Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 564
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Тра-ла-ла
Кое е по-добре? Да си среднистка и продавачка или висшистка и офисен планктон? Щото чини ми се няма угодия на съфорумките. Може би трябва да спуснат някакъв "white list" на одобрените специалности и работни позиции, благодарение на които може да те броят за човек Whistling

# 1 576
Ако се вярва на фейсбук св-то ѝ, то излиза, че е доста неориентирана личност.
От една професия в друга..та така до 100.
Таз година мачмейкър, догодина зъботехник.
Евче, мацко! Ако четеш тук, снимай си гардероба и плюшените играчки, за да те анализираме по-добре.

# 1 577
Кое е по-добре? Да си среднистка и продавачка или висшистка и офисен планктон? Щото чини ми се няма угодия на съфорумките. Може би трябва да спуснат някакъв "white list" на одобрените специалности и работни позиции, благодарение на които може да те броят за човек Whistling

Не може да се обощава или-или, комплексни са нещата.
Важното е да има съответствие между лични/професионални постижения,  претенциите и самочувствието, и амбициите ти и липсата или наличието на странични интереси.
Мен лично не ме притеснява толкова, че Юлия живее с родата, може да си живеят добре и в разбирателство заедно. Може преди да е била на квартира, а в момента да е по-удобно да е с тях.
Не ми пречи и че е със средно. Ако работата ѝ я удовлетворява, още по-добре.
Само леко ми се струва ограничена откъм лични амбиции и интереси и хобита. Но може просто да не са показали всичко. А и на много мъже си им е екстра да са с не особено амбициозна, праволинейна жена. То даже тези точно си живеят най-добре и спокойно Joy

# 1 578
А из завидните cv и житейска история на Ева Кулева срещат ли се семейство, дете , нещо? Щото все пак точно за това консултира клиентите си...

# 1 579
  • Terra incognita
А какви лични амбиции и хобита имат Васа, Никифор и Ивана? Форко да се снима с чужди коли и жени, Ивана да се напива по чалготеките а Васа по цял ден да се снима в огледалото и помпа джуката?

# 1 580
Общо взето, става ясно, че сценаристите предварително и уж невидимо задават акцентите върху всеки участник. Много удобно забравиха да ни информират относно образованието на Василена и Никифор, защото там акцентът бе друг. За Ивана - също. Хайде, за Мерал, Таня и Лиси се подразбира, защото професиите им говорят.

Василена  е учила някаква английска гимназия, но там наистина насочиха обектива към другото.

# 1 581
В споделеното на сайта есе, Кулева на споменава нищо за стремежа си за брак , деца, семейство. Явно е намерила за удовлетворяваща къщата с прислужница в Бояна, след като вече не може да бъде в апартамента в Маями Бийч. Относно представянето й като професионален мачмейкър, справката с нета показа, че няма никакви сертификати, позволяващи й да практикува. Вярно е, че за да съветваш за стил/начин на живот не се изисква специално образование, но пък си има международна общност, в която не откривам българи
https://internationalcoachingcommunity.com/about-icc/
Сякаш мачмейкърите от предишния сезон ми бяха по-симпатични и убедителни- създали семейство и подбрали екип от специалисти
https://www.clubr.bg

# 1 582
Общо взето, става ясно, че сценаристите предварително и уж невидимо задават акцентите върху всеки участник. Много удобно забравиха да ни информират относно образованието на Василена и Никифор, защото там акцентът бе друг. За Ивана - също. Хайде, за Мерал, Таня и Лиси се подразбира, защото професиите им говорят.

Василена  е учила някаква английска гимназия, но там наистина насочиха обектива към другото.
[/quote
Споменаха висше по английски език

# 1 583
Тая Ева ми е толкова антиконти, кой мъж й се връзва изобщо? Нито е някоя нагласена, нито нищо. И на тая възраст без мъж и дете, не не.

# 1 584
Тъпото е, че влязохме в точния коловоз, който ни зададоха от предаването. Натъртиха, че Юлия е среднист, живее с техните в панелка и има котка и айдее, време е за сеир.
Много прозира предварителната режисура.

Напълно си права. И аз се зачудих защо ни показват гардеробите им и ровят в личните вещи пред камера. Не видях при другите участници такова нещо. Показаха май жилищата (не видях всичко тогава), но да са отваряли гардероби и да се гледат дрехи...това не видях и дори питах тук да не съм нещо пропуснала. За образование (не, че не ми е важно, но не му отдавам такова значение за връзка) не помислих, че е натъртено. Сега като се замисля, към другите представянето за публиката беше по-позитивно и някак напудрено. Василена бизнесдама я изкараха, Никифор едва ли не има фирма собствена и той, Ивана творческа личност, Мерал-финансист, бе мани-мани...Като се замисля сега Юлия може да е завършила и гимназия с език, да има доста плюсове, но нещо не ми се вярва. По-скоро е обикновено момиче търсещо своя половинка. Пак казвам, че в днешно време много момичета, жени са сами. Същото важи и за мъжете. Или не бързат, или просто няма среда и възможност, време, шанса  да го намерят и не правят компромиси.

# 1 585
А какви лични амбиции и хобита имат Васа, Никифор и Ивана? Форко да се снима с чужди коли и жени, Ивана да се напива по чалготеките а Васа по цял ден да се снима в огледалото и помпа джуката?

Нямат, и те са зле по тия параграфи. Форко е най-зле.

# 1 586

Нямат, и те са зле по тия параграфи. Форко е най-зле.
Василена има и дете за гледане все пак, това ограничава свободното време. Не може да се сравнява с Юлето която след работа освен фитнес и "интимния и приятел телевизора", няма ангажименти.

# 1 587
  • Terra incognita
Така ни беше представена, а всъщност истината може да е друга. Може след работа да шие гоблени или учи чужд език, но да са го пропуснали нарочно.( примерно говоря, не се хващайте за гоблените 😀)
Васа я представиха като самостоятелна и успешна бизнес дама, а всъщност се оказа татина принцеса с инфантилно мислене.

# 1 588
На мен ми направи впечатление, че до този момент не показаха никакви приятели на Юлия.

# 1 589
  • Обран бостан ;)

Госпожата избира кога да се влюби, егаси ... Не знам какво да кажа ...
Скрит текст:

Това е културния начин да каже, че знае кога да лапне Йончо, а именно когато научи името на домашния любимец и се увери, че избраника не дели спалнята си с черна, правоъгълна любовница.

А дали може да се съди за човек по това дали живее с родителите си или не - мисля, че не бива да се прибързва със заключенията.

Ако някой (например) ви каже, че живее далеч от дома в голяма каменна сграда оградена от високи стени обгрижван от многоброен персонал това не значи непременно , че е мултимилионер живеещ в средновековен замък, а чисто и просто е в затвора.   

Общи условия

Активация на акаунт