Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 813
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 035
Мерал изглежда добряк. И има хармония между него и женичката му.

# 1 036
  • Тра-ла-ла
Мерал е чудесно, възпитано, кротко и интелигентно момче. Не мога да разбера как така е останал сам до сега.
Близнаци...мъжете от тази зодия все не могат да се решат Crazy И понеже са по-мекушави и френдли настроени...жените често ги възприемат като приятели, а не като мъже.

# 1 037
В кой край казват на печените чушки "пекан пипер"?

Югоизточна България.Стана ми странно, защото уж е софиянка, а употреби диалектна дума. Но Каката тепърва ще се отваря.

# 1 038
Всеки път като видя Ивана как сладко си похапва и ми се дояжда и на мен Grinning

# 1 039
На Ивана добра партия са и намерили. От нея фолк певачка няма да излезе, но ако е умна ще си задържи брака и семейството сега. Мерал я харесва, свекървата я приема и се радва. Мерал има стабилна работа и е перспективен. Да се кротне и си гледа семейството викам аз, само ще спечели.

# 1 040
  • Брюксел / София
Много приятна жена е майката на Мерал: сърдечна, усмихната и гостоприемна.

# 1 041
Аз на майтап казвам " пекан пипер" Wink

# 1 042
  • Тра-ла-ла
Българският език е богат на изразни средства. Не виждам нищо лошо и селско да се използват диалектни думи Grinning

# 1 043
  • Брюксел / София
На Ивана добра партия са и намерили. От нея фолк певачка няма да излезе, но ако е умна ще си задържи брака и семейството сега. Мерал я харесва, свекървата я приема и се радва. Мерал има стабилна работа и е перспективен. Да се кротне и си гледа семейството викам аз, само ще спечели.
Няма толкова акъл Ивана да ги съобрази тези неща. Тя не знае къде се намира и какво се случва, и е мн простовата.

# 1 044
В кой край казват на печените чушки "пекан пипер"?
В североизточна  България така говорим чушки казваме само на лютите Grinning

Благодаря.
Исках да разбера от къде е Ивана, обаче явно не е от там, защото със сигурност щеше да знае къде е Добрич

# 1 045
Ивана не може да се кротне ,та тя тепърва кариера гони ,а и като и гледам инстаграма все по дискотеките вършее ,Мери не може я изтърпя  hahaha

# 1 046
Астроложката що така не се изказва. Интересно ми е какво ще каже и тя. Нещо коментарче по синастриите на двойките, а-у.. Само Стоунфейса гледаме, бившата на Слави , Ева Ку-кулева и Стоянчо.

ПеКан пипер се казва и по нашия край - югоизточна България.

# 1 047
Мерал е чудесно, възпитано, кротко и интелигентно момче. Не мога да разбера как така е останал сам до сега.
Близнаци...мъжете от тази зодия все не могат да се решат Crazy И понеже са по-мекушави и френдли настроени...жените често ги възприемат като приятели, а не като мъже.
Не е останал сам. Щял е да се жени вече за 3-ти път го пиша, а и го казаха. Майка му дори сподели за драмата с бившата му приятелка и защо се е затворил известно време в себе си.
Какво значи "досега" Че той е само на 31 години . Лелееее вие на 20 ли искате да се женят и мъжете(( Направо май съм повредена като ви чета. Жена на 36 стара мома, мъж на 31 стар ерген...бе къде това и как може така да разсъждавате. Никоя моя близка и позната, които са сега на 25-30 не са женени, но и не мислят за брак. Евентуално дете, ама и това отлагат. Нито са грозни, нито са нежелани, нито са с лоши професии и безпарични.

# 1 048
Таня все повече ми харесва. Сериозна, смислена, истинска жена. Няма как винаги да се хили и да ръси безсолни шеги. Зарко е изкуствено шеговит, на моменти е дразнещ. Да, понякога му се получават шегите, но друг път са гола вода. Все пак тайно се надявам да си останат заедно Simple Smile

Вероятно съм най-големият сухар, защото да пукна ако мога да схвана кога пък му се получават удачно шегите на Лисан. И това *птиче*/ чуден израз/ не само му стои в устата, ами му придава и вид на дърта глупава птица.

# 1 049
  • Тра-ла-ла
Това пипане на косата и погалване по ръката дали не е опит на Зарко да парира Таня или да я разконцентрира? Whistling Не смятам, че е от нежност

Общи условия

Активация на акаунт