли, понеже "мамин Кольо" има стая там и е решил, че това му стига, за да се ожени.

# 845
  • Terra incognita
Почти всички мои познати, които не са семейни, живеят с родителите си. И не се заблуждавайте, че това е само в България. На "отделилите" се пиленца просто им се налага да живея сами, тъй като работят, да речем в друг град.

# 846
  • 2860 км северно от Екватора
Повечето българи не знам, но повечето ми познати на тези години не са у мамини си.

# 847
  • Terra incognita
Изгледах и аз промото. Вафлички ли видях в косата на Юлето?

# 848

П.П. Направи ми впечатление изразът на Милена Каменова "динамика на отношенията". Повтори го два пъти. Някой да знае какво означава това, че не се сещам.....
Означава и развитие на отношенията,и това, което се случва с тях - сближаване, отдалечаване, променливости и т.н.

Благодаря. В такъв случай е използван не на място израз, тъй като тя каза за новите "А сега ще ви представим една двойка с малко по-различна динамика на отношенията". Те нямат никакви отношения още , каква динамика, какви пет лева....

# 849
Ако си напънем паметта всички, ще се сетим. Имам проблясък, че тази Юлия съм гледала в реклама. Реклама на банка или реклама на кредитна фирма или както се казват тия с бързите кредити.

# 850
Изгледах и аз промото. Вафлички ли видях в косата на Юлето?
Мда, и аз ги забелязах Grinning

# 851
  • Обран бостан ;)
Така де, 18-20, малко години ли са това? В крайна сметка достатъчно, че все да избереш един що годе свествен, поне като баща, ако не като партньор.

Тук сме на едно мнение. Всяка млада и красива жена, особено ако е в голям град има възможности да избира партньори спрямо собствените си критерии за партньор. След като е стигнала до формата значи или няма избор или прекалено се е надценила.

За жалост за мъжът в двойката не мога да кажа нищо положително, което ме навежда на мисълта, че и на нея няма да и допадне.

Накратко - не е до външност, до характер е, но още нищо не сме видели.

# 852
Сега пак погледнах промото. Ами тя Юлия пак е с майка си. Няма лошо, ама..няма ли приятелки и когато маман казва, че това е роклята и тя потвърждава.
Ако и да е имала сериозни кандидати с 200 са избягали при такава властна мама. Никой не обича родителските тела, най-вече тия от женски пол да се бъркат във връзките им.

# 853
В такъв случай е използван не на място израз, тъй като тя каза за новите "А сега ще ви представим една двойка с малко по-различна динамика на отношенията". Те нямат никакви отношения още , каква динамика, какви пет лева....

Пък може и да са имали! Simple Smile Нали писаха, че се познавали! Simple Smile хаха

За професиите и образованието - нямам представа защо толкова акцентираха на това СРЕДНО образование - да не сме в СОЦ-а? Тогава поне имаше някакви критерии и стандарти - сега може ли да се прави сравнение между една математическа гимназия в Сф например и някой филиал на "свободен" университет в горно-нанадолнище?Simple Smile И изобщо това сравнение в чия полза ще е? Simple Smile А по отношение на самата професия - това пак е отражение на  нашата БГ действителност - сервитьорка и продавачка не са мръсни думи и са си напълно нормални професии, които си изискват определени квалификации и умения и няма лошо човек да си ги практикува. Даже не са за всеки. Проблема идва от там, че на повечето собственици на заведения и магазини в БГ не им се плащат нормални заплати и искат да назначат някой от улицата, за предпочитане момиченце без трудов стаж, на което парите са му необходими само за джобни и ако може дори да не му ги давате те, а девойката да си ги изкарва само от бакшиши. Така, че съвсем нормално след определена възраст продавачките и сервитьорките си търсят по-сериозна професия в нашата родина, което в цивилизования свят изобщо не е така! Има и изключения вече де - дано Юлия е такова и да си получава заслужено възнаграждание!

При нея мен по-скоро ме притесняват "интересите" й - знам, че ще кажете колко важно и хубаво е човек да се поддържа, но съм много скептична към хора, които се интересуват само от фитнес, пилатес, аеробика - повечето са доста ограничени девойки. Спорта, ако не си активен спортист де, трябва да е някаква подробност - не основното нещо, с което ти е ангажирано съзнанието. За нея сякаш нищо друго не казаха - поне аз не запомних!

# 854
Тая реклама ли имате предвид? https://www.youtube.com/watch?v=qZYKOI8PVoQ

Общи условия

Активация на акаунт