Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 504
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 605
На някой незнайно защо му е важно Юлия да няма хобита, и бута разговора в тази посока.

Ми 'щот трябва да ни се внуши, че е супер голяма неудачница... Няма хубава работа, среднистка е, живее с майка си, има котка и гледа Тв. Разбирай колко е нещастна само... Другите тук са пърхащи от щастие, кариеристки, с розови очила....

# 1 606
Момичета, днес е мой ред да ви почерпя!
Да си жива, здрава, щастлива, късметлийка и да сбъднеш мечтите си.)) bouquet
Не се знае още нищо за Юлето. Може да имат малък доход, да има болен човек в семейството, да имат нужда да се посвият малко и тя да помага. Майката ми се вижда пенсионерка женицата, бабата е още по-възрастна и болна явно. Братът не знаем работи ли , какъв е, може да е ученик или студент... много неизвестни има. Не е проблемът къде живее толкова и образованието дори. Важното е какъв човек е, има ли желание да напредва, да постигне нещо, помага ли на близките си, държи ли на семейството. Но щом котката няма име нещо..това ми е лампичка на мен, не отиде с приятелка за роклята също май се е ограничила доста. Може всичко да е. От един гардероб направихме... Нека видим по-натам и ще се разбере.
На мен мъжът ми хареса, аз по принцип харесвам малко бохеми де, по-отворени хора, весели, добряци, а този си има и дом. То и него оплюхме тук, че нямал самостоятелност, пък..човекът сам си живее.

# 1 607
Докато готвех обедния сууп, се усетих , че не съм взела отношение към апартамент проблема, което е "лошо, много лошо". Такива бисери роди това предаване, че не е истина, взех да се улавям в клиширани мисли..Мисля, че човек, когато се отдели от семейството става наистина самостоятелен. Но дотук нямаме достатъчно информация, дали Юлия в предишните си връзки, не се е отделяла от фемилито. Но да погледна и към коматевата къща. Печката ми изглеждаше чисто нова, навярно и хладилника. Мишо вероятно не се храни у дома, обстановката беше режисирана, Столът -най- вече..Може би искаха да ни наведат на мисълта, че има нужда от женска ръка. Но най-много ми хареса  отговорът на Мишо на  една реплика от Даниел Стийл, че в дома му може да няма много място, но в сърцето му има достатъчно място за една нова любов. Може е де е клише, но ми стана приятно, на фона на всичките тези дрехи, гардероби, спални и бърсане на прах.

Поздравче за рожденничката!
https://www.youtube.com/watch?v=3gzqsmx1KGU

# 1 608

Колко да са самостоятелни и независими... Апартамент наследство от роднина или на съпруг/приятел... Другия вариант на изплащене, което ще изплащат цял живот и ,което към момента на писане не е тяхно... Иначе всички тук са много амбициозни,успешни,самостоятелни ,нооо имат достатъчно време да губят време по форумите...

Някой беше писал, че спорта давал на Юлия самочувствие и е много прав !! Спорта не е само едната визия.Той е воля и дисциплина, с която малко хора могат да се похвалят !!
Аз писах, че спорта дава самочувствие, вдига адреналина, също така е повод за запознанства с нови хора (Юлето нещо не и се е получило).
За другото не съм съгласна. Не може да повтаряте, че е ОК на 36 г да живее с маминка и мамичка. Въпрос на воля, желание, амбиции, възможности е! Нищо повече.

# 1 609
В момента Таня седи на 2 метра от мен. Много е готина. На безимения пръст на дясната ръка има пръстен, но аз съм и отляво и не мога да видя халка или пръстен е.

# 1 610
В момента Таня седи на 2 метра от мен. Много е готина. На безимения пръст на дясната ръка има пръстен, но аз съм и отляво и не мога да видя халка или пръстен е.
Снимай да видим.

# 1 611
Снимай да видим.
Не ми беше удобно. Дойде, изгледа Катрин Тасева и си тръгна. Ще се оглеждам пак да я видя.

# 1 612
С кого е, сама или някой й обследва ушото?

# 1 613
  • Варна
Sweat Smile

# 1 614
  • Тра-ла-ла
Може Зарко да направи някое съчетание по хвърляне на гердан със зъби, мятане на камък в противниковото поле, разбъркване на бетон с бухалки hahaha

# 1 615
Сама беше. Предполагам, че мястото и е някъде по-назад и се премести за малко. Сега има почивка и се оглеждам.

# 1 616
И отново стигаме до омагьосаният кръг, че да си продавачка на 36 не можеш да си платиш квартирата, а гадже да си доведеш вкъщи не можете нищо да правите просто защото къщата е пренаселена от родата.
А дали е показано тенденциозно, за да ни се набие в главата че е такава- ми със сигурност. С течение на предаването вече ще се окаже съвсем друга истината.

# 1 617
Нито една от участничките няма да си кани никого за секс...къщите на Таня и Ивана също са пренаселени,а у Васка не може , щото тати не дава....и щото детето ще види....Така, че проблема не е само при Юлия, успокойте се !!

# 1 618
Голяма драма! Как ли се оправят всички милиони (е, по-точно казано милиарди) в страните на изток от нас, където традициите все още се спазват и наистина няколко поколения живеят под един покрив?..

# 1 619
Голяма драма! Как ли се оправят всички милиони (е, по-точно казано милиарди) в страните на изток от нас, където традициите все още се спазват и наистина няколко поколения живеят под един покрив?..
Съдейки по индийските филми - под здравия чехъл на възрастните. Мен това не ми харесва. Пък , ако ще и всички 7 милиарда на планетата така да живеят.
Ама , на който му е ок нека си живучка така. Хората са различни и различни неща ги удовлетворяват и правят щастливи.

Относно Юлето щом ѝ е добре така, нека си живее с роднините, не е единствената в крайна сметка, която го прави - Ивана също си живее с родата, вярно не е на 36, но какво от това.
Защо обаче само за Юлия го натърътиха толкова, че е среднистка, продавачка и че живее с родата си. Голям праз, ако иска и с гей съквартирант и джендър дружка да живее, нейн бизнес. За нас по-скоро е интересно как ще се случат нещата с Мишето.

Общи условия

Активация на акаунт