Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 779
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Нали уж си казвала на момента, защо мълчи, ако не й харесва.
Той й показва близост, нормално е, много малко жени го разбират и усещат така.
Да беше седнал на метри от нея ли?
Ма тва сериозно ли!? AnguishedRolling EyesRolling EyesJoy

# 1 081
Сериозно, да.
Е, че прав е, той винаги на място й пуска шегичките.
Ако е коцкар и наглец, тя що ще с него?

# 1 082
Сигурно иска Таня да му стегне къщата, за нейна сметка Grinning
Ама разбира се, на жълтопаветника всички са му длъжни. Той е толкова красив, с изтънчено чувство за хумор и рафинирана душевност, че на Таня й остава само да целува земята, по която стъпва този застарял коцкар и наглец.
Ами трябва да получи нещо срещу "чувството си за хумор" и постоянното си пипане Grinning

# 1 083
# 1 084
Жената му говори сериозни неща, той й бърка с показалец в ухото
Ох, така се разкисках като го прочетох, но всъщност това е абсолютно малоумно действие. Тоя човек е пълно куку

# 1 085
ЗдрастЕ, Вале 🤣

# 1 086

Не е останал сам. Щял е да се жени вече за 3-ти път го пиша, а и го казаха. Майка му дори сподели за драмата с бившата му приятелка и защо се е затворил известно време в себе си.

Не знам до колко е вярно това, че е щял да се жени. Според мен тази връзка е била доста отдавна, още когато двама са били ученици или поне само момичето, за да се съобразява с мнението на родителите си. Ако двамата са били по-големи и зрели хора - нямаше момичето да прави опит за самоубийство с цел да им покаже нещо, а просто щеше да си се ожени за Мерал въпреки тяхното мнение.
Освен това Мерал малко се поизфука и как ходел до този момент само с момичета, дъщери на хора от властта, но вече искал нещо истинско. Така, че не е останал на сухо - просто си е много млад.

# 1 087
  • Брюксел / София
Тя, според мен, трудно го понася и чака да свършат снимките. Езикът на тялото й при разговора тази вечер го показа недвусмислено. Просто е възпитана жената и не иска да прави панаири пред камерите. Освен това в следствие на това, което е преживяла има известна доза смиреност у нея, за което й се възхищавам.

# 1 088
Айде , в промото за следващия епизод Лисан шибна поредната простотия - *Забравих, че твоето си е твое, чуждото е общо.* И Таня май за първи път му направи забележка за излишния коментар. Непоносимо ми е как я налазва и  чеше , а тя се набута чак в ъгъла на дивана от дърпане.
Чудя се той какво негово има, та да е общо? А такива мъже прилепчиви като вендузи са направо отврат. Като змия се увива около тебе и въздуха ти свършва. То хубаво любвеобилен и нежен, ако се пробва да се изкара, ама това зад вратата на спалнята е приятно, не като хлебарка да лази по тебе ежеминутно. Пфу каква гняс

# 1 089
Няма смиреност и това й пролича в опитите да го вкара в рамката учител-ученик.
Доста е хлъзгава и неопределена в поведението си. И тако, и вако.

# 1 090
  • София
Сериозно, да.
 smile3506... smile3532 smile3532

# 1 091
Taня няма начин да не бие шута на този психопат в колкото и лошо състояние да се намира. А с Мерал може би ще се случи същото - тази негова женичка още не се е "наиграла" и скоро ще ѝ омръзне да бъде с него.

# 1 092
# 1 093
Офф, Зарко няма никакво чувство за лично пространство. Хич ме харесвам толкова тъчи-фиили хора, брррр.

# 1 094
Сигурно иска Таня да му стегне къщата, за нейна сметка Grinning
Ама разбира се, на жълтопаветника всички са му длъжни. Той е толкова красив, с изтънчено чувство за хумор и рафинирана душевност, че на Таня й остава само да целува земята, по която стъпва този застарял коцкар и наглец.

Със всичко съм съгласна, ама че е коцкар Лисан ....хич не ми се връзва, бе. Коцетата го докарват на вид с фасон, а той провесил тия гердани от зъби като вожд на полинезийско канибалско племе. Това си е дърт нарцистичен инфантил,  когото го кефят всякакви накичени джунджурии.. Старомодни златни пръстени по ръцете, кокалаци по врата.. Пък бил естет и си падал по аристократични вещи. Невъзможен за сериозно възприемане организъм.

Общи условия

Активация на акаунт