Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 535
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 485
Като дете се налагаше да живеем за известно време с едните баба и дядо (много кратко и приключило с грандиозен скандал), а в последствие с другата баба. Имам само неприятни спомени и съм твърдо против съжителството на различни поколения под един покрив. Но всеки с разбиранията си.

# 1 486
 Добре, коментиращите тук, за които е супер нормално да се гъчиш в панела с баба ти и майка ти, щото " сте имотни".Представяш си следната картина, примерно Юлето си хваща гадже и му казва хайде в къщи, ама тихичко. Баба спи в ляво, мама спи в дясно, а брат ми в другата стая. И като правим секс тихичко да не събудим някой. Относно образованивето няма драма, важно е да имаш интересни, защото никой интелигентен мъж не иска сянка до него. Познавам много жени живеещи живота на гаджетата си, всички останаха сами.

# 1 487
  • Terra incognita
Кой е казал, че е супер нормално да се гърчиш в панела?

# 1 488
Кой е казал, че е супер нормално да се гърчиш в панела?

Ами това представиха да е случая на Юлето и го коментираме.
Определено не ми се връзва да наричаш бившите си неудачници, при положение, че ти живееш с баба, мама и брат си. Да е самостоятелна, тогава по-бих й повярвала, но при това положение, ми звучи като Василениното "ПаднА ти се принцеса, с хилурон и силикон".

# 1 489
  • Terra incognita
Аз не видях там някой да се гърчи, даже Юлия си има самостоятелна стая. Ама щом така го виждате, добре. Няма драма.
Ако всеки човек по земята можеше да си позволи сам да изплаща жилище с всичките му разноски, би било прекрасно, но е прекалено утопично. За това се казва свят шарен, хора всякакви.
И щом самата Юлия не се оплаква от това, не виждам къде е драмата.

# 1 490
Не вярвам нито една от двойките да прави секс. Мерал и Ивана се държат като приятелчета, които споделят едно жилищно пространство за някакъв период и си намират разни забавления, за да минава времето. Целувки по бузите,  извинения, оправдания...има дистанция. Таня и Светозар - тя е много резервирана като човек и не би се доверила от пръв поглед на мъж. Пък и Светозар изглежда доста самовлюбен и самонадеян, което я държи нащрек. Василена и Никифор - по Чехов '' ...да се чудиш чай ли да пиеш, да се обесиш ли.'' Новата двойка - eдва ли ще се получи нещо там.

# 1 491
Аз не видях там някой да се гърчи, даже Юлия си има самостоятелна стая. Ама щом така го виждате, добре. Няма драма.
Ако всеки човек по земята можеше да си позволи сам да изплаща жилище с всичките му разноски, би било прекрасно, но е прекалено утопично. За това се казва свят шарен, хора всякакви.
И щом самата Юлия не се оплаква от това, не виждам къде е драмата.
Разбира се, важното е тя да се чувства добре. Щом не се оплаква, всичко е наред Hands V

# 1 492
  • Тра-ла-ла
Определено не ми се връзва да наричаш бившите си неудачници, при положение, че ти живееш с баба, мама и брат си.
Ние не знаем какво Юлия влага в думата неудачници. Може да са били пияници, к*рвари, хазартни, безработни, да са я мотали 5 г, и да са я лъгали, че искат брак. Може и просто да не е използвала правилната дума, с която да обобщи бившите си връзки.

Ние дори не знаем дали през всичките 36г. е живяла в семейния апартамент. Може да се е върнала след края на последната си връзка Wink

# 1 493
Затова и аз написах, че не всичко опира до финансова гледна точка. Може пък така да си се чувства най-добре. Да не и е приятно да живее сама и да живее с майка си

# 1 494
Ще разберем в следващите предавания Wink До тогава си гадаем какво е искал да каже лирическия гериой и си правим свободни съчинения Simple Smile

# 1 495
Разбира се, че е крипи на 36 да си още при мама и баба. И не става въпрос за биене в гърдите, а за възможност да бъдеш самостоятелен индивид независим от родителското тяло.
На 21г се отделих, на 24 имах собствено жилище.  Peace
Извинявай, как се сдоби с жилище на 24, какво работи, кога учи и спечели, възхищавам ти се

# 1 496
А дали познавате мъже или жени, които на теория живеят сами (в собствени жилища или под наем), но мама трябва да им звъни всяка сутрин, за да не закъснеят за работа, храната е 'поръчай за вкъщи', като мама е и готвач, и доставчик, и т.н., и т.н.? Аз познавам. Е, самостоятелност ли казахте?! Зрялост?! То си е като да си живееш с вашите, само дето създаваш повече неудобства на мама...

Моите примери са изключения, но ето, че ги има. Само по себе си, живеенето в отделно жилище не е нещо, от което трябва или може да се правят някакви генерални заключения. Защото за някои самостоятелността, както описах, започва и се изчерпва единствено с това. Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат.

# 1 497
Почна меренето. Коя със средно, коя с висше. Коя при баба, коя със собствен апартамент. Чудничко Mr. Green
Не е до мереното, а до амбицията! Аз продължавам да твърдя, че Юлия според мен няма амбиция. Ако трябва да се мерим, винаги има по успешни от нас! Няма да давам личен пример, но пък винаги се радвам, когато някой е положил усилия, вложил е пари, трудил се е, лишавал се е само и само да постигне нещо. Защото знам колко е трудно.
Абсолютно. Така по течението с мами и баби, може и до 50 да откара. Вероятно и брата е същия типаж.

# 1 498
Разбира се, че е крипи на 36 да си още при мама и баба. И не става въпрос за биене в гърдите, а за възможност да бъдеш самостоятелен индивид независим от родителското тяло.
На 21г се отделих, на 24 имах собствено жилище.  Peace
Извинявай, как се сдоби с жилище на 24, какво работи, кога учи и спечели, възхищавам ти се
Може да ти пиша на лично, не е нужно целия форум да знае, пък и  е мнооого оф топик.

Съжалявам за поредните постове, късно видях въпроса.

# 1 499
  • Terra incognita
Аз познавам един 50- годошен, който всеки обед ходи да яде при 80- годишната си майка, също следобяд тя му прави кафе, а събота и неделя киснат по цял ден при нея. Иначе живее отделно.

Общи условия

Активация на акаунт