Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 888
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 750
За мен е странно, че са събрали един от София, един от Пловдив.
Да напуснеш града си е голям компромис, още повече за някаква уредена връзка с непознат.

Нищо странно няма. Питали са ги дали са склонни да се преместят в друг град. Явно единия от двамата е отговорил с "Да". Те сами знаят какво е ежедневието им и ангажиментите. Решението си е тяхно.

# 751
Да напуснеш града си е голям компромис, още повече за някаква уредена връзка с непознат.

Нищо странно няма. Питали са ги дали са склонни да се преместят в друг град. Явно единия от двамата е отговорил с "Да". Те сами знаят какво е ежедневието им и ангажиментите. Решението си е тяхно.

А има и друго.. нали се заговори, че са заедно от преди това.. Може това решение вече да е взето, а сега за пред нас да е този цирк с вземането на решението.

# 752
Юлия е хубава жена, не смятам че не е привлекателна. Проблема й според мен има общо с отсъствието на баща й, което ще се види в бъдещите епизоди. Самото й изказване относно  мъжете неудачници в живота й говори точно за такава следа.

Имате право. Когато една жена няма баща или родителите са се развели и също така ако пък баща й е някакъв пияница и/или тиранин, естествено е, че това остава белег в душата на една жена. Намирането на партньор в живота си, се оказва много трудно за такава жена. Това е един вид неосъзнат страх да не би да се падне мъж като баща й.

# 753
  • София
А колко висшистки продавачки има, че и вишисти продавачи, бармани и ....

Да де, но нали знаеш - лекаря продавач може да стане, но продавача лекар не.

# 754
На Мишето може да му хареса идеята да масажира софиянки, пловдивчанки сигурно ги е овършал вече Stuck Out Tongue Winking Eye

А колко висшистки продавачки има, че и вишисти продавачи, бармани и ....

Да де, но нали знаеш - лекаря продавач може да стане, но продавача лекар не.
Може, ама надали, особено ако дълго време не могат да започнат работа по специалността.

# 755
  • Обран бостан ;)
[Мдаа, още един от бисерите на Бънди... Joy

Само бисер ли ? То в темата е като в пещерата на Али Баба. Моите бисери бледнеят. Сигурно котките са ми изпили акъла.

Относно кой от кого бяга - жена, която я преследват мъже няма да се запише в такъв формат.

# 756
Не знам от къде дойде това, че Юлия живее с майка си, като тя на няколко пъти каза, че на празници е сама, вечер е сама. Едва ли има в предвид само леглото. Мисля си, че с майка си живеят отделно, просто за снимките майка ѝ беше дошла, за да ѝ каже новината. А и ми прилича лично на мен на жена самостоятелна.

# 757
   Светозар никога няма да ми хареса. Измисля си някакви оправдания, за да покаже на психолозите, че единственият проблем за неразбирателството е в Таня. Много гадно ми стана, когато Светозар се изказа, че не може да преодолее бившия си съпруг. Винаги тя ще го обича. Това е нормално. Когато е споделила почти целия живот с него, няма как да го забрави. Той не е ли наясно с това обстоятелство? Този мъж никога не е обичал.

Той щото Светозар е преодолял покойната си съпруга...

Валя Михайлова: Svetozar Filipov Като гледах поведението на жена ти тази вечер, останах с впечатление, че социалният експеримент е по-скоро социопатен. Жена ти погребала преди две години съпруга си и изведнъж влезла в шоуто, за да си намери нов катър.След като те изтормози да носиш куфари като гламав, вместо да ти даде да се назобаш с люцерна, тя се захвана списъци с нови задачи да прави. Нещо и се губи връзката между главния мозък и отношението към добитъка. Сега може би разбираш, защо на любезната покана да дойда на сватбата ти, отказах категорично.Знам каква прекрасна жена беше Катя и колко бяхте щастливи. Нямах очаквания, че специалисти ще те направят щастлив и май, май ще се окажа права.

Svetozar Filipov: Валя Михайлова Май, май до май има още време. Онзи ден ходих до гробищата, че Катя имаше рожден ден. Освен, че беше прекрасна жена, Катя беше и изключително красива. След мама, това е жената, която ме е обичала най-много.Не даваше косъм да падне от главата ми. Като ме прегърнеше и кажеше "Моят Зарко".....ииииии, планини повдигах. Мамка му и живот.

Валя Михайлова: Svetozar Filipov Знам, знам, кака. Дано пък новата ти жена се вразуми и имате хубав брак. Пожелах ти го преди време и продължавам да го желая.

# 758
Предварително се извинявам, ако вече е задаван този въпрос,но искам да питам освен в Нова плей на друго място в интернет качват ли епизодите на предаването?

# 759
Не знам от къде дойде това, че Юлия живее с майка си, като тя на няколко пъти каза, че на празници е сама, вечер е сама. Едва ли има в предвид само леглото. Мисля си, че с майка си живеят отделно, просто за снимките майка ѝ беше дошла, за да ѝ каже новината. А и ми прилича лично на мен на жена самостоятелна.

Е как от къде дойде това? Експертите го казаха. А тя се чувствала сама по празници, понеже вероятно всички около нея са обвързани. В такъв смисъл сама.

# 760
Стига де , това не  есериозно за Таня и Зарко ? Тя да се вразуми ?WTF? В тотален шок съм ,....

# 761
Ох,този Зарко,изказванията му са все едно винаги е пред камера,едни клишета,едни надути фрази.Много неестествен човек.

# 762
Ох,този Зарко,изказванията му са все едно винаги е пред камера,едни клишета,едни надути фрази.Много неестествен човек.
Не съм и очаквала друго от човек, самоопределящ се като жълтопаветник и наследник на Антим I...

# 763
  • София
Темата е за коментари за участниците, а не за профилите във форума. Всеки е различен с различни ценности и мнение. Нека да се уважаваме взаимно!
Казах (и обясних три пъти какво съм искала да кажа) за участничката на 36 години, работеща като продавачка, с много свободно време за два спорта (защото външният ѝ вид е най-важен) и средно образование, че за мен това е човек, който не желае да се усъвършенства и се задоволява с тези си цели, ако има такива изобщо. И го казах в контекста на това, че " все попадала на неудачници" (нейни думи). НЕ съм казала, че трябва да има висше образование. НЕ съм казала, че не уважавам труда ѝ. НЕ съм казала, че това я прави лош човек. Критикуващите ме или четат между редовете, или преекспонират собствени комплекси, или наистина не разбират смисъла на написаното.
Не, не съм готова на всичко за кариера провинционалистка. Родена съм в София, имам две висши образования магистърски степени (които съм учила, защото ми е било интересно и съм искала да се усъвършенствам, не за да показвам дипломи) и съм работила не това, за което съм учила, за по-ниска заплата, защото ме е удовлетворявало. И най-близката ми приятелка е със средно образование и е най-прекрасният и добър човек, когото познавам.
Може ли сега да коментираме само участниците в "Женени от пръв поглед"?

# 764
Скрит текст:
   Светозар никога няма да ми хареса. Измисля си някакви оправдания, за да покаже на психолозите, че единственият проблем за неразбирателството е в Таня. Много гадно ми стана, когато Светозар се изказа, че не може да преодолее бившия си съпруг. Винаги тя ще го обича. Това е нормално. Когато е споделила почти целия живот с него, няма как да го забрави. Той не е ли наясно с това обстоятелство? Този мъж никога не е обичал.
Валя Михайлова: Svetozar Filipov Като гледах поведението на жена ти тази вечер, останах с впечатление, че социалният експеримент е по-скоро социопатен. Жена ти погребала преди две години съпруга си и изведнъж влезла в шоуто, за да си намери нов катър.След като те изтормози да носиш куфари като гламав, вместо да ти даде да се назобаш с люцерна, тя се захвана списъци с нови задачи да прави. Нещо и се губи връзката между главния мозък и отношението към добитъка. Сега може би разбираш, защо на любезната покана да дойда на сватбата ти, отказах категорично.Знам каква прекрасна жена беше Катя и колко бяхте щастливи. Нямах очаквания, че специалисти ще те направят щастлив и май, май ще се окажа права.

Леле, какъв изказ. Ххаха

Общи условия

Активация на акаунт