Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 645
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 230
Като стана дума пак за подредения гардероб - най-големите психари имат най-стерилните и подредени къщи. Не знам какво трябва да означава репликата към Мишо малко да си поразчисти....ергенска квартира е това, не е аптека.

Айде, поредния стереотип. Подредените хора били психари.
И като е ергенска квартира, трябва да е кочина ли?

И пак да защитя Стола - идеята е да си изгладиш и подредиш на него дрехите за следващия ден ( по начало не е стол на който се сяда). Само че, ако човек се отпусне (което се случва), може да се образува куп.

Абе в Пловдив не беше особено топло Февруари месец, но чак пък такова навличане не беше нужно.

Скрит текст:

Не го защитавай. Simple Smile Просто е мърляв и разтурен. Личи си и без да се вижда купа с дрехи.

Има и други, по-нормални начини да си подредиш дрехите за следващия ден.

# 1 231
Сега видях огромния куп с дрехи на Мишо, този момент ми е убягнал. Мястото на тези дрехи е в коша за пране...или той носи част от тях, връща ги в купчината, заносва други, пак ги връща в купчината...Иначе не разбирам защо ги трупа на стола...

# 1 232
Майката на едно старо гадже беше научила сина си, че веднъж носена дреха не влиза отново в гардероба. И така се трупаха дрехи на "столът". Това ме втрисаше, защото съм на мнение, че ако дрехата може да бъде носена още веднъж, то се прибира в гардероба, ако ли не - отива в коша за пране, не обичам разхвърляни дрехи и вещи. Успях да постигна компромисен вариант - закачалка зад вратата и постоянно събирах от там дрехи, за да допълня пералнята.
За съжаление има много хора, които трупат в някоя стая дрехи на купчини и го намират за нормално.

# 1 233
Да и аз това си помислих - че явно това са дрехи за "многократно" носене - хихи!:)

А за котката - не е проблем характера на самата котка - странно е как може да приемеш едно същество в къщата като нещо безлично - чувала съм хора да наричат котката си Котка или Маца или Писана  и дори Омраз Simple Smile- но това пак е име, за мен факта, че си оставил същество - домашен любимец без има си граничи с психарщина! Simple Smile

Майката на Юлия, че е командорка се видя при избора на дрехи- твърде категорично даваше някакво заключение - точно като човек, който е свикнал да взема решенията за дъщеря си - ако беше просто съвет, чисто майчински или приятелски - щеше леко да намекне кое не й харесва и да я остави сама да прецени коя  й харесва повече!

# 1 234
  • София
За мен това с дрехите  на стола беше много тенденциозно показано и  нарочно наблегнат детайл. Не знам що за човек е Мишо, но на няколко пъти отговори много адекватно на провокациите на мачнещото. Гедайки Ивана вече повече от месец не ми се мисли в нейната стая какво би било от сценични и ежедневни дрехи, гримове и кремчета, но там не ни допуснаха.

# 1 235
За мен това, че не е кръстила котката е знак, че от нищо не се интересува тази жена освен от себе си или единственото което може да е друго е да е решила, че е орегинално да я кръсти Мац ПиСи ПиСи 😅

# 1 236
Ех, спомени... Едната ми баба наричаше всичките си дворни котки Омраз Simple Smile
Хайде пак да не започваме стария спор, че дрехите трябва да се перат след едно носене. Излишно е.  Перете си ги и по няколко пъти един след друг, за всеки случай - както ви харесва.

# 1 237
Не, че познавам много такива, но аз лично супер подреден рокаджия не съм срещала... Grinning Нищо, де, абстрахираме се от стола, по-важното е в главата му да е подредено.

От показаното снощи си мисля, че и двамата са сравнително пасивни като личности. Не знам дали това няма да се окаже проблем. Всъщност може да бъде и плюс, но с голяма вероятност ще им трябва доста време да се отворят един към друг. Интересно са ги мачнали и резултатът тук е най-труден за прогнозиране, според мен.

# 1 238
  • Бургас
Интересно са ги мачнали и резултатът тук е най-труден за прогнозиране, според мен.
Писаха по-напред, че сами са се "мачнали", сигурно затова са и по-интересни.

# 1 239
Стига бе, котката се беше завряла в нейната стая, под шалтето и ръсеше косми върху спалното бельо. Кой незаинтересован коткомразец  би допуснал това? Има си име животното, просто не го каза. Може и Пръдла да е, не е за ефир.
За дрехите на Мишо си е детайл, който дава материал за анализ. Wink Човека си е естествен. Все едно не можеше да оближе къщата щото идва снимачен екип? Не готвел, моля ви, капака на печката бил спуснат, ако бе вдигнат сигурно щеше да го заяде, че пък котлоните са му мръсни...
В стаята на Юлия всичко бе лъснато, чак на телевизора се диви жената. Като няма един сутиен да виси на стола, то няма какво да се коментира.
Юлка ще му подари един кош за дрехи и всичко ще се подреди.

# 1 240

Писаха по-напред, че сами са се "мачнали", сигурно затова са и по-интересни.

Да, четох, но май не се потвърди. Или съм пропуснала?!

# 1 241
В почти всяка втора къща има по един такъв "стол", на който обикновено мъжете си мятат дрехите обличани по веднъж, но с възможност (според тях) да се облекат още веднъж.

# 1 242
  • Обран бостан ;)
А за котката - не е проблем характера на самата котка - странно е как може да приемеш едно същество в къщата като нещо безлично - чувала съм хора да наричат котката си Котка или Маца или Писана  и дори Омраз Simple Smile- но това пак е име, за мен факта, че си оставил същество - домашен любимец без има си граничи с психарщина! Simple Smile

А не е ли по-странно жена, която идва в ролята на специалист -  брачен консултант да пита за името на котката ?

Какво ще направи после ?

Ще се запознае с котараната и ще я разпита как се отнася стопанката и с нея ?

Или ще си извади някакви важни изводи за характера и спрямо името на котката ?

Според мен просто си чешеше езика за да запълни ефирно време.

# 1 243
нееее, щеше да каже, че избора на име на котката говори много за собственика Simple Smile

# 1 244
Гедайки Ивана вече повече от месец не ми се мисли в нейната стая какво би било от сценични и ежедневни дрехи, гримове и кремчета, но там не ни допуснаха.
Допуснаха ни, всичко беше в гардероба на отделна закачалка, само че преобладаваха паети и лъщящи неща.

нееее, щеше да каже, че избора на име на котката говори много за собственика Simple Smile
Имах котка, която се казваше Кюфте. Какво говори това за мен?

Общи условия

Активация на акаунт