Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 837
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 050
Това амимично дрЪво Милена...

# 1 051
  • Terra incognita
Тая Милена говори като стоун фейс. Сякаш е предрусала с ботокс. И тя има птиче в устата и си мърда само лекинко устенцата, докато говори, без никаква емоция по лицето.
Лисане, спри беее, ако ме гальотиш така, докато ти говоря сериозни неща, ще ти шибна един, 100 на 100.

# 1 052
Таня горката се изкриви в опит да му избяга.

# 1 053
Направо съм в потрес от инспекцията по домовете и отварянето на гардеробите!!!!!!!!!!!! И освен това спецката защо не коментира факта, че котката няма име, което наистина е твърде необичайно и със сигурност говори за нещо, ами ни занимава със стандартните глупости, че човек, който има много огледала е суетен и иска да е сигурен непрекъснато, че изглежда добре!?

Юлия този път ми се видя с малко груби черти, предишния епизод ми се виждаше по-миловидна. Характера й ми изглежда спокоен и мил, обаче маминка е командор и тя май не може да й възразява особено! Sad

Майката на Мерал е симпатична и добронамерена - много голямо впечатление ми направи дома им - личеше си, че е обзаведен с вкус - за разлика от лилавия коридор на Юлия, за който експертите казаха, че бил с добре подбрани цветове! Освен това явно е и страхотна готвачка - хареса ми факта, че беше подбрала типичните домашни гозби!

А този Зарко направо успя да вмени вина на Таня, че има някакъв проблем в нейното държание и поведение и вече виждам как тя започва да се извинява и оправдава, пък не виждам особена причина защо. Как пък Зарко веднъж не се попита сам - дали аз не прекалих, дали аз нещо не обърках, ами веднага почва да търси в нея причините за своето неадекватно поведение. Изявлението на Милена колко адекватно е застанал до нея - няма какво да го коментирам - по адекватно поведение от това да се лигавиш и неглижираш всичко, докато човека за теб отива да провери дали рака не се е върнал не мога да си представя! Sad

# 1 054
От толкова пипаж се изринах..

# 1 055
# 1 056
Жената му говори сериозни неща, той й бърка с показалец в ухото

# 1 057
Леле..Таня се опитва да говори някаквимсериозни неща, а Лисан психопатски се е концентрирал върху изучаването на ухото й с пръстче-отврат

# 1 058
  • София
Зарко просто не допуска, че той може да сгреши. Каквото и да става той ще е прав.

# 1 059
  • София
Тая Милена говори като стоун фейс. Сякаш е предрусала с ботокс. И тя има птиче в устата и си мърда само лекинко устенцата, докато говори, без никаква емоция по лицето.
Лисане, спри беее, ако ме гальотиш така, докато ти говоря сериозни неща, ще ти шибна един, 100 на 100.

Устата й живее собствен, независим от лицето живот Joy

# 1 060
Пхахахахаха ще умра от смях с това пипане. Нелепо е при такъв разговор. Инапе лисан си е лисан но изглежда добър човек.

# 1 061
  • Брюксел / София
Зарето е нетърпим!

# 1 062
  • Тра-ла-ла
Таня горката се изкриви в опит да му избяга.
Направо, ако имаше как да пролази още по-назад, назад и през входната врата Laughing

# 1 063
Твоето си е твое, а чуждото е общо. Това ми е интересно по какъв повод го е казал Лиско.

# 1 064
Е не издържам значи. На този трябва да му вържат ръцете. То бива, бива...това го правят мъже дето са натегачи на жените...
Ама и тя как не му хвана ръката, уж да я държи или ...знам ли. Като слезе от колата веднага го хваща за ръка, тя сякаш или не му усеща ръцете или не я дразни. Ако спят в едно легло не ми се мисли ... (еми така де)

Общи условия

Активация на акаунт