Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 756
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Иначе на стената на Мишо Силвето му е пожелала много топли неща за рд-то, още преди да знам, че е тя подозирах нея и още едно момиче Grinning

Чакай, че като си видя името  и не мога да не реагирам? Simple Smile Коя е сега тази Силвето????????? Simple Smile

Хахахаха, Юлето де, Юлето исках да кажа хахаха Grinning

# 1 156
Еба*и серията... Тая мачмейкърка е пълна скръб! Аз не бих позволила да ми рови в гардероба, че и да се гаври с мен по тв... Съжалявам ги вече всичките участници!
Майката на Юлия е голям диктатор. Явно е свикнала да командори и затова всички живеят с нея, да им дава наклон... Юлия май няма да си пасне с Мишо, защото той не ми изглежда като човек, който ще я хване и командори... Иначе са ми симпатични визуално и двамата.
Ивана е едно детенце с недоизживяно детство. Изобщо нямаше нужда да я вкарват в предаването. Мерал има нужда от зряла и улегнала жена.
Зарко наистина играе двойнствена игра - един път пред Таня и с това пипане на подсъзнателно ниво иска да я "оплете" и въздейства и от друга страна - пред нас зрителите, да се хареса и покаже колко е сериозен. Да, ама не... Тотал щета е!

# 1 157
От снощната серия няколко неща:
"Специалистите" изкоментираха загубването на халката на Ивана и нейното последвало поведение като акт на любов и привързаност към Мерал- което изобщо не е така, просто момичето загуби нещо свое затова реагира по този начин. Продължавам твърдя, че между тях няма да се получи, единственият вариант е известно време да бъде с него и да го използва. Друг вариант не виждам!

Докато гледах Зарко как си играе ту с косата, ту с ухото на Таня се напрегнах. Всеки момент очаквах Таня да му бие един Joy Обаче тя  е желязна. Радвам се, че е здрава Simple Smile

Кумът определено даде добри идеи на Мишо за костюма.
И аз като лайф коуча, се изненадах, че котката няма име! Отговаряло на мац- писсс Satisfied, много странно. Все едно на кучето си да му викам бау- бау Dizzy Face
И кой питам аз подарява на гаджето си плушена играчка тазманийския дявол Imp

А и Каменова имам чуството, че ако я гледам повече от пет минути ще ме хипнотизира Grin

# 1 158
Здравейте, регистрирах се специално, за да мога да коментирам темата.  Чета я от изестно време и мога да кажа, че толкова много жени на едно място с, толкова добро чувство за хумор рядко се среща:). Иначе по темата, за мен т. нар " мач мейкъри" са абсолютни непрофесионалисти.  Конкретно  Никифор и Василена. Двама души от различни вселени.   Те и двамата имат колеми минуси, обаче да решиш, че жена която спортува, суетна е ( независимо как изглежда) и която е свикнала на един начин на живот ще се хареса с мъж, който има фигура на чувал с картофи, тотално апатичен и неграмотен е пълна илюзия. От другата страна и двамата са жертви той на властна майка, а тя на майка отгледала  я като прототип на собствените ( на майката ) комплекси. Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно. Ивана е сладка, за мен, емоционална, жива, в крайна сметка, на тази възраст, трябва да е точно такава, според мен.  Относно Мерал един много добре възпитан мъж, от едно хубаво семейство. По-скоро за мен този експеримент показва нещо друго, как ние всички се надяваме на чудото, но не сме готови дори и на малка промяна, компромис. Разчитаме да подходят към нас с разбиране, без ние да сме готови на същото ( Никифор и  Василена), разчитаме, че ние сме най-безгрешни ( Зарко), че искаме  да ни се получи, но не сме готови да се откажем или променим нещо ( Мерал и  Ивана).

# 1 159
  • Обран бостан ;)
Абсолютно нагласен и режисиран епизод. Правят ни на маймуни.

И двете жилища на новата двойка ми изглеждаха прясно ремонтирани. Не вярвам да е случайност.
Котката на жената се държеше като да е на непознато място, а лайф-коучката знаеше, че хладилника в жилището на мъжа не се използва без да го е отворила.

На този, който е аранжирал терена на жилището на мъжа ще кажа, че ергенска квартира без празни бутилки от бира и еротичен календар на стената не е ергенска квартира. Двете еднакви саксии и плюшките също не са на място в подобно жилище.

За всичко изписано по адрес на Светозар няма да реагирам.
Познавайки донякъде аудиторията тук знам, че няма смисъл.

Фолк певицата трябва да махне снимките на задните си части от Инстаграм. Вече е омъжена, а на никой мъж не би му било приятно жена му да се дупи в интернет и то в собствения си профил.

Еми...то по-добре сам, отколкото зле придружен се казва.

Човек с който споделяте живота си не е "придружител". Придружител е когато ви "ескортира" ако ме разбирате.

# 1 160
Малко инфо за авторката на новия мачмейкинг метод, наречен "Покажи ми гардероба си, за да ти кажа какъв си"- Ева Кулева https://rarerelationships.eu/about/ Тук - за нейната лав стори https://rarerelationships.eu/my-love-story-bg/
В предаването всички двойки играят роли, истинският им живот започва след като изчезнат камерите, ако си дадат шанс.
Таня иска да даде шанс на Зарко, той иска да се измъкне подмолно, като прави съпричастни психолозите. Интересно защо? Вероятно защото не получава достатъчно възхищение от Таня. За самовлюбен индивид като него може би това е водещото. Поведението му на мъж- закрилник е далеч от моите представи, защото изглежда лицемерно. Добродушие може да видим у майката на Мерал , самият него, в Таня и дори в Ивана, за новите още нямам достатъчно впечатления, но не и в Зарко.
Мерал и Ивана се сближават, от това, което ни показват в предаването.

# 1 161
Докато гледах Зарко как си играе ту с косата, ту с ухото на Таня се напрегнах. Всеки момент очаквах Таня да му бие един Joy Обаче тя  е желязна. Радвам се, че е здрава Simple Smile
На няколко пъти се хванах, да се отдръпвам, много противно. Той буквално я обсебва, не й оставя въздух.

Екипа снощи ми изглеждаше като египетски статуи. Говорят механично с празен поглед.

# 1 162
Здравейте, регистрирах се специално, за да мога да коментирам темата.  Чета я от изестно време и мога да кажа, че толкова много жени на едно място с, толкова добро чувство за хумор рядко се среща:). Иначе по темата, за мен т. нар " мач мейкъри" са абсолютни непрофесионалисти.  Конкретно  Никифор и Василена. Двама души от различни вселени.   Те и двамата имат колеми минуси, обаче да решиш, че жена която спортува, суетна е ( независимо как изглежда) и която е свикнала на един начин на живот ще се хареса с мъж, който има фигура на чувал с картофи, тотално апатичен и неграмотен е пълна илюзия. От другата страна и двамата са жертви той на властна майка, а тя на майка отгледала  я като прототип на собствените ( на майката ) комплекси. Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно. Ивана е сладка, за мен, емоционална, жива, в крайна сметка, на тази възраст, трябва да е точно такава, според мен.  Относно Мерал един много добре възпитан мъж, от едно хубаво семейство. По-скоро за мен този експеримент показва нещо друго, как ние всички се надяваме на чудото, но не сме готови дори и на малка промяна, компромис. Разчитаме да подходят към нас с разбиране, без ние да сме готови на същото ( Никифор и  Василена), разчитаме, че ние сме най-безгрешни ( Зарко), че искаме  да ни се получи, но не сме готови да се откажем или променим нещо ( Мерал и  Ивана).

Юле, ти ли си? За новите нищо не коментираш. Какво е мнението ти?

# 1 163
Снощи щях да се повърна. Първо ровене по шкафовете на хората, после тъпи изцепки ..."какво е това" сочейки телевизора... hahaha  Лисан пипа Таня все едно е бил в затвора 30 години и жена не е виждал... Ивана пак на софрата, "пекани чушки"  Joy   А китариста дали ще се изкъпе поне за медения месец...Отврат.
Юленцето си пази тазманиския дявол от лятото 7ми за 8ми, много сладко. baby_neutral

# 1 164
Ева е без коментар. Ако предположим, че участниците се притесняват пред камерата и често диалозите им са сценарий, простено им е. Но професионалист да се държи толкова неадекватно - не.

Юлето освен сама ми изглежда и самотна. Хванала букета от сватбата на най-добрата си приятелка...Никой от приятелите или други членове на семейството ѝ не застанаха пред камерата. Не мисля, че майка ѝ е властна, по вероятно да е единствената, която я е подкрепила и се е престрашила да застане до нея. Ще се разбере.
При Мишо видяхме роднини, подкрепа, приятели, които искрено се зарадваха за него. На мен къщичката му ми хареса. Това натъртване, че липсвал уют - ми кажи го тактично. Всеки не е интериорен дизайнер с претенции за фън шуй експерт. Има племенници които му гостуват, заради тях пази играчките - мило е и показва отношение. Това е то любим чичо/вуйчо.
Дори и да не им се получи, Мишо поне ще разтърси света на Юлето.

Зарко сякаш се е вкарал в някакъв Розамунде филм, чиито главен герой ахва виждайки жената и смята, че това е съдбата! Толкова е обсебващ, обгрижващ и романтичен(три кокиченца в салфетка Rolling Eyes), че не осъзнава жалката позьорщина, която личи от километри.

# 1 165
  • София
Eпизод "Мачмейкърката":
- Това телевизор ли е?
- Как готвиш,  като е закрито? (печката)
- Тук е хладно, как спиш?
-  Тук е чисто, но не е уютно.
- Гардеробът специално ли го подреди?
- Тези дрехи трябва да ги прибереш.
Напълниха епизода с ровене в шкафове и безсмислени разговори. Поне Лисан се напипа на жена.

# 1 166
Светозар има някои от типичните прояви на хистрионната личност. Ако продължава така и диагноза в ефир ще му постави някой. Помпозност, накити, тези мимики, цялата приповдигнатост и търсене на внимание, "забележителните" родственици. Все повече се замислям Laughing
Ти вече му постави диагнозата и то съвсем уместно!

# 1 167
Котката ми (която вече я няма) реагираше по същия начин, като котката на Юлия на непознати - дори на хора, които са идвали много пъти - криеше се и ако се опиташ да я покажеш, се изстрелваше в другата стая. Мисля, че просто мразеше непривични миризми (като парфюми или цигари). С роднините не е имала проблеми - беше много любвеобилна. Просто си има такива котки.
И пак да защитя Стола - идеята е да си изгладиш и подредиш на него дрехите за следващия ден ( по начало не е стол на който се сяда). Само че, ако човек се отпусне (което се случва), може да се образува куп.

# 1 168
Няма смиреност и това й пролича в опитите да го вкара в рамката учител-ученик.
Доста е хлъзгава и неопределена в поведението си. И тако, и вако.
Нещо такова и на мен ми се върти в главата.

# 1 169
Сега в На кафе ще ги обсъждат.

Общи условия

Активация на акаунт