Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 559
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 425
Честит рожден ден и от мен!
Според мен, Ивана е доста хубава, но не харесвам стила й и джуките(горната устна изглежда странно). И всичките й снимки в Инстаграм са вулгарни. А за тази снимка, на която е с чокъра (на профила й в сайта на Нова) нямам думи! Някак си й скъсява врата и самата поза подсилва този ефект...

# 1 426
Аа,щото, пък, Ванчето хич не е мургава Grinning
Някой беше споменал, че е била част от някакво си трио Карамел. Направих справка в Ютюб, но не останах впечатлена Smiley

Аз даже и "Каката" не съм гледала за да не си замърсявам тубата Smiley  Ивана има хубава коса, чак невероятно на фона на екстеншън колежките ѝ. Опитвам се да откроя положителните им качества и черти. Малко пролетен оптимизъм.Wink

# 1 427
  • Обран бостан ;)

Присъединявам се към пожеланията за Амбър.

Лично от мен и желая да няма проблем с който да не може да се справи без чужда помощ.

Е нали никой не е очаквал сериозно, че точно формата ще му намери половинката.Още повече напълно непознат човек. То как да стане така.

За да се запишат е имало някаква надежда за положителен резултат - знаете приказката за удавника и сламката.

Според мен тези, които са го направили за лична реклама са най-губещи.   

A предавания от подобен тип ще има. Причината да мисля така е, че виртуалното общуване осакати способностите на повечето хора да общуват реално и да имат реална самооценка. 

# 1 428
  • София /Абсурдистан
Текстът на "Каката" цепи мрака.

# 1 429
Текстът на "Каката" цепи мрака.

То пък щото клипът е много стилен и смислен Simple Smile аз и  не го издържах до края де

# 1 430
Аа,щото, пък, Ванчето хич не е мургава Grinning
Някой беше споменал, че е била част от някакво си трио Карамел. Направих справка в Ютюб, но не останах впечатлена Smiley

Аз имах глупавото любопитство да изгледам *Каката* някъде до израза от текста на песента *...който носел бяло, много му се..../музика без думи/..*.
Пошъл текст, безобразно гологъзене не само в посочената песен, никаква класа. Само едната хубава коса е налице. Но тя ведно със специфичните черти , характерни за определен етнос ме навява, че в гените  на Каката има нещо съмнително. Патриархалната идилична обстановка в жилището на родителите и хич не ми се връзва с нейните пътища към славата.

# 1 431

Присъединявам се към пожеланията за Амбър.

Лично от мен и желая да няма проблем с който да не може да се справи без чужда помощ.

Е нали никой не е очаквал сериозно, че точно формата ще му намери половинката.Още повече напълно непознат човек. То как да стане така.

За да се запишат е имало някаква надежда за положителен резултат - знаете приказката за удавника и сламката.

Според мен тези, които са го направили за лична реклама са най-губещи.   

A предавания от подобен тип ще има. Причината да мисля така е, че виртуалното общуване осакати способностите на повечето хора да общуват реално и да имат реална самооценка. 

Реално очакваният сценарий е да има двойка жена + жена.

# 1 432
Ева Кулева ми се видя, че кокетничеше и се лигавеше докато беше в дома музиканта от Пловдив.
Не ми се видя заучено, а като повевението на жена в компанията на мъж, който намира за ставащ.

Пoследната двойка не са ги оженили още, така ли? Не намирам качен епизод.
И двамата ми харесват, Юлия изглежда много добре, чудех се такова хубаво момиче как не е намерило половинка.
Той също ми харесва.

# 1 433

И двамата ми харесват, Юлия изглежда много добре, чудех се такова хубаво момиче как не е намерило половинка.
Той също ми харесва.
За да я вземат не се иска само външен вид. Нужно е да излезе от сянката на мама, баба и брат си. А може и да има прекалено високо мнение за себе си.

# 1 434
  • Варна
Щом си сам дълго време, значи има причина/проблем.

# 1 435
Но..сега следват разводи, разкарване , притеснение, най-важното е, че имаш вече брак зад гърба си, било и то формален.

И кое му е "най-важното" на това? Ако не ти кажа, че имам развод, дали ще разбереш някога?
Изкарвате го като дисциплинарно уволнение от някоя работа или лоша кредитна история. А то всъщност е едно голямо нищо.

# 1 436
Не ми прилича на жена с прекалено високо мнение засега. Има и доза късмет във връзките.
Сянка не знам дали виждам, майката не ми се вижда властна както някои тук писаха.

Не всяка жена без връзка е толкова оправна финансово и иначе, за да живее сама.
Което не ми говори нищо лошо.
Това не го намирам за проблем, по-скоро нещо не и се получило във връзките.
Колко хора с какви ли не липси и проблеми имат семейства.

# 1 437
  • Terra incognita
Не знам кой е писал тоя булеварден буламач, представен като любовната история на Ева Кулева. Толкова плоско, елементарно и без всякакъв смисъл и послание свободно съчинение. Пуснали са някакви лайфстайл кукички- италиански ррсторант, апартамент в Бояна, ски в Швейцария, за да ловят плиткоумен чалга таргет.

# 1 438
  • Обран бостан ;)
плоско, елементарно и без всякакъв смисъл и послание свободно съчинение.

Ако е вярно, че е работила в областта на рекламата най-вероятно си го е писала сама.

# 1 439
Как да не са спечелили. Всички печелят реално, може би без Василена.

Продуценти : значи хейитите формата, ама го гледате. Значи гледате и рекламите. Чиста печалба.

Целият екип печели от това, че се гледа. Даже си мисля, че най-на печалба щяха да са, ако всички двойки бяха като Василена и Никифор. Само скандали - рейтингът щеше да скъса тавана.

То ако не беше така, Биг Брадър нямаше само интриги и скандали да създава.

Никой не иска да гледа как Ивана пере гащите на Мерал.

Гледаемост има при скандали, секс, драми, обрати, сълзи, после драматични сдобрявания и целувки.

Участниците пак всички печелят - без Василена - щото е зле, и Никифор - щото и той е зле. Тоест ако покажеш що годе нормално държание - печелиш. После и да се разведеш - популярност, повече мацки/пичове дето да те искат, известност и т.н.

Така че поне продуцентите няма как да са на печалба. Ако Никифор беше набил Василена още повече щяха да са на печалба като рейтинг и пари от реклама.

Общи условия

Активация на акаунт