В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имате ли информация за ергономичното гнездо Cocoonababy? Някоя ваша приятелка или вие да сте  ползвали при предишни бременности? 😊

Каква е разликата между това гнездо и гнездата за по 50 лв? Аз обмислям от тези евтините. Бебето реално ще стои много малко време в него, не ми се вижда оправдана инвестиция 300 лв +. Аз обмислям понеже като гледам и бебето, и баткото ще спят при мен и като предпазна мярка баткото да не го смачка. Някой ако има опит и аз ще се радвам да сподели.

Със сигурност има някаква разлика. 😊 Май няма много общо с останалите такива,но все пак и аз търся точна информация.

# 76
Аз имам малко глупав въпрос. Първа бременност ми е не съм много наясно. Терминът ми е 27 юли, а от 12 юни трябва да изляза в болничен, но няма да мога да издържа до тогава доста ми тежи. Ако пусна по-рано болничен той в последствие ще се отрази ли на сумата, която ще вземам като майчинство след като се роди детето? На минимална заплата съм. Всеки ми казва различно един казва не, друг казва да ...

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 13:42 от Десислава Атанасова 612606

# 77
Аз имам малко глупав въпрос. Първа бременност ми е не съм много наясно. Терминът ми е 27 юли, а от 12 юни трябва да изляза в болничен, но няма да мога да издържа до тогава доста ми тежи. Ако пуска по-рано болничен той в последствие ще се отрази ли на сумата, която ще вземам като майчинство след като се роди детето? На минимална заплата съм. Всеки ми казва различно един казва не, друг казва да ...
ако болничния е не се прекъсва не се отразява

# 78
Предвид, че се гледа 2 години назад 1-2 месеца не би трябвало да се отразят, още повече под минималната няма как да паднеш за първата година майчинство, стига да имаш право на такова по принцип. А втората си е все 380, без значение дали ли осигурявана на 500 или 1500.

# 79
Момичета вие как сте с кръста си... Grinning тая нощ както си спях сладко сладко и изведнъж да се обърна и край...сецна ме и немога ни наляво ни на дясно, нито пък да се изправя...дължи ли се на това, че съм наддала 10кг до сега, а никога не съм била повече от 45кг през целия си живот...незнам как ще бъде до юли Sad

# 80
Момичета вие как сте с кръста си... Grinning тая нощ както си спях сладко сладко и изведнъж да се обърна и край...сецна ме и немога ни наляво ни на дясно, нито пък да се изправя...дължи ли се на това, че съм наддала 10кг до сега, а никога не съм била повече от 45кг през целия си живот...незнам как ще бъде до юли Sad

Аз получавам единствено спазми в прасците, през ноща, но предполагам че и кръста ще ме почне някой ден.. 🤔😕

# 81

Кръста още държи, обачеееее 2 пъти ми се случва спазъм в десния крак (прасеца). Докато се изпъвам посред нощ и изведнъж звеееерска болка.Rolling Eyes

# 82
  • Варна

Кръста още държи, обачеееее 2 пъти ми се случва спазъм в десния крак (прасеца). Докато се изпъвам посред нощ и изведнъж звеееерска болка.Rolling Eyes
                   И на мен ми се случва с прасците, когато се изпъвам нощем, мн неприятно. Веднага щом усетиш изпъвай ходилото нагоре, не в шпиц, веднага спира, опитай следващият път, при мен помага Simple Smile

# 83
Дами,  родих началото на годината и запазихме стволови клетки. Ако някой се е ориентирал към съхранение на стволови клетки във  Future Health и още не е подписал договор, мога да дам код за отстъпка от 100 лв.

# 84
Магнезий пиете ли момичета? Тези крампи  се свързват с липсата му. Откакто започнах да приемам за сега нямам проблем,защото беше непоносимо. ☺

# 85
Магнезий пиете ли момичета? Тези крампи  се свързват с липсата му. Откакто започнах да приемам за сега нямам проблем,защото беше непоносимо. ☺

Изписан ми е Биолектра, но имам чувството че още повече ме боли от него...

# 86
Ааа при това положение не искам нищо да ми изписват. Flushed Търпи се, така или иначе.
Пък и то да е само тая болежка....

А между другото да ви покажа аз на каква количка попаднах (втора употреба) http://kasida.bg/product/31373/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-linea … 2015-col-344.html
Мисля да я купя, ако е читава... Този лек ретро стил е мноого симпатичен.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:57 от speedka

# 87

Точно едно към едно хахх.. 😀

# 88
Момичета, аз днес бях на преглед и лекарката видя някакви точки в плацентата, които били малки точки на кървене (така поне мога да ги обясня, не знам точен термин). Пуснаха ми д-димери и фактори на хемостаза. Факторите са ОК, но д-димерите са завишени (при реф. стойности до 500, коите са 2200). Според док не са много повишени, защото по време на бременност било нормално да са по-високи, но тъй като вижда и кървящите съдчета в плацентата (виждат се като черни точки на при ехо) е необходимо да приемам терапия 3 седмици клексан + таблетки калции. Успокояват ме, че не е страшно, че не е необходим някакъв специален режим на лежане итн, но също така било рано за 25та седмица да има такива промени и затова практиката била да се даде такава терапия. Някоя от вас има ли подобен опит или представа за какво точно иде реч? Иначе за бебето казват, че е ок, отговаря на една седмица по-напред.

# 89
Момичета , трябват ми палци. В болница съм 😐 с контракции и фуниевидна шийка , вече с размер 2.5 ( преди месец беше 3.5)
По цял ден съм на системи и пазя леглото. Пращайте положителна енергия 🤗

Общи условия

Активация на акаунт