Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 854
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 870

Здравейте, много ми е весело да Ви чета коментарите и накрая реших и аз да се включа Simple Smile на мен новата дама ми прилича малко на Марина Цекова, а Мишо съм го виждала из Капана в Пловдив и честно казано на живо изглежда по-добре

# 871
Има бегла прилика като че ли...
Интересна ми е последната двойка,довечера ще е сватбата.

# 872
Не знам за това - като се огледам, виждам много неомъжени жени около моята възраст. Не припират да се женят. Това, че всички жени бързат и мечтаят за деца и брак е абсолютен мит.
Ако стане - стане, ако не - по-добре сам, отколкото да направиш лош избор.

Това ми идва да си го окача в рамка Grin Тая стигма не знам как е в другите държави, но в България е още доста старомодно отношението към такива жени за съжаление. Трябва да си бракувана с деца, пък с какъв караконджул си се хванала е без значение. Важното е, че никой няма да те заклейми като смотана стара мома, дето сигурно нещо не й е наред, за да не я вземе никой. Frowning1 Един човек не трябва да се задоволява да „хваща последния влак”, по-добре да си остане на гарата, ако не дойде такъв дето да го устройва.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 17:53 от ts_mira

# 873
Не смогвам да чета  Simple Smile И да ви кажа, коментарите тук са ми доста по-интересни, отколкото самото предаване. Но да споделя набързо какво ми направи впечатление. Първо калцуните. Контраста им с ансамбълчето на Василена беше много смешен. И после-супер нагласени са ми сцените, в които бъдещите младоженци съобщават на семейство и приятели, че ще се женят, и предизвикват огрооомна "изненада". Особено снощи Юлето: "Реших да участвам в едно предаване.......", и маман беше супер изненадана. Сигурно камерите непрекъснато следват нашите герои и присъствието им в домовете на хората е нещо обичайно  hahaha hahaha hahaha

# 874
Тук сме на едно мнение. Всяка млада и красива жена, особено ако е в голям град има възможности да избира партньори спрямо собствените си критерии за партньор. След като е стигнала до формата значи или няма избор или прекалено се е надценила.

За жалост за мъжът в двойката не мога да кажа нищо положително, което ме навежда на мисълта, че и на нея няма да и допадне.

Накратко - не е до външност, до характер е, но още нищо не сме видели.

Бънди, извън сцената си от доста години. Времената се променят. Не е като "едно време" вече.

Причините не са само това. Може да няма как лесно да срещне нови мъже, щото видиш ли - в бар "не можеш да намериш мъж/жена", в сайт за запознанства ако се регистрираш си "изпаднал" и всякакви други такива предразсъдъци, които неинформираната, и напълно несвързаната с подобни аспекти на ежедневието, част от обществото, налага.

И как хем нищо не си видял, хем нищо положително не можеш да кажеш?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 18:43 от w00x

# 875
Изобщо не е правило вече, че ТРЯБВА да си женен/омъжена. Какви са тия отживелици! Да не говорим, че хората живеят без брак вече в повечето случаи. Не е и задължително всички да имат деца. А пък която жена толкова иска да има и мъж не и трябва. Две мои съученички си родиха деца след инсеминация и си гледат бебетата сами. И защо не, преценили са, че не могат да намерят мъж, отговарящ на изискванията им, но желанието за дете е по-силно от компромиса да им го направи някой тиквеник и са си "купили" от магазина по предпочитани белези. Не знам дали се избира по физически характеристики на донора у нас, ама така ми е думата. Виж, мъж ако иска да си направи дете, да си го гледа сам и не държи да има майка му до себе си е по-сложно някак, щото няма майки-донори. Обаче като цяло традициите не са това което бяха във всичко.

# 876
Хем психолозите доволни, хем двойката бракувана Simple Smile Забавни сте, много повече от предаването. За новата двойка- чашата ми е наполовина празна, надявам се да се харесат и продължат заедно. Психолозите са наистина "уникални" в преценките , изказа и  визията си.

# 877
И на мен ми се струва, че думата „неудачници” беше казана без много мисъл как ще прозвучи, а не че е влагала някакъв конкретен смисъл. Може да е имала предвид, че са изневерявали примерно. Това няма как човек да го знае предварително.

Ох, аз вече говорих по темата за живеене с родителите, ама... Тая мода за живеене самостоятелно, та ако ще и съседи да сте с ваште, ми се струва, че идва от Америката, където пък това е старателно вменявано на хората (като най-правилно) от банките Grin На кого иначе ще му е финансово логично майка ти да живее в тристаен апартамент, ти да живееш в друг тристаен, ходите си постоянно на гости, оплаквате се колко сте самотни, но поне сте самостоятелни, сакън някой да не ви помисли за загубеняци.
В случая много хора, ако не са обвързани на 30, живеят с родителите си по-скоро в смисъл като съквартиранти, а не като зависими и някой някого да гледа. Аз не виждам разлика с примерно живеенето със съквартирант. Поне се познавате по-добре и не се дразните толкова...евентуално. А ако младия се обвърже кой казва, че ще продължи да живее с родителите и ще води гаджето вкъщи?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 18:02 от ts_mira

# 878
  • Пловдив
Аз само да вметна - ресторантчето от ергенското парти на Мишо е в София, както си и пише на страницата им във фейса, затова пловдивчани не са го чували Wink

# 879
За живеенето с родителите - ако има финансова възможност или налично жилище, не е зле младите да живеят отделно. Ако обаче родителите са нормални, не сприхави и възпитани хора, не е невъзможно да живеят заедно, вместо да плащат безбожни наеми, а родителите да се надбягват сами в тристаен апартамент примерно. Обикновените хора нямат възможност да плащат големи суми за лукса да живеят сами, а и каква е файдата да ядеш хляб и зъби и да плащаш 500 лв наем, за да развяваш гордо "аз не живея с нашите".

# 880
Момичето нито има съпруг, нито деца, майка й явно е сама, няма мъж, какъв е проблемът, че живеят заедно при положение, че тя си работи в същият град? За какво да плаща наеми, предполагам не е и по силите им да купят още едно жилище само и само да живее самостоятелно.
Като си намери мъж, като създаде семейство, тогава ще ги измислят тези подробности. Докато не дойде този момент, няма смисъл две жени да живеят сами на две различни места.

# 881
Аз само да вметна, че в случая Юлия иска да се омъжи и да има деца. Не става дума за жена, на която това да създава поколение не ѝ е важно и щом е била с "неудачници" по нейни думи значи не е , като да не е правила опити да създаде семейство. Не знам защо се захванахте за думите и факта, че жената непременно трябва да си намери кой да е мъж и да стане майка. Разбира се, че това не е задължително, но в конкретния случай Юлия иска да е съпруга и майка. Това, че досега не ѝ се е случвало е отделен въпрос..

# 882
А защо да е секс? Ако въпросът е за излизане на среща и двамата ще се котират бързо. Хубавият , защото е хубав, а на грозноватия , 1 от 4 би дала шанс да покаже приятен характер.

Ти колко си наивна... 🤣🤣🤣
Кайзен, защо пък да съм наивна? Ставаше дума за една анкета на Боян. Ако се промени въпроса ще се промени и успеваемостта. Жените не обичаме директното говорене за секс. Ако и понякога да става дума за това. Нали е ясно, че тоя секс трябва да има прелюдия. Не може едно.. и затова написах, ако въпросът е за среща и опознаване успеваемостта и на двамата мъже ще е различна.
Наивно е да смята някой, че психиката на жената реагира на същото, като мъжа. Ей, затова има много мъже със сухи периоди, защото не познават женската психология и си мислят през тяхната си призма - как да си задоволят нагона.

И това, че една жена се възхищава от красотата на един мъж или неговия сексапил не значи, че ще го изконсумира на момента, в който ѝ падне. Е..зависи от ситуацията, но в общи линии повечето жени не се възбуждат от гледката, а от усещането и от правилните думи..

Наивна си защото си залагам апартамента, построен от Артекс, че ако грозноват мъж предлага срещи на случайни жени, успеваемостта му ще е далеч под 25%. В САЩ, например, може би, но в България просто абсурд.

# 883
Ах, ти..типично по лъвски не падаш по гръб Wink
Да не ти изгори апартаментЯ , дарлинг Wink

# 884
  • София
Аз само да вметна, че в случая Юлия иска да се омъжи и да има деца. Не става дума за жена, на която това да създава поколение не ѝ е важно и щом е била с "неудачници" по нейни думи значи не е , като да не е правила опити да създаде семейство. Не знам защо се захванахте за думите и факта, че жената непременно трябва да си намери кой да е мъж и да стане майка. Разбира се, че това не е задължително, но в конкретния случай Юлия иска да е съпруга и майка. Това, че досега не ѝ се е случвало е отделен въпрос..
Именно това се опитах да кажа и аз. Тя иска, не е да не иска. В такива случаи търсиш подходящи хора за това, не просто някой, с когото да се виждате за забавление и да минава времето приятно. Някой по-горе спомена инсеминации - аз също имам позната, която го направи. На 34 години, гледа си детенцето сама, какво да чака "последния влак". А който не му е приоритет деца и семейство, разбира се, че няма да го прави за "какво ще кажат хората".

Общи условия

Активация на акаунт