Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 832
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 885
На онази снимка на Мишо където е с късо оформена коса, ми изглежда добре защо пак я е пуснал тази коса не мяса на италианец така хаха.

# 886
  • Тра-ла-ла
Ах, ти..типично по лъвски не падаш по гръб Wink
И типичната грандомания. Накрая апартаментът от Артекс ще се окаже боксониера в Обеля hahaha

# 887
Ах, ти..типично по лъвски не падаш по гръб Wink
И типичната грандомания. Накрая апартаментът от Артекс ще се окаже боксониера в Обеля hahaha
Като нищо. Седя и му гледам сеира на тоя котарак 😂😂

# 888

...защото си залагам апартамента, построен от Артекс...

Цецо, ти ли си?😮😉

# 889
  • София
[Мдаа, още един от бисерите на Бънди... Joy

Само бисер ли ? То в темата е като в пещерата на Али Баба. Моите бисери бледнеят. Сигурно котките са ми изпили акъла.
Относно кой от кого бяга - жена, която я преследват мъже няма да се запише в такъв формат.
Joy
Не съм казала, че я преследват мъже, а че не се знае дали нейните бивши са я напуснали, нещо, което ти твърдеше с такава сигурност, че ме накара да те нарека Ванга... Rolling Eyes  
А това, че масажистът прилича на Владо Карамазов, ще оставя без коментар...  smile3506

# 890

Цецо, ти ли си?😮😉
Той не залага , а заменя!

# 891

Цецо, ти ли си?😮😉
Тц, не е той, Цецко е овен, тоя е котарак 😂

# 892

Цецо, ти ли си?😮😉
Да не е само Цецо уреден с партамент, половината парламент са, иди разбери, кой кой е...

# 893
  • София
За новата двойка - определено Юлия ми е по-симпатична /разбирай Мишо не ме кефи нещо/. Може би трябва късо да се подстриже, така не е добре определено.
Страхува се да не го налазят тълпите от фенки на Карамазов, щото само прическата го различава от него... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 894
От близо 2 часа няма нови мнения!! Не може да бъде!
Затишие,сигурно пак зареждате бутилките с вино Joy

# 895
  • Варна
Вече ги няма Василена и Никифор, затова Laughing

# 896
Затишие пред буря Laughing

# 897
  • 221B Baker Street
Гледаме Откраднат живот с Мишо...ъъъъ, с Карамазов, де!
И Хел'с Китчън гледаме! Joy

# 898
Изгледах промото и видях роклята на Юлия. Много хубава фигура, но защо избра този модел при положение, че няма /предполагам/ финансови ограничения от продукцията при такъв огромен избор, за мен е загадка. На мен ми изглежда евтина роклята, без да съм някакъв особен разбирач де....

# 899
Никола гледаме

Общи условия

Активация на акаунт