Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 822
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 825
"Кофти" е да наричаш публично мъжете, с които си била - "неудачници". Това по-скоро показва твоите неудачни избори.
И е срамно да си признаеш, че имаш неудачни избори? За това жените, често стават обект на домашно насилие...защото е срамно да си признаят, че са направили неудачен/кофти избор на партньор. А общестовото само чака да ги емне колко са тъпи и неудачни тия жени...

Само дето тя не казва, че е правила неудачни избори, а че те са били неудачнци. Не може да хвърляш цялата вина върху другите и да не се опиташ поне малко да рационализираш собствените си избори и действия. Или е много емоционална и трудно си контролира емоциите ( и се хвърля на неподходящи), или е много наивна. Или не е търсила наистина сериозна връзка с всичките произтичащи от това компромиси и задължения.

# 826
Неудачници, неудачници, ама тя какво е правила 36 години само с такива? Поне да беше родила едно дете, докато се мотае с тия неудачници.
Не мисля, че е добър ход да родиш дете от неудачник, защото си нямаш друга работа. По добре, че не е създала такова нещастно същество.

# 827
Не знам за това - като се огледам, виждам много неомъжени жени около моята възраст. Не припират да се женят. Това, че всички жени бързат и мечтаят за деца и брак е абсолютен мит.
Ако стане - стане, ако не - по-добре сам, отколкото да направиш лош избор.

# 828
  • Обран бостан ;)
Неудачници, неудачници, ама тя какво е правила 36 години само с такива?

Мъжете неудачници нямат гаджета, а тя по всичко личи е била секси мацка. Някак си не се връзва неудачник със секси гадже. Вероятно има в предвид, че не са се реализирали според финансовите и очаквания.

п.п. Периода не е 36 години - максимум 18-20.

# 829
Добре де, разбирам, че не всеки среща голямата си любов на 20 години. На някои им се случва в по-късен етап от живота. Няма лошо. Аз обаче друго не разбирам - защо на 36 години, въпросната Юлия живее с майка си все още, а масажиста не разбрах отделно ли живее, с родителите си ли... Ако и той на 41 още е при мама и тате ...думи нямам. И после ми обясняват как искали сериозна връзка и семейство. Е, аджеба на тия години, все още те дундуркат вашите, а ти иначе се чудиш що си сам/сама.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 15:03 от butterfly_s

# 830
  • София

Джулая, тя не признава, че има неудачни избори, а определя всички бивши като "неудачници". Дали виждаш разликата?
Ние виждаме/чуваме това, което ни излъчват в няколко минути. Или това, което са им навряли в устата. Ако беше казала " не случих на партньори" - пак щяхте да я емнете, ха на бас! За това се чудя как извадихте кристалното кълбо и от има няма 1 епизод разкостихте двамата нови участници, че и грозни сценарии написахте. А още нищо не сме видяли от тях.

Джулая, аз коментирам това, което виждам и чувам, точно така. Не знам кой какви думи ѝ е "наврял в устата". Цялата тема е на базата на "кристалното кълбо" по твоята логика. Да, ако беше казала "не случих на партньори", това вече говори друго за (само)оценката ѝ.

# 831
Добре де, разбирам, че не всеки среща голямата си любов на 20 години. На някои им се случва в по-късен етап от живота. Няма лошо. Аз обаче друго не разбирам - защо на 36 години, въпросната Юлия живее с майка си все още, а масажиста не разбрах отделно ли живее, с родителите си ли... Ако и той на 41 още е при мама и тате ...думи нямам. И после ми обясняват как искали сериозна връзка и семейство. Е, аджеба на тия години, все още те дундуркат вашите, ти иначе се чудиш що си сам/сама.
За мен и това е нормално, както написах на предна страница. Не виждам защо човек без деца, който има работа в собствения си град, трябва да живее отделно от семейството си. Такива изцепки с изнасяне на 16 години има по Европата. Тук сме Изток. На който не му харесва - има алтернативи.

# 832
  • Варна
Пуснали са промо за тази вечер във фейса. Ще гледаме сватба, а онзи с бръснатата глава май е кум Simple Smile

# 833
Но ако си избираш все едни и същи партньори, то нещо в теб също куца.
Разбира се, че нещо куца и в другия човек. Но това казвам - не винаги трябва да е нещо гадно. Малко ли добри женички се хващат с мъже насилници. Да куцат им доста неща на тези жени,но това не ги прави отвратителни гадини, нали?!

Джулая, тя не признава, че има неудачни избори, а определя всички бивши като "неудачници". Дали виждаш разликата?
Ние виждаме/чуваме това, което ни излъчват в няколко минути. Или това, което са им навряли в устата. Ако беше казала " не случих на партньори" - пак щяхте да я емнете, ха на бас! За това се чудя как извадихте кристалното кълбо и от има няма 1 епизод разкостихте двамата нови участници, че и грозни сценарии написахте. А още нищо не сме видяли от тях.

Е темата не е ли точно за разкостване и забавление, или се бъркам? Не сме районна прокуратура, че за всяко изказване да дириш доказателства и факти. Чешем си езиците и половината от времето гадаем. То не бяха зодии, роднини, фб снимки.... Joy

# 834
  • Бургас
Василена и Никифор дали са платили някакви неустойки, че не продължават със снимките, как мислите?

# 835
  • София
Така де, 18-20, малко години ли са това? В крайна сметка достатъчно, че все да избереш един що годе свествен, поне като баща, ако не като партньор. Но това са си моите разсъждения, явно съм човек на действието, не на чакането на принца. Спомена се вече - часовникът тиктака и това, че някой е успял на 50 да роди първото си дете, въобще не означава, че се получава при всички. След 35 репродуктивните способности на жените рязко намаляват, толкова рязко, че се почва обичайно едно ходене по мъките. Не е била в затвор тия 20 години, срещала е мъже. Какви си избираш е въпрос на лична преценка.

# 836
Сега остава да кажеш, че е свещен дълг на всяка жена да роди поне едно дете Simple Smile Хората сме различни - не всеки мечтае за това.

# 837
  • София
Сега остава да кажеш, че е свещен дълг на всяка жена да роди поне едно дете Simple Smile Хората сме различни - не всеки мечтае за това.
Естествено, че не е. Но споменаха, че и двамата искат деца. Като искаш, правиш нещо по въпроса.

# 838
Не знам за това - като се огледам, виждам много неомъжени жени около моята възраст. Не припират да се женят. Това, че всички жени бързат и мечтаят за деца и брак е абсолютен мит.
Ако стане - стане, ако не - по-добре сам, отколкото да направиш лош избор.

И това е ок! Но като като се вкараш в подобно риалити излиза, че не си съвсем ок с това да поизчакаш още малко и да оставиш нещата да се случат. 36 не е някаква кой знае каква напреднала възраст, та да драпаш на всяка цена за брак, особено и на сляпо.

# 839
  • София
Добре де, разбирам, че не всеки среща голямата си любов на 20 години. На някои им се случва в по-късен етап от живота. Няма лошо. Аз обаче друго не разбирам - защо на 36 години, въпросната Юлия живее с майка си все още, а масажиста не разбрах отделно ли живее, с родителите си ли... Ако и той на 41 още е при мама и тате ...думи нямам. И после ми обясняват как искали сериозна връзка и семейство. Е, аджеба на тия години, все още те дундуркат вашите, ти иначе се чудиш що си сам/сама.
За мен и това е нормално, както написах на предна страница. Не виждам защо човек без деца, който има работа в собствения си град, трябва да живее отделно от семейството си. Такива изцепки с изнасяне на 16 години има по Европата. Тук сме Изток. На който не му харесва - има алтернативи.

Ама разбира се. Много по-готино звучи от устата на един 36 - 41 годишен човек изречението: "Мамо, тате, прибрах се. Ще хапна набързо и си отивам в стаята."

Или: "Мамо, тате, това е приятеля/приятелката ми. Вечеряйте си спокойно, ние няма да ви пречим. Ще си стоим в моята стая."

Толкова зряло.....

Общи условия

Активация на акаунт