Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 575
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 350
Нищо не би ме спряло да кажа на някой, че не ми е приятно да ме пипа, гали или маже по косата.

# 1 351
3 кокиченца и паднахте в краката на Лисан и аха да му простите Mr. Green

Наистина мил жест, но последвалата реплика "А, откраднах ги, ти да не мислиш...." за мен тотално прецака жалкия му опит да направи нещо хубаво за жената.

# 1 352
Това са ѝ любимите цветя.
И на мен дивите теменужки са ми любими, обичам и зюмбюли, въобще ароматни цветя. Зюмбюлите заради това, че ми миришат на моя рожден ден, тогава повечето хора ми подаряват именно от тях.

# 1 353
  • Варна
Днес погледнах профила на Ивана в Инстаграм.  По нищо не можеш да кажеш,  че е с Мерал. Имаше само една снимка с булчинска рокля и там е сама. Само чекнене и позиране с други младежи. Здраво копира Николета Лозанова. Дори вчера в епизода ми се стори, че каза на майката на Мерал: "Добре си живеете.", все едно им идва само на гости и повече няма да стъпи.

# 1 354
Ивана нали беше написала, че не обича да се снима с мъже....

# 1 355
Аз пък обичам слънчогледи и само те биха ме размекнали по отношение на Лисан, но по това време на годината от дека да ми ги крадне 😂😂

# 1 356
И аз обичам зюмбюли.
Ако няма зюмбюли, обичам шоколади да ми подаряват вместо цветя Joy

# 1 357
  • Тра-ла-ла
Аз пък обичам слънчогледи и само те биха ме размекнали по отношение на Лисан, но по това време на годината от дека да ми ги крадне 😂😂
Да, бе...ще ти подари слънчоглед и после ще иска да му изпечеш семките hahaha При Лисан нищо не се губи и всичко е с умисъл.

# 1 358
И 101 червени рози да ми подари, няма да му позволя да ми рови в ухото...

# 1 359
Да, бе...ще ти подари слънчоглед и после ще иска да му изпечеш семките hahaha При Лисан нищо не се губи и всичко е с умисъл.
Цвиля 😂🤣

# 1 360
  • Пловдив
Още вчера като го гледах Зарко как пощи Таня и ме хванаха нервите - аз за разлика от повечето хора мразя, да ми пипат косата. Дори на детето не давам, а подстригването и боядисването ми е голяма мъка. Не обичам да ви пипат косата хич.

# 1 361
И 101 червени рози да ми подари, няма да му позволя да ми рови в ухото...
Те ще го арестуват при краденето им. Ухото ти ще е в безопасност.

# 1 362
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз много обичам да ми пипат косата и като цяло нямам против да ме докосват. Но точно защото обичам, ми е ужасно и отвратително да ме докосват хора, които са ми неприятни.

# 1 363
За Ивана  и Мерал като най-малко обсъждани - нещо не ми изглеждат интимни тези двамата, странно държание имат, особено пък Ивана ми е супер неадекватна на моменти.

Видяхте ли как в епизода повториха два пъти движението, с което си облече якенцето? Simple Smile

И според мен езика на тялото им показва, че не са интимни. Още на сватбата Ивана сякаш първа се навеждаше за целувка и целувките си бяха истински! Последно по-интимна прегръдка видях преди да затворят вратата в хотела  първата брачна нощ и от тогава - все някакви бегли прегръдки и приятелски целувки. Първо мислех, че по-консервативното възпитание на Мерал не му позволява да търси толкова бързо интимност от момичето когато ги дават по телевизията,  но вече почвам да мисля, че някой е посъветвал Ивана да се държи на дистанция - да не излезе "твърде лесна" - като Дебора например в ББ. Или третия вариант - нещо да не й допада Мерал на Ивана в леглото и да го раздава по-срамежлива пред камери, като всъщност се опитва да се дистанцира.

[/quote]

аз за разлика от повечето хора мразя, да ми пипат косата. Дори на детето не давам, а подстригването и боядисването ми е голяма мъка. Не обичам да ви пипат косата хич.

И аз също  Simple Smile тръпки ме побиват, когато някой ме гали по косата! Simple Smile

# 1 364
Ивана си беше пийнала порядъчно преди и по време на сватбата. Бяха паднали задръжки тогава.

Общи условия

Активация на акаунт