Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 818
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Брюксел / София
Скрит текст:
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО!

Бих го нарекъл дарба ако притежава солидна банкова сметка, но не личи да е така.
Ако е удобно да помоля някой да ми преведе "Йони". В контекста на написаното никак не ми звучи като определението, което ми излиза в интернет, а именно "електрически заредена частица".
Това е, това е. Частица е и е "заредена". Понякога и електрически.
Ама следете ги тези "специалисти", де! Аз ли да ви образовам!

Ох, не мога, задвих се:) Харесвам го този форум, винаги може да ми оправи настоението!

# 1 216
може човека да съчетава плащането на сметки и срещите с приятели с колелото с поддържането на формата си. Той определено излиза често Simple Smile

# 1 217
Аз не съм убедена, че любовната история на Ева е истина Wink Звучи блудкаво, но умело зарибяващо с обещание за романтика, вино и звезди (за дами с по-нисък коефициент на каквото си решите) Simple Smile 
Обещанието е най-вече за луксозен начин на живот и след това всичките тези неща. Много кухо, ама явно таргетът на това кълве.

# 1 218
Скрит текст:
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО!

Бих го нарекъл дарба ако притежава солидна банкова сметка, но не личи да е така.
Ако е удобно да помоля някой да ми преведе "Йони". В контекста на написаното никак не ми звучи като определението, което ми излиза в интернет, а именно "електрически заредена частица".
Това е, това е. Частица е и е "заредена". Понякога и електрически.
Ама следете ги тези "специалисти", де! Аз ли да ви образовам!

Ох, не мога, задвих се:) Харесвам го този форум, винаги може да ми оправи настоението!
И аз така Joy
Ал Бънди ,направо съм ти фенка вече.Досега 5 пъти адски ме разсмя !

# 1 219
  • Брюксел / София
Не мен бившето гадже на Юлето ми изглежда доста по-младо от нея. Не че това е някакъв проблем, просто отбелязвам.
А тя ми се вижда някак мрачна, дори и когато се усмихва, много странно усещане ми оставя.
Някакво инфо за другата спецка: тази бавната, дето вчера беше докарана с някакво флорално мотивче? Не й знам името.

# 1 220
Скрит текст:
Здравейте, регистрирах се специално, за да мога да коментирам темата.  Чета я от изестно време и мога да кажа, че толкова много жени на едно място с, толкова добро чувство за хумор рядко се среща:). Иначе по темата, за мен т. нар " мач мейкъри" са абсолютни непрофесионалисти.  Конкретно  Никифор и Василена. Двама души от различни вселени.   Те и двамата имат колеми минуси, обаче да решиш, че жена която спортува, суетна е ( независимо как изглежда) и която е свикнала на един начин на живот ще се хареса с мъж, който има фигура на чувал с картофи, тотално апатичен и неграмотен е пълна илюзия. От другата страна и двамата са жертви той на властна майка, а тя на майка отгледала  я като прототип на собствените ( на майката ) комплекси. Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно. Ивана е сладка, за мен, емоционална, жива, в крайна сметка, на тази възраст, трябва да е точно такава, според мен.  Относно Мерал един много добре възпитан мъж, от едно хубаво семейство. По-скоро за мен този експеримент показва нещо друго, как ние всички се надяваме на чудото, но не сме готови дори и на малка промяна, компромис. Разчитаме да подходят към нас с разбиране, без ние да сме готови на същото ( Никифор и  Василена), разчитаме, че ние сме най-безгрешни ( Зарко), че искаме  да ни се получи, но не сме готови да се откажем или променим нещо ( Мерал и  Ивана).
Юле, ти ли си? За новите нищо не коментираш. Какво е мнението ти?
[/quote] 

Не, не съм Simple Smile За новите, още не мога напълно да преценя, много е рано. Той въпреки косата изглежда човек с интереси. Живее си живота по начин, който видимо му харесва. Тя е симпатична, но за мен е минус, силната фигура на майката, липсата на самостоятелност на тази възраст
[/quote]

Е как тогава реши специално заради "Женени от пръв поглед" да си направиш регистрация в бг мама, айде не на мене тия! Плус това на аватара много приличаш Юлето и тя преди е била с руса коса.

# 1 221
  • Варна
Много ме размяхте с клипчето на астроложката в "Господари на ефира", която не се оправя с часовника и със сайта на психоложката. Интересно ми е какво е научила Опулева на любимия й десетдневен "Випассана курс в мълчание".   Laughing  А първия си мъж май го е избрала, защото и той е с колело.                             

# 1 222
  • Бургас

А тя ми се вижда някак мрачна, дори и когато се усмихва, много странно усещане ми оставя.
Може би прозира тъгата й. А и  това с "неудачниците"навежда на мисълта за не/преживяна болка, разочарование предполагам от раздялата с бившия. Навярно е била отхвърлена и то наскоро.

# 1 223
  • Обран бостан ;)
Йони не е с главна буква в средата на изречението в случая, щото всяка жена има йони. Между краката.

Благодаря. Изясни ми се.

Любопитен съм как Д-р Ко е нарекла изхода на дебелото си черво, което в някои случаи има решаваща роля за привличането на партньор с добре подреден гардероб.

# 1 224
Като стана дума пак за подредения гардероб - най-големите психари имат най-стерилните и подредени къщи. Не знам какво трябва да означава репликата към Мишо малко да си поразчисти....ергенска квартира е това, не е аптека.

# 1 225
Йони не е с главна буква в средата на изречението в случая, щото всяка жена има йони. Между краката.

Благодаря. Изясни ми се.

Любопитен съм как Д-р Ко е нарекла изхода на дебелото си черво, което в някои случаи има решаваща роля за привличането на партньор с добре подреден гардероб.
Нямам наблюдение върху творчеството и. Смятам, че трябва чавка да ти е изпила акъла, за да отделиш от скъпоценното си време в твърде краткия живот, за да чуеш някоя от психарските и лекции. А ако нарочно платиш за такава, спешно трябва да платиш И за психиатър.

# 1 226
  • София
Обещанието е най-вече за луксозен начин на живот и след това всичките тези неща. Много кухо, ама явно таргетът на това кълве.
За съжаление. Веднъж хванах реклама на някакъв курс на онази кукувица Кобилкина "Как да си хванем богат мъж" или нещо подобно. Залата беше пълна.  Confused

# 1 227
  • София
Вярно, че вчера гледах малко по диагонал епизода и повече четях темата, но май само на мен Юлия ми е симпатична. Поне нищо от показаното до сега не ме втрещи. И двамата от новата двойка ми харесват. Смятам, че можеха да ни спестят Никифор и Василена и да заложат от начало на останалите три двойки. Естествено от продукцията са доволни, защото си вдигнаха рейтинга на техен гръб, Фори също си вдигна... рейтинга във фейсбук, но у мен като зрител остава лошия привкус на скалъпения нискобюджетен сеир.

# 1 228
Абе, вие ненормални ли сте? Защо, ако съм Юлия ще се крия. Не се излагайте. Нямам нищо общо с нито една от двойките във формата. Просто предаването ми е интересно и затова се включих с коментар. За твое сведение на външен вид, а и по характер нямам нищо общо с тази жена, а и честно казано не бих искала.

# 1 229
Малко инфо за авторката на новия мачмейкинг метод, наречен "Покажи ми гардероба си, за да ти кажа какъв си"- Ева Кулева https://rarerelationships.eu/about/ Тук - за нейната лав стори https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/

Лав стори-то на Ева Кулева е пълно с подробности за ски в Швейцария, апартаменти в Маями, домашни помощници и т.н. - много е важно да се спомене, че когато новия мъж до нея я е посрещнал и сложил роза на леглото,  го е направил не къде да е, а точно в кв. Бояна!. Всичко това ми говори за таргет от клиенти - млади, заблудени момичета, които вярват, че с някакво обучение, ще се хванат богат мъж, най-добре чужденец и ще си живеят като принцеси без да работят! Несериозно ми е това - на нивото на Кобилкина е!

Общи условия

Активация на акаунт