Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 488
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 545
Ние, овенките, затова все сме на едно мнение 🤗
Почвам и аз да вярвам в зодиите 😂

Абе, хич не сте лесни овенките, да сте живи и здрави, но тук с Вас имаме съвпад на мненията щем не щем.
Хич не лежете на тая зодийна кълка за съвместимост! Yum

# 1 546
Изобщо не сме лесни. Някой даже трудно ни изтрайват.

# 1 547
 Благодаря на всички за поздравите !
Всезнайки и еманципирани сме,но пък и жизнерадостни и позитивни Simple Smile

Аз нещо не ги виждам заедно Юлия и Мишо(предвид инфото ,че са заедно отпреди формата),прекалено са ми различни.

# 1 548
Подозирам, че хобитата на Юлия са заведения и екскурзии в страната  и чужбина /от снимките й в профила на приятелката съдя/. Сигурно още има и приятелска среда. Тя каза, че не е във връзка от шест месеца, може да е живяла с приятеля си, не е минало чак толкова време да е сама, че и квартира да си търси. Обаче специалистите като натъртиха на средното образование, живеенето с родителите и я показаха да бърше прах с парцала, да я ожалиш Simple Smile Не ми изглежда да е тип домошар и да се е затворила вкъщи.  По-скоро иска да се покаже по телевизията, да я забележат, пък може и да излезе нещо евентуално.

# 1 549
  • Terra incognita
Да отклоня малко вниманието от новите.
Едва днес се запознах с фб профила на Ева Кулева и се потресох. Ако и мъжете сменя така, като местоработата...
Когато фукнята ти е по- голяма от професионалните умения:

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 23:12 от VickyTaylor

# 1 550
Подозирам, че хобитата на Юлия са заведения и екскурзии в страната  и чужбина /от снимките й в профила на приятелката съдя/. Сигурно още има и приятелска среда. Тя каза, че не е във връзка от шест месеца, може да е живяла с приятеля си, не е минало чак толкова време да е сама, че и квартира да си търси. Обаче специалистите като натъртиха на средното образование, живеенето с родителите и я показаха да бърше прах с парцала, да я ожалиш Simple Smile Не ми изглежда да е тип домошар и да се е затворила вкъщи.  По-скоро иска да се покаже по телевизията, да я забележат, пък може и да излезе нещо евентуално.

И за двамата споменаха, че обичат екскурзиите.

# 1 551
Панелка, непанелка ... моя си е! От това по-хубаво няма! Ходя си гола до банята, събота и неделя се наспивам, чистя когато аз реша, че има нужда! Та Юлето хич не е в добра позиция....  Не на последно място! гледам си детето по нашите  правила (с ММ) и не ми пука на кой му харесва и на кой не!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 23:03 от Anonimen :)

# 1 552
  • Terra incognita
Общо взето, става ясно, че сценаристите предварително и уж невидимо задават акцентите върху всеки участник. Много удобно забравиха да ни информират относно образованието на Василена и Никифор, защото там акцентът бе друг. За Ивана - също. Хайде, за Мерал, Таня и Лиси се подразбира, защото професиите им говорят.
Тъпото е, че влязохме в точния коловоз, който ни зададоха от предаването. Натъртиха, че Юлия е среднист, живее с техните в панелка и има котка и айдее, време е за сеир.
Много прозира предварителната режисура.

# 1 553
Тъпото е, че влязохме в точния коловоз, който ни зададоха от предаването. Натъртиха, че Юлия е среднист, живее с техните в панелка и има котка и айдее, време е за сеир.

Големи сме риби.  Disappointed

# 1 554
Нормално. Сеир да има

# 1 555
Едва днес се запознах с фб профила на Ева Кулева и се потресох. Ако и мъжете сменя така, като местоработата...

Добре, защо не си признавате, че завиждате, на опита с работни места, също и на мъжете в живота й Simple Smile))

# 1 556
Сменянето на толкова местоработи не ми е въобще здравословно и говори за нестабилност. За мъжете още повече.

# 1 557
  • Terra incognita
 Аз си признавам, че ако не беше темата, отдавна да съм спряла да го гледам това предаване.
И сега е моментът ( и аз като Никифор) да ви благодаря за интересните и интелигентни включвания. Радвам се, че тук цари добрият тон🤗🤗🤗
На Кулевица единствено мога да й завиждам за богатата фантазия 🙄😂

# 1 558
Satisfied

Добре, защо не си признавате, че завиждате, на опита с работни места, също и на мъжете в живота й Simple Smile))

Flushed Laughing Много й завиждам, да знаеш!

# 1 559
Лююю, тя си вкарала цялото ЦВ във фейса 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт