Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 624
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 275
Нашата котка е Пуфи , но ѝ казваме Божка, Кукурунгел, Котице, Мърамуно, Пуфен-Муфен, Злостър и май това е.
Май всички котколюбци сме с диагноза 😂😂😂

Ева Кулева сигурно си мечтае да задмине д-р Ко по посещаемост на семинарите , ама само ще си мечтае..да вкара акцент и може да ѝ се получи.

# 1 276
  • Тра-ла-ла
Ева Кулева сигурно си мечтае да задмине д-р Ко по посещаемост на семинарите , ама само ще си мечтае..да вкара акцент и може да ѝ се получи.
Не й ли отива по-скоро да е доктор Ку...предвид, че все за членчици говори?! tooth

# 1 277
  • София
Човекът лежи на къде стари, къде поукрасени лаври.
Какво да каже за себе си - "Приятно ми е, Зарко - неудачник, безимотен и безперспективен, 56 годишен.
Жълтите павета, евентуалната родственост и спомените по миналото му дава идентичност и го държат горе-долу в "рамка".

# 1 278
Този Светозар - потомък на Антим Първи ми е точно като "Антонио Ресио - търговец на едро, не чистя риба". Дали някога ще спре да го навира толкова в лицето на хората, едва ли..
Аз преди години имах една колежка, 35 годишна, която се представяше като "Дъщерята на... Директорка на Еди кое си училище" Името си споменава, ако я попитат...
Винаги ме е изумявало това високо самочувствие на иначе незначителни хорица, дето си мислят, че като мама и тати са голямата работа, трябва да им постелят червен килим...
Жалки са.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 15:35 от butterfly_s

# 1 279
  • софия
Какво да каже за себе си - "Приятно ми е, Зарко - неудачник, безимотен и безперспективен, 56 годишен.
Жълтите павета, евентуалната родственост и спомените по миналото му дава идентичност и го държат горе-долу в "рамка".
Както и нанизът от зъбаци на хищници, златните пръстени и часовник на показ. Аристократски клааас.

# 1 280
Този Светозар - потомък на Антим Първи ми е точно като "Антонио Ресио - търговец на едро, не чистя риба". Дали някога ще спре да го навира толкова в лицето на хората, едва ли..
Аз преди години имах една колежка, 35 годишна, която се представяше като "Дъщерята на... Директорка на Еди кое си училище" Името си споменава, ако я попитат...
Винаги ме е изумявало това високо самочувствие на иначе незначителни хорица, дето си мислят, че като мама и тати са голямата работа, трябва да им постелят червен килим...
Жалко са.
За жалки не знам,ама ми стана тъжно за тази женица, която така безлично се е възприела..
Не й ли отива по-скоро да е доктор Ку...предвид, че все за членчици говори?! tooth
Д-р Ку-ку на нашите услуги 😂😂😂

# 1 281
  • София
Както и нанизът от зъбаци на хищници, златните пръстени и часовник на показ. Аристократски клааас.

Звънче, златните и боклучави накити също му дават сигурност някаква.......показва едни по-състоятелни моменти и ги стиска, стиска ги да не ги изпусне.
Моя клета и окаяна сродница е съ-ща-та. Живее в миналото и носи пръстенчета от по грам на всеки пръст.....

# 1 282
Жалко са.
Е, колко голяма работа да е директорката на едикоеси училище? Защото аз познавам една директорка на едикоеси софийско училище, дето пише неграмотно и всеки ден поства във фейсбук такива трогателни сентенции като форчовите!

# 1 283
  • софия
Скрит текст:
Звънче, златните и боклучави накити също му дават сигурност някаква.......показва едни по-състоятелни моменти и ги стиска, стиска ги да не ги изпусне.
Моя клета и окаяна сродница е съ-ща-та. Живее в миналото и носи пръстенчета от по грам на всеки пръст.....
Да, така е. Ще ходи гладен и окъсан, но с пръстените и часовника няма да се раздели. Разбирам го. Просто подобно поведение ми е доста жалко. Ок. Имаш проблеми, всеки има трудни периоди, ама вземи се спри с лигавенето и парадирането без покритие.
Зарко има типичното поведение на застарял софийски келеш. Наследили имоти, име, без ден сериозна работа, леко мърляви, живеещи мизерно в огромни апартаменти без средства да ги поддържат, с тон претенции и показно поведение. Цял живот бохеми, парадиращи с потекло и име, а те самите непостигнали нищо. Около мен има доста подобни и от тях ми се свива гърлото в повик.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 15:41 от zvаnchе

# 1 284
  • София /Абсурдистан
Столът е международен проблем Grinning

Аматьори.

Виждал съм купчина от 500 въшкарника (зимни военни униформи) носени без прекъсване 5 месеца. Беше висока над 2 метра и миришеше така, че врабчетата спряха да кацат на дървото в съседство.

Joy Joy Joy
Не знам от кога не бях се смяла така  Mr. Green

# 1 285
Жалко са.
Е, колко голяма работа да е директорката на едикоеси училище? Защото аз познавам една директорка на едикоеси софийско училище, дето пише неграмотно и всеки ден поства във фейсбук такива трогателни сентенции като форчовите!
Ами тя се занимава активно с политика, общински съветник е, според мен не е нищо особено, но съм виждала как хората се респектират от тези неща, било то заради прием в първи клас на нечие дете или пък за избор на фирми при обществени поръчки... Не искам да задълбавам, защото ще изляза от тона на темата, но мисля, че ме разбра какво имам предвид. Wink

# 1 286
Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно.
Shocked

Т.е. ако се върне заболяването на Таня, да не жалим нея, а него... така ли!??? ooooh!
Хич не се притеснявай за Заре... ще се спаси одма и ще чурулика на някоя друга, но Таня ще е сама на пангара... не дай Боже...  Praynig

И шъ тъ замола, ако обичаш, дай семпъл пример за неговата интелигентност, че аз лично нещо се

Това, че изрично, не съм споменала жаленето на Таня, не означава автоматично обратното. За мен се подразбира. Просто, ако си във връзка с партньор, страдат и двамата, или поне аз така го разбирам. Относно това, че смятам Зарко за интелигентен, нямам много доводи, но това, че е инфантил не е синоним на ниска интелигентност

# 1 287
Разбрах те, но исках да кажа, че тия дето се имат за най-значими и парадират, обикновено не ми ги хвали.

# 1 288
  • Обран бостан ;)
Не знам защо сте толкова учудени от факта, че по нашите ширини връзките от всякакъв вид носят дивиденти.

Малко ли хора са "значими" само и единствено заради фамилията си ?

Не беше отдавна когато беше разкрита схемата "СМЧ". Три букви, които осигуряваха на човек космическа пенсия.

# 1 289

Общи условия

Активация на акаунт