Здравейте, много ми е весело да Ви чета коментарите и накрая реших и аз да се включа
на мен новата дама ми прилича малко на Марина Цекова, а Мишо съм го виждала из Капана в Пловдив и честно казано на живо изглежда по-добре
Тая стигма не знам как е в другите държави, но в България е още доста старомодно отношението към такива жени за съжаление. Трябва да си бракувана с деца, пък с какъв караконджул си се хванала е без значение. Важното е, че никой няма да те заклейми като смотана стара мома, дето сигурно нещо не й е наред, за да не я вземе никой.
Един човек не трябва да се задоволява да „хваща последния влак”, по-добре да си остане на гарата, ако не дойде такъв дето да го устройва.
И да ви кажа, коментарите тук са ми доста по-интересни, отколкото самото предаване. Но да споделя набързо какво ми направи впечатление. Първо калцуните. Контраста им с ансамбълчето на Василена беше много смешен. И после-супер нагласени са ми сцените, в които бъдещите младоженци съобщават на семейство и приятели, че ще се женят, и предизвикват огрооомна "изненада". Особено снощи Юлето: "Реших да участвам в едно предаване.......", и маман беше супер изненадана. Сигурно камерите непрекъснато следват нашите герои и присъствието им в домовете на хората е нещо обичайно
На кого иначе ще му е финансово логично майка ти да живее в тристаен апартамент, ти да живееш в друг тристаен, ходите си постоянно на гости, оплаквате се колко сте самотни, но поне сте самостоятелни, сакън някой да не ви помисли за загубеняци. Препоръчани теми