Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 771
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Тра-ла-ла
Е, какво излиза като теглим чертата на предаването до тук?! От 3-ма мъже - 2 все го играят жертва и зад камера плетат интриги. Лъха на нечистоплътност. А 2 от 3 жени нямат проблем да си кажат какво не ги кефи в партньора и директно да влизат в разговор по темата.

# 1 111
ААааа, баш в десятката - точно дяда ти Стефча се е преродил в Лисан!

# 1 112
  • София
Скрит текст:
Сигурно иска Таня да му стегне къщата, за нейна сметка Grinning
Ама разбира се, на жълтопаветника всички са му длъжни. Той е толкова красив, с изтънчено чувство за хумор и рафинирана душевност, че на Таня й остава само да целува земята, по която стъпва този застарял коцкар и наглец.

Със всичко съм съгласна, ама че е коцкар Лисан ....хич не ми се връзва, бе. Коцетата го докарват на вид с фасон, а той провесил тия гердани от зъби като вожд на полинезийско канибалско племе. Това си е дърт нарцистичен инфантил,  когото го кефят всякакви накичени джунджурии.. Старомодни златни пръстени по ръцете, кокалаци по врата.. Пък бил естет и си падал по аристократични вещи. Невъзможен за сериозно възприемане организъм.
Точно старо коце си е Андрешко. Той си мисли, че говорейки лигаво, с умалителни и това постоянно попипване на Таня е куул. Отврат поведение на старо коце подвизавало се по соц курортите от преди 1989.

Ако е коце Лисан, то това е някакво старовремско коце , дето май все безрезултатно точи лиги. И не на Антим Първи, ами май на дядо Стефчо е потомък -https://www.youtube.com/watch?v=cC4jyQMEF-c
Точно на дядо Стефчо поведението има... Grinning

# 1 113
  • Terra incognita
Гледах пак промото. Кумата на Мерал леекинко е попрекалила с обема в косите. Стеува ми се и тя бърка годините 😀

# 1 114
  • София
Скрит текст:

Зарко ако ми е мъж директно го тряскам с една бутилка,аман беееее.Как може да има толкова противно същество,чак ме е гнус да го гледам с тоз гердан като някой вожд е.
Пълна или празна ще е бутилката? 

Познай! JoyJoyJoy
Замислям се... Joy

# 1 115
Тя си каза -  драма куин. И в болест, и в здраве. Толкоз.
Не знам дали той е лисан, но за мен  тя е лисицата, без да се вълнувам от визията и на двамата. Поведение, отношение.

# 1 116
  • Брюксел / София
Никаква близост не усещам между Мерал и Ивана. В промото за следващия епизод се вижда, че на него очите му светят като я гледа как танцува, но като посегна да я целуне тя си подаде бузата. Имам усещането, че по скоро поведението им е като на брат и сестра.

# 1 117
Е, какво излиза като теглим чертата на предаването до тук?! От 3-ма мъже - 2 все го играят жертва и зад камера плетат интриги. Лъха на нечистоплътност. А 2 от 3 жени нямат проблем да си кажат какво не ги кефи в партньора и директно да влизат в разговор по темата.
Излиза че 2/3 от българските мъже не стават за брак и не може да се разчита на тях. После защо има жени дето са "стари моми" или все повече самотни майки (относително де). Еми...то по-добре сам, отколкото зле придружен се казва. Не, че и жените в това предаване са цвете, ама ...Лисан ще доубие мераците и на малкото жени май тръгнали да се женят. Всяка съм сигурна сега се взира в бъдещия си мъж дали няма да изперка, като този. Но поведението му не е отсега такова, той си е бил такъв и на младини.
Таня отново остави у мен усещане, че крие някаква драма и бяга на всяка цена от нея. Затова и търпи този.

# 1 118
  • Варна
Кой е този, който подбра тези хорица, нарече ги специалисти и ги остави да се гаврят така с хората, които са кандидатствали за участие в този формат???
Тези се самозабравиха! То не бяха засегнати религии, възраст, пренебрегване на заявени изисквания, а сега вече и в гардероба се навряха! Тази, на всичкото отгоре, се запозна с последните двама младоженци 5 минути, преди да им се навре в гардероба! При всеки коментар, който правят, им е толкова трудно да формулират едно цяло изречение, че имам чувството, че всеки момент ще трябва да им се даде кърпа, да забършат потта от челото си.

# 1 119
Аз телевизор нямам, ама буквално спя с лаптопа си Grinning От другата страна на леглото ми е (двойно е). Според статии в интернет не било полезно ~1 час преди лягане да се гледат ТВ, компютри, телефони и каквито и да е екрани защото дразнели. Тези статии съм ги чел преди лягане.

# 1 120
  • Terra incognita
Еми, няма да ги бъде. Тя си иска чалга и джомбуш (колко подходящи думи).
Той е по- улегнал и иска наистина нещо сериозно. Не беше честно от страна на мачмейкърите да ги събират. Поредното разочарование за Мерал.

# 1 121
Аз телевизор нямам, ама буквално спя с лаптопа си Grinning От другата страна на леглото ми е (двойно е). Според статии в интернет не било полезно ~1 час преди лягане да се гледат ТВ, компютри, телефони и каквито и да е екрани защото дразнели. Тези статии съм ги чел преди лягане.
Сигурно за приспиване Simple Smile

# 1 122
Никаква близост не усещам между Мерал и Ивана. В промото за следващия епизод се вижда, че на него очите му светят като я гледа как танцува, но като посегна да я целуне тя си подаде бузата. Имам усещането, че по скоро поведението им е като на брат и сестра.

Да, и аз забелязах ,че винаги подава само бузата си. Но не толкова според мен като целувка на брат и сестра, а тя се изживява като звезда и снизходително подава бузата на поредния фен.  Много и са размити на Каката нормите на поведение. Доста млада, още повече глуповата.

# 1 123

Замислих се..... Книгата и тя не трябва да се чете, защото ще се развалят очите. Освен да се гледа в една точка

# 1 124
Явно този сезон минава под надслов "Противоположностите се привличат... ама не точно."

Общи условия

Активация на акаунт