Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 761
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Terra incognita
Много се смях на това с филмите на Розсмунде Пилхер 😂😂
Ами, баш така се чувства Лиско. Аристократизъм, грация. Нова любов в третата възраст. Само забравя факта, че няма имение из северозападна Европа, ретро Порше и иконом, а съборетинка в Симеоново.

# 1 171
  • София
Може пък името на котката да не е за пред телевизията, затова да не го каза Simple Smile Иначе имам позната с котка без име, викали й просто Котка.
Кукулева може да е помислила, че тв-то е монитор, затова да е питала какво е това.
А купчината с дрехи на Мишо, кво, като дойде булка вкъщи и да не смее да си остави някоя дрешка на стола ли, че трябвало да ги прибере в шкаф. Не, ами да сложи още един стол за дрешките на Юлето.
Понеже Зарко е бил превключен на режим "сериозен" и не е имал право да си ръси бисерите, на него му е избило в чоплене. Малко ми напомня на блондинката в "Хем боли, хем сърби".
Юлето изглежда изключително срамежлива и подтискана, като че ли е подлагана системно на психичен тормоз и не смее да направи никаква стъпка да не би да сбърка и да си изпати.

# 1 172
Няма смиреност и това й пролича в опитите да го вкара в рамката учител-ученик.
Доста е хлъзгава и неопределена в поведението си. И тако, и вако.
Нещо такова и на мен ми се върти в главата.
Не смятам, че апелирането към сериозно отношение по семеен въпрос е демонстрация на даскалски манталитет. За мен е дипломатичен начин да парира неадекватното, не шеговито , а саркастично поведение на Зарко.

# 1 173
Малко инфо за авторката на новия мачмейкинг метод, наречен "Покажи ми гардероба си, за да ти кажа какъв си"- Ева Кулева https://rarerelationships.eu/about/ Тук - за [bнейната лав стори https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/[/b]

Боже тази жена самата тя има нужда от помощ. Моля ви се прочетете това, щях да вадя цитати, но цялото е пълен потрес. Завършила е СТОПАНСТВО, занимавала се е с маркетинг и бизнес, излиза с чичко паричковци, ни мъж има, ни деца, явно живее все при мъжете, така че не се знае дали и тя не живее с техните м/у богатите гаджета. Тази "статийка" за любовната история си е чисто самохвалство на това с какви богаташи е била. После Василена била златотърсачка. Нямам думи просто, ей т'ва са ни специалистите в България - като почнем от пожарникаря - премиер и стигнем до тази коза, дет се има веща да анализира живота на хората.

# 1 174
Няма смиреност и това й пролича в опитите да го вкара в рамката учител-ученик.
Доста е хлъзгава и неопределена в поведението си. И тако, и вако.
Нещо такова и на мен ми се върти в главата.
Не смятам, че апелирането към сериозно отношение по семеен въпрос е демонстрация на даскалски манталитет. За мен е дипломатичен начин да парира неадекватното, не шеговито , а саркастично поведение на Зарко.
Аз пък, няколко пъти я хващам, точно по този начин да му говори. Но не е само това.

# 1 175
Кулева вчера беше повече Опулева. Доста налудничав поглед и държание, а дали не е минала на една сесия по хипноза при гещалт терапевта преди огледа? Бърза справка в интернет показва, че Кузманов работи в "АтелиеТО". Самият той пък е едно голямо ТО. Относно Добранова - само ще оставя това тук.

# 1 176
Може пък името на котката да не е за пред телевизията, затова да не го каза Simple Smile Иначе имам позната с котка без име, викали й просто Котка.
Кукулева може да е помислила, че тв-то е монитор, затова да е питала какво е това.
А купчината с дрехи на Мишо, кво, като дойде булка вкъщи и да не смее да си остави някоя дрешка на стола ли, че трябвало да ги прибере в шкаф. Не, ами да сложи още един стол за дрешките на Юлето.
Понеже Зарко е бил превключен на режим "сериозен" и не е имал право да си ръси бисерите, на него му е избило в чоплене. Малко ми напомня на блондинката в "Хем боли, хем сърби".
Юлето изглежда изключително срамежлива и подтискана, като че ли е подлагана системно на психичен тормоз и не смее да направи никаква стъпка да не би да сбърка и да си изпати.
Joy Joy

Таня,че е повечко сериозна,такава е.Но при такова поведение на бай Зари,как би трябвало да се държи човек,че да го озапти ! Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 10:35 от *Амбър*

# 1 177
Значи - мъжете, които пишат тук да прочетат лавсторито на спИциалистката и да си направят изводи за това какъв трябва да бъде един партньор(по нейните критерии, не по тези на жените от форума) - да има високоплатена работа (най-малко директор на нещо), да обича изискани ресторанти, да има къща в Маями Бийч, в краен случай - апартамент в Бояна с домашна прислужница, да води жената в чужбина за Коледа и други празници... Ето ТОВА са важните неща ))
Не вадя от контекста - в нейната история не пише нищо за чувства, характери, симпатии - само за стил на живот. Не мисля, че тази жена осъзнава колко е повърхностна.
Едно се чудя - тя видимо не е особено умна, нито пък е по-красива от участничките в шоуто, просто е имала късмет - от къде това самочувствие, че много разбира? На страницата й пише, че се е обучила, като е ходила по семинари?! И наистина има толкова глупави хора, които й плащат?

# 1 178
  • Някъде там
Честно казано все повече си мисля че целта на предаването е сеир и печалба.Специалистите вършат това за което им плащат а именно да създават сеир на  екрана.Вече не вярвам че може да има толкова некадърници събрани на едно място че от 7 двойки да не оцелее нито една.
За това и спрях да се ядосвам че пропиляват една година от живота на хората.Всички са там за купона и ако случайно се получи добре за тях ако не,безплатно са си направили едно купонче и една екскурзийка.

# 1 179
На Кулева историята , като от книга на Даниел Стийл, почти ми текна сополът, докато я чета.
Д-р Ко и нейното Йони пасти да ядат пред нея..

# 1 180
Малко инфо за авторката на новия мачмейкинг метод, наречен "Покажи ми гардероба си, за да ти кажа какъв си"- Ева Кулева https://rarerelationships.eu/about/ Тук - за [bнейната лав стори https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/[/b]

Боже тази жена самата тя има нужда от помощ. Моля ви се прочетете това, щях да вадя цитати, но цялото е пълен потрес. Завършила е СТОПАНСТВО, занимавала се е с маркетинг и бизнес, излиза с чичко паричковци, ни мъж има, ни деца, явно живее все при мъжете, така че не се знае дали и тя не живее с техните м/у богатите гаджета. Тази "статийка" за любовната история си е чисто самохвалство на това с какви богаташи е била. После Василена била златотърсачка. Нямам думи просто, ей т'ва са ни специалистите в България - като почнем от пожарникаря - премиер и стигнем до тази коза, дет се има веща да анализира живота на хората.
Уникален морал няма що и тръгнала акъл да дава на други. По принцип фамилна терапия би трябвало да практикуват хора с успешен брак, а не разни държанки.

# 1 181
Здравейте, регистрирах се специално, за да мога да коментирам темата.  Чета я от изестно време и мога да кажа, че толкова много жени на едно място с, толкова добро чувство за хумор рядко се среща:). Иначе по темата, за мен т. нар " мач мейкъри" са абсолютни непрофесионалисти.  Конкретно  Никифор и Василена. Двама души от различни вселени.   Те и двамата имат колеми минуси, обаче да решиш, че жена която спортува, суетна е ( независимо как изглежда) и която е свикнала на един начин на живот ще се хареса с мъж, който има фигура на чувал с картофи, тотално апатичен и неграмотен е пълна илюзия. От другата страна и двамата са жертви той на властна майка, а тя на майка отгледала  я като прототип на собствените ( на майката ) комплекси. Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно. Ивана е сладка, за мен, емоционална, жива, в крайна сметка, на тази възраст, трябва да е точно такава, според мен.  Относно Мерал един много добре възпитан мъж, от едно хубаво семейство. По-скоро за мен този експеримент показва нещо друго, как ние всички се надяваме на чудото, но не сме готови дори и на малка промяна, компромис. Разчитаме да подходят към нас с разбиране, без ние да сме готови на същото ( Никифор и  Василена), разчитаме, че ние сме най-безгрешни ( Зарко), че искаме  да ни се получи, но не сме готови да се откажем или променим нещо ( Мерал и  Ивана).

Юле, ти ли си? За новите нищо не коментираш. Какво е мнението ти?

Не, не съм Simple Smile За новите, още не мога напълно да преценя, много е рано. Той въпреки косата изглежда човек с интереси. Живее си живота по начин, който видимо му харесва. Тя е симпатична, но за мен е минус, силната фигура на майката, липсата на самостоятелност на тази възраст

# 1 182
Дали от предаването поемат разходите по разводите? Хайде, да речем че Василена и Никифор са се развели бързо по взаимно съгласие, но при Наско и Антония определено е имало конфликт и сигурно са предпочели по-бавния и скъп вариант - в такъв случай дали от Нова са ги компенсирали?

# 1 183
Може да сте го изкоментирали, но Юлия прилича на една доста усмихната, но вдървенс жена от реклама за кредит.

# 1 184
Айде, заповядайте. И аз да се разпиша с нещо. Simple Smile

https://www.facebook.com/julia.zheleva

излиза ми,че са общи приятели с михаил,което е радващо,значи не са развалили шареното

Общи условия

Активация на акаунт