Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 843
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 855
Не знам за това - като се огледам, виждам много неомъжени жени около моята възраст. Не припират да се женят. Това, че всички жени бързат и мечтаят за деца и брак е абсолютен мит.
Ако стане - стане, ако не - по-добре сам, отколкото да направиш лош избор.

Напълно съм съгласна с вашия коментар. Повечето смятат, че като не родиш дете в този живот, то защо тогава си се раждал. Целта на един човек е била да продължи рода и човечеството. Родителите притискат децата си да намерят партньор и да създадат едно дете. Моите родители са същите. Притискат мен и брат ми да намерим партньор и да имаме по едно дете. Не може да нямаме деца в този живот. Затова сме били създадени. Ако не смятаме да създаваме семейство, то тогава да се оттеглим в манастир. Думи на моя баща.

"Ако стане - стане, ако не - по-добре сам, отколкото да направиш лош избор." - съгласна съм. По-добре е човек да бъде сам, отколкото някакъв да те трови нервите и да те разболява.

Maus - Съгласна съм и с нейния коментар относно това, че самият човек е виновен, че избира един и същи тип партньор. Отървава се от един боклук, но после пак попада на друг боклук. Проблемът е в самия човек. Дали от ниско самочувствие или от наивност избира един и същи тип партньор.

# 856
  • Terra incognita
Еее, нищо общо.
Ах, тези мамани. И те са от ключово значение този сезон.

# 857
Не, не. По-скоро си мисля, че съм я виждала на постер-реклама или брошура на банка, но съм почти сигурна, че е тя.

# 858
  • Terra incognita
Правиш асоциация със снимката с шалчето. Понеже, мисля, в ДСК носят подобни.

# 859
 Най-вероятно всички родители искат внуци Simple Smile

Чуждите познати не коментирам, както и другите държави; убедена съм, че положението на повечето хора в нашата страна, е такова каквото написах. Естествено, че има райони, където няма работа и младите се отделят, за да си намерят препитание - има много хора в такава ситуация, това е нещо съвсем друго и не е свързано с възраст, родители или желание да си сам - това е икономическа миграция.

# 860
  • София /Абсурдистан
Най-вероятно всички родители искат внуци Simple Smile
Да. И аз много искам, ама младежа хал хабер си няма  Simple Smile

# 861
Ако изровите от къде е позната Юлето, признах ви.

# 862

Тук сме на едно мнение. Всяка млада и красива жена, особено ако е в голям град има възможности да избира партньори спрямо собствените си критерии за партньор. След като е стигнала до формата значи или няма избор или прекалено се е надценила.

Щом са във формата -значи нямат избор това е така !:) Но не винаги е, защото не са харесвани по принцип от противоположния пол или нямат реална оценка за самите себе си!

И в големия град избора е един на 18, друг на 25 и съвсем друг на 36. Когато си по-млад, живота ти е по-динамичен, непрекъснато променяш средата и познатите си, приятелите ти също срещат много повече нови хора и ги въвеждат в общите ви компании. С времето ангажиментите - личните и професионалните стават все повече, хората престават да имат желание и време за толкова нови контакти и изведнъж се оказва, че на 36 общуваш с един определен кръг от хора, повечето вече ангажирани - нормално е да потърсиш някакъв рестарт - някой сменя работно място, друг града, в който живее, трети се регистрира в сайт за запознанства и така............ Simple Smile

# 863
Гледам и този сезон, правя опити да ви чета редовно, но сте толкова бързи... Smiley

Юлия да не е участвала в реклама на Базар.бг Smiley
За "неудачници" мисля неточен избор на дума. Общ интерес между двамата ще се окаже музиката, според мен. Юлия ми изглежда като жена харесваща рок и посещаваща концерти.
Михаил ми хареса с това, че има много приятели.

# 864
Външният вид понякога лъже и ако трябваше Мерал да оценявам само по външен вид, нямаше да е добра оценката ми. В тази връзка Мишо може и да има шанс ако покаже мъжкарско поведение, ако се държи като кавалер и т.н.

# 865
Правиш асоциация със снимката с шалчето. Понеже, мисля, в ДСК носят подобни.
Не. Лицето, косата, усмивката, стойката - всичко това. Шалчето е вързано като на стюардеса, не е то.

# 866
Аз във фейса й попаднах на нейна снимка с руса коса и ми се стори много позната отнякъде. Може просто такава да й е физиономията.

# 867
На мен ми напомня на Милена - специалистката.

# 868
Снимката на Юлия от 2013 г. с руса коса и бретон много повече ми харесва, сега с това голямо чело и тези ниски вежди тази прическа не й отива, тъмната коса я състарява допълнително.

# 869
Чакам скоро линк с предишните и медийни изяви. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт