Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 794
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 095
Офф, Зарко няма никакво чувство за лично пространство. Хич ме харесвам толкова тъчи-фиили хора, брррр.

Мъжа си на колко метра го държиш?

# 1 096
Офф, Зарко няма никакво чувство за лично пространство. Хич ме харесвам толкова тъчи-фиили хора, брррр.
Да му липсваше само това, щеше да е поносимо Laughing

# 1 097
  • Terra incognita
Има той...чужд апартамент( верно, не от Артекс)и наследствена съборетина. То бива самочувствие, ама на какво?

# 1 098
Сериозно, да.
Е, че прав е, той винаги на място й пуска шегичките.
Ако е коцкар и наглец, тя що ще с него?
Не съм съгласна. Таня развива чувство на вина и то по Зарков сценарии, и то заради заболяването си. Започва да я манипулира. Тя приема доста добре всичко и напъните за близост, и натрапчивите гуши-цуни, и много неща. Някак неусетно от хващането за ръка непрекъснато и целувките по буза, ама... мина се границата вече и тя не знае как да реагира. Ако го сложи на място ще го отблъсне си мисли, а май не иска. Оправдава се, че няма чувство на хумор. Започна да се подценява.Таня правви компромиси с изискванията и ценностите си. Но защо го прави и докога ще отстръпва? Явно има сериозна причина, прилича на хванат удавник за сламка. Хич не ми харесва накъде тръгнаха нещата с Таня. Зарко е като  хората дето винаги са прави, изкарват другите все виновни, вменяват вина и правят грешки , как им викаха ..май социопати.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:21 от Анонимен

# 1 099
Няма смиреност и това й пролича в опитите да го вкара в рамката учител-ученик.
Доста е хлъзгава и неопределена в поведението си. И тако, и вако.
Ти да не си намерила някое от пакетчетата дето днес изплуваха в Черно море?

# 1 100
[То хубаво любвеобилен и нежен, ако се пробва да се изкара, ама това зад вратата на спалнята е приятно, не като хлебарка да лази по тебе ежеминутно. Пфу каква гняс

Абе то и пред вратата и зад вратата най-важното нещо в интимностите е да имаш усет кога другия иска да го докосват и как точно................

# 1 101
Има той...чужд апартамент( верно, не от Артекс)и наследствена съборетина. То бива самочувствие, ама на какво?
Сигурно на нещото около врата му.

# 1 102
  • Брюксел / София
Сигурно иска Таня да му стегне къщата, за нейна сметка Grinning
Ама разбира се, на жълтопаветника всички са му длъжни. Той е толкова красив, с изтънчено чувство за хумор и рафинирана душевност, че на Таня й остава само да целува земята, по която стъпва този застарял коцкар и наглец.

Със всичко съм съгласна, ама че е коцкар Лисан ....хич не ми се връзва, бе. Коцетата го докарват на вид с фасон, а той провесил тия гердани от зъби като вожд на полинезийско канибалско племе. Това си е дърт нарцистичен инфантил,  когото го кефят всякакви накичени джунджурии.. Старомодни златни пръстени по ръцете, кокалаци по врата.. Пък бил естет и си падал по аристократични вещи. Невъзможен за сериозно възприемане организъм.
Точно старо коце си е Андрешко. Той си мисли, че говорейки лигаво, с умалителни и това постоянно попипване на Таня е куул. Отврат поведение на старо коце, подвизавало се по соц курортите от преди 1989.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:22 от bat

# 1 103
Бай ви Зарко е бохем и аристократ.
Нищо ,че живее в съборетина,важни са корените Joy

# 1 104
Зарко ако ми е мъж директно го тряскам с една бутилка,аман беееее.Как може да има толкова противно същество,чак ме е гнус да го гледам с тоз гердан като някой вожд е.

# 1 105
  • Terra incognita
Съгласна съм с определението за ретро коцкар. Баш такова му е поведението, ама нещо е объркал годината.

# 1 106
  • София
Зарко ако ми е мъж директно го тряскам с една бутилка,аман беееее.Как може да има толкова противно същество,чак ме е гнус да го гледам с тоз гердан като някой вожд е.
Пълна или празна ще е бутилката? 

# 1 107
  • Брюксел / София
За линч са спецовете да съберат тази изстрадала жена с този зле възпитан лентяй, който се мисли за аристократ. То хубаво рейтинг, но не трябва да се минават определени граници, човещината трябва да е водеща. Пълни кретени са тези пишман спецове.

# 1 108
Сигурно иска Таня да му стегне къщата, за нейна сметка Grinning
Ама разбира се, на жълтопаветника всички са му длъжни. Той е толкова красив, с изтънчено чувство за хумор и рафинирана душевност, че на Таня й остава само да целува земята, по която стъпва този застарял коцкар и наглец.

Със всичко съм съгласна, ама че е коцкар Лисан ....хич не ми се връзва, бе. Коцетата го докарват на вид с фасон, а той провесил тия гердани от зъби като вожд на полинезийско канибалско племе. Това си е дърт нарцистичен инфантил,  когото го кефят всякакви накичени джунджурии.. Старомодни златни пръстени по ръцете, кокалаци по врата.. Пък бил естет и си падал по аристократични вещи. Невъзможен за сериозно възприемане организъм.
Точно старо коце си е Андрешко. Той си мисли, че говорейки лигаво, с умалителни и това постоянно попипване на Таня е куул. Отврат поведение на старо коце подвизавало се по соц курортите от преди 1989.
      Ако е коце Лисан, то това е някакво старовремско коце , дето май все безрезултатно точи лиги. И не на Антим Първи, ами май на дядо Стефчо е потомък -https://www.youtube.com/watch?v=cC4jyQMEF-c

# 1 109
  • София
Пълна или празна ще е бутилката? 
Познай! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт