Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 751
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО! Съгласна съм с това, че домашните любимци (особено за хората без деца) са като деца и да оставиш животинчето без име е психопатско. Бих избягала с 200 от такъв човек, особено пък жена. Това ми говори за абсолютна лиспа на майчински инстинкт на мен.

# 1 201
Честно казано все повече си мисля че целта на предаването е сеир и печалба.Специалистите вършат това за което им плащат а именно да създават сеир на  екрана.Вече не вярвам че може да има толкова некадърници събрани на едно място че от 7 двойки да не оцелее нито една.

Ама какви специалисти са тия?Само това да прочетеш и ти става ясно
https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/
Ето малко избрани бисери:
"Запознах се с този секси и успешен мъж, живял и пътувал по света, в сайт за запознанства."
"Питах се защо ми се случва това. Ходих на психотерапия. "
"Дадох си сметка, че през последните 15 години, бях влизала от връзка във връзка нон-стоп."

И тази жена ще дава съвети на другите как да живеят?Тя за себе си не може да си отговори защо и се случват разни неща, и и се налага да ходи на психотерапия, тръгнала на другите акъл да дава.

# 1 202
Може да си е наред бивша на Юлия, но ако мама е казала, че е неудачник, значи е. Точка!

# 1 203
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО! Съгласна съм с това, че домашните любимци (особено за хората без деца) са като деца и да оставиш животинчето без име е психопатско. Бих избягала с 200 от такъв човек, особено пък жена. Това ми говори за абсолютна лиспа на майчински инстинкт на мен.

А на мен ми говори, че Юлето е абсолютно безхарактерна жена, като живее в дом, където нейното мнение няма никаква стойност и тежест. Имам чувството, че за всяко нещо чака друг да вземе решение.

пп. Извинявам се за поредните постове

# 1 204
  • София
На Кулева историята , като от книга на Даниел Стийл, почти ми текна сополът, докато я чета.
Д-р Ко и нейното Йони пасти да ядат пред нея..
Под бюрото съм от смях Joy

# 1 205
Да, бе, не е неудачник - и как от няколко снимки разбрахте, че е бил сериозен и добър? И Тед Бънди е симпатичен на снимки...

# 1 206
  • Брюксел / София
Малко инфо за авторката на новия мачмейкинг метод, наречен "Покажи ми гардероба си, за да ти кажа какъв си"- Ева Кулева https://rarerelationships.eu/about/ Тук - за [bнейната лав стори https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/[/b]

Боже тази жена самата тя има нужда от помощ. Моля ви се прочетете това, щях да вадя цитати, но цялото е пълен потрес. Завършила е СТОПАНСТВО, занимавала се е с маркетинг и бизнес, излиза с чичко паричковци, ни мъж има, ни деца, явно живее все при мъжете, така че не се знае дали и тя не живее с техните м/у богатите гаджета. Тази "статийка" за любовната история си е чисто самохвалство на това с какви богаташи е била. После Василена била златотърсачка. Нямам думи просто, ей т'ва са ни специалистите в България - като почнем от пожарникаря - премиер и стигнем до тази коза, дет се има веща да анализира живота на хората.

Подкрепям това мнение на 1000 %
Втрещена съм! Прочетох двете материалчета и съм без думи. Ама, наистина ли има хора, които искат съвети от тази неосъществена личност, която не е постигнала нищо в живота си, и дори плащат за това?! Не го вярвам! Не обърнах внимание на колко години е момата, ама, хора, тя е посредствена, тотално безлична, некомпетентна и незряла (съдя по вчерашните й изказвания и по това, което прочетох за нея). Мързи ме да вадя цитати, но то почти всяка дума е пълна смешка:) Как е възможно нормалните хора да се връзват на глупостите на подобни патки, които си мислят, че имат акъл да учат другите хора как да живеят?! Прочететем материалчетата, ужасно са занимателни! 

# 1 207
Не знам дали е вярно за 15-те хиляди клиенти на Кулева, ама ако остане и един след предаването, ще е голям успех за нея. Точно пък тази ще ме консултира по личностно развитие.....като й гледам сайта, направила си е най-добрата антиреклама на него.

# 1 208
"Питах се защо ми се случва това. Ходих на психотерапия. " Joy Joy Joy
И като отишла, направо се препрограмирала - започнала да разбира както от човешки взаимоотношения, така и от интериорен дизайн. Ако аз отида на псих(ар)отерапия при някого от "специалистите" в предаването, със сигурност бих започнала да се съмнявам в собственото си съществуване.

# 1 209
  • София
Хм... на мен ми е интересно въпросната Кулева /и не само тя/ по какъв критерий са я избрали за спец в предаването? Сещам се за един, но няма да го напиша публично, за да не кажете, че ѝ завиждам Wink
Явно някой е искал да ѝ направи реклама, но предвид показаното от нейна страна, ще е по-скоро анти реклама.

# 1 210
  • Обран бостан ;)
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО!

Бих го нарекъл дарба ако притежава солидна банкова сметка, но не личи да е така.

Ако е удобно да помоля някой да ми преведе "Йони". В контекста на написаното никак не ми звучи като определението, което ми излиза в интернет, а именно "електрически заредена частица".

# 1 211
Хм... на мен ми е интересно въпросната Кулева /и не само тя/ по какъв критерий са я избрали за спец в предаването? Сещам се за един, но няма да го напиша публично, за да не кажете, че ѝ завиждам Wink
Явно някой е искал да ѝ направи реклама, но предвид показаното от нейна страна, ще е по-скоро анти реклама.
По броя на мейкнатите и коучнатите от нея. Давате ли си сметка какво са 15000 човека като мащаб?! Че тя е мач мейкър и коуч от национално значение бе! Така наречените "републикански специалист". В особено спешни случаи ще я транспортират със Спартан да мейкне навреме, че иначе ойде коня...

Йони не е с главна буква в средата на изречението в случая, щото всяка жена има йони. Между краката.

# 1 212
Аз не съм убедена, че любовната история на Ева е истина Wink Звучи блудкаво, но умело зарибяващо с обещание за романтика, вино и звезди (за дами с по-нисък коефициент на каквото си решите) Simple Smile 

# 1 213
  • София
Скрит текст:
Тая Опулева, ясно че за нищо не става, освен да лови мъже с пари, което все пак е една завидна дарба. НО!

Бих го нарекъл дарба ако притежава солидна банкова сметка, но не личи да е така.
Ако е удобно да помоля някой да ми преведе "Йони". В контекста на написаното никак не ми звучи като определението, което ми излиза в интернет, а именно "електрически заредена частица".
Това е, това е. Частица е и е "заредена". Понякога и електрически.
Ама следете ги тези "специалисти", де! Аз ли да ви образовам!

# 1 214
  • густо майна Филибето
Това с отметката, че Мишо имал велосипед, предизвика бурен смях в къщи. Коматево е квартал от селски тип, там всеки има колело, защото има къде да го държи на лесно, но го използва, за да иде да плати сметките, или да се види с приятел. Не и за да поддържа форма.

Общи условия

Активация на акаунт