В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 353
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Вие как сте с обувките? На мен ми отичат краката и от досегашните ми обувки само  маратонките ми стават. Лошото е че са с връзки, а вече ми е трудно навеждането и връзване то.

И на мен ми се подуват краката и едва си влизам в обувките, добре че не е всеки ден, а на периоди. Иначе връзките и мен почват да ме мъчат, чакам само да се позатопли и минавам на обувки с лепки и балеринки.

# 196
Здравейте, днес и аз бях на консултация 26+1 бебка е 888г и пак спеше. АГ каза, че се развива добре и си отговаря на седмицата.
За сега овладяхме кръвното, но продължавам на допегит 3х1 и без сол.
За обувките и на мен почти нищо не ми става освен едни маратонки и едни кецове. Не са ми подути краката, а по-скоро все едно са пораснали.
От няколко дена много се изморявам, а от понеделник спрях и работа официално, дано вече да мога да се успокоя и да започна да се наслаждавам на бременноста.

# 197
Аз имам едни маратонки от Дайхман, още от преди да забременнея. Ползвах ги за фитнес, но от както съм бременна са ми много удобни и си ги нося навсякъде вече... 😂 Някакви много леки от разтеглива дишаща материя. Иначе си купих и сандали, но тук в Бургас си е доста студено и не става... Дано им дойде ред преди да родя...

Аз ще работя и другата седмица и вече нямам търпение! Утре съм си взела ден, че каката ми е рожденничка и остават още пет работни!

# 198
Вие как сте с обувките? На мен ми отичат краката и от досегашните ми обувки само  маратонките ми стават. Лошото е че са с връзки, а вече ми е трудно навеждането и връзване то.

На мен все още не ми отичат, стават си ми обувките. Предполагам, че няма да закъснее и ще започнат, нямам търпение за джапанките хаххаа 😀😂😂

# 199
Моите не отичат, засега си ми стават, но аз придвидливо си купих и за рождения ден (04.02) едни равни без връзки и с тях си ходя всеки ден на работа. Иначе и аз чакам да дойде пролетта/лятото и да сложа балеринки без връзки и други екстри, ако може и без чорпогащници.... Нищо, че са за бременни, пак не искам вече да ги нося, но за работа съм си купила 5 официални рокли и всеки ден съм с чорпогащник.

# 200
  • Пловдив/София
Че какво пречат връзките...моите маратонки са завързани постоянно и само ги нахлузвам Wink Тийн навик от едно време още :Д

# 201
Че какво пречат връзките...моите маратонки са завързани постоянно и само ги нахлузвам Wink Тийн навик от едно време още :Д
И аз така правя. Иначе за сега нямам проблем с обувките. Ходя и на ток, като гледам да не е прекалено дълго време.

# 202
На мен толкова ми се надуват, че дори  и с балеринки не си представям как ще ходя. Сега съм с марататонки, лятото явно ще се наложи с джапанки(аз не харесвам и не обичам джапанки освен по морето- лично мнение), но ще се наложи.
За сега си имам дънки за бременни и само това съм си купила. Лятото ще го карам на рокли

# 203

Страхотен навик, да! И аз така от години. Смятам връзването за загуба на време.

# 204
Аз пък имам минимум 4-5 чифта маратонки и ги сменям според облеклото. Също и удобни овувки на лек ток, ако ще съм с рокля. Нямам нито подуване на краката, нито ми е кофти да си обувам маратонките- просто си вдигам краката настрани и така ги обувам. Но за дрехите единствено с клин ми е удобно и със суитчер, че всичко друго ми стяга. Аз съм страшен фен на летните рокли и честно казано нямам търпение да започна да ги обличам.

# 205
  • Пловдив/София
Момичета, спешен въпрос, много съм притеснена Sad
Пуснах изследванията, много неща са на долна граница, но в рефернтните.
Обаче вит Д е мега назад- 9.5 при минимимални 30!
Успях да се свържа с АГ, ще пия по 8 капки вигантол..

Някой има ли опит с толкова ниско вит Д и дали се наваксва?
Четох страшни неща как се отразява това на здравето на бебето, вкл. в дългосрочен план...

отивам до аптеката, стискайте палци да не е така страшно, както казва гугъл (да се забрани на бременните трябва...)

П.П. Албумин и белтък (в кръвта) също са на долна граница, някой с опит тук какво означава..?

# 206
Пипи, нямам представа, но съм убедена, че в гугъл си намерила най - страшните неща! Опитай се да си останеш спокойна и действай по съветите на лекарите. Силно те гушкам и ти стискам палци всичко да е наред! ❤️❤️❤️ Дръж ни в течение!

# 207

Четох страшни неща как се отразява това на здравето на бебето, вкл. в дългосрочен план...

отивам до аптеката, стискайте палци да не е така страшно, както казва гугъл (да се забрани на бременните трябва...)

П.П. Албумин и белтък (в кръвта) също са на долна граница, някой с опит тук какво означава..?

На майка ми й излезна миналата година витамин Д със стойност 6 или 7 и започна веднага да го приема на капки. Доколкото помня много бързо влезна в граници, но все пак не става въпрос за прием при бременност.

# 208
Гугъл диагнозите трябва да се забранят не само за бременни жени!
Такива "невероятни" неща пише, че от една нищо и никаква настинка може да излезе, че сте нелечимо болни.

# 209

По свое усмотрение пуснах вит.Д, оказа се 5,6 при минимална граница от 30 и от около 3 седмици пия капки, наред с останалите витамини. Доста хора са със занижени стойности на витамин D, особено в този сезон, а пък бебето вероятно си дърпа също вещества. Важното е, че си взела мерки, така че според мен няма смисъл да се тревожиш.

Общи условия

Активация на акаунт