Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 807
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Брюксел / София
ПеКАн пипер - Ивана се записа Simple Smile

# 1 021
Ох майката на Мерал какъв е бонбон! 😊 Идва ми да ѝ щипна тия сладки бузки. И каква са партия с тъщата.

# 1 022
  • Terra incognita
Който го вземе Мерал, само може да спечели. Добро момче+ добра свекърва.

# 1 023
В кой край казват на печените чушки "пекан пипер"?

# 1 024

...защото си залагам апартамента, построен от Артекс...

Цецо, ти ли си?😮😉
Тц, не е той, Цецко е овен, тоя е котарак 😂
Моят е на банката още, успокойте се... Пък тука никоя ли няма от Обеля? Там не са ли хора? Като няма апартамент льольо, ако има грандоман. Старата приказка, че жена угодия няма е безкрайно вярна...

# 1 025
Ааа, за имането никой не се е оплаквал Grinning

# 1 026
Ванчето пак запресира да излизат нанякъде,а Мери завалийката изморен  Simple Smile

# 1 027
  • Варна
Мен ме дразни повече Ева Кулева. Някакъв престорен ентусиазъм има в нея. И това ровене в хорските вещи ми идва в повече.

# 1 028
Мерал е чудесно, възпитано, кротко и интелигентно момче. А и майка му е невероятно мила и приятна жена. Не мога да разбера как така е останал сам до сега.

# 1 029
  • Брюксел / София
Андрешко не спира да пипа Таня, а тя как се е дръпнала, но той не се усеща, сякаш не е виждал жена от 100 години. И пак върти муцки, птичето е в устата и се държи като хлапак. Пълен инфантил.

# 1 030
Мен ме дразни повече Ева Кулева. Някакъв престорен ентусиазъм има в нея. И това ровене в хорските вещи ми идва в повече.
То ако тя не си навре големия нос в на хората гардеробите, кой да го направи Laughing

# 1 031
Таня все повече ми харесва. Сериозна, смислена, истинска жена. Няма как винаги да се хили и да ръси безсолни шеги. Зарко е изкуствено шеговит, на моменти е дразнещ. Да, понякога му се получават шегите, но друг път са гола вода. Все пак тайно се надявам да си останат заедно Simple Smile

# 1 032
Това ровене по гардеробите и свекървите не го правят...

# 1 033
В кой край казват на печените чушки "пекан пипер"?
В североизточна  България така говорим чушки казваме само на лютите Grinning

Иначе много мило ми стана с тази трапеза, майката на Мерил се е постарала доста, чак ми се прияде и на мен Simple Smile

# 1 034
Спецката защо им рови по гардеробите? Ужасно неприятна жена. Не схващам каква е идеята на тези посещения, да разбере какво е телевизор ли?! Глупачка, без извинение.
Защото така ровеха по гардеробите в "Любовни квартири" на Део, което тук беше споменато неколкократно и беше коментирано, че навремето ни е харесало и е било интересно. И защото четат тук и се опитват да си подобрят имиджа сринат.

Общи условия

Активация на акаунт