В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 789
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моите винаги се получават когато ходя бързо или продължително. В легнало
положение-не.

# 421
Някоя мама с отзиви за шишенцата Томи Типи с антиколик система,ефективни ли са наистина колкото ги хвалят...?
Мисля, че каквито и шишета да вземете, няма да има значение.

И аз съм загледала Cybex Balios S, но понеже имам доста време и само си дебна засега. Гледам я само със седалка, че за първите няколко месеца имам количка от баткото. Дебнете ги и в чужбина, че тука как ни сапунисват.... Аз cybex го гледам в момента за 250евро, но чакам да го намалят още. Тука е 900лв

# 422
 Аз стягания имам от 4ти месец, не знам дали са контракции, но явно така звучат, ззащото и на мен ми предписаха магнезий. Получават ми се при движение сутрин като ставам или когато вървя, корема в долната част ми се стяга и усещам болка и огромна тежест. Забелязах обаче, че когато ми е леко на червата нямам и стягания, може би при мен това ги е предизвиквало.
Килограмите при мен много шантаво варират. Първо свалих 3 от гадене после ги върнах и качвах скорострелно по 3 на месец но в 7ми месец не съм качвала и си стоя на +10 в 30г.с. До края съм се зарекла да не ям тесто сол и захар но дали ще успея ще видим...
И аз съм на желязо, не знаех за връзката с B12,  само за тази с магнезия и интересното е че хемоглобина ми беше чудесен, докано не започнах магнезия. Сякаш всяка една външна намеса в организма води до дисбаланс с нещо друго..
Аз се отказах от шишетата на томи типи, защото в амазон повечето отзиви бяха, че текат нямам идея дали е така.

# 423
Някоя мама с отзиви за шишенцата Томи Типи с антиколик система,ефективни ли са наистина колкото ги хвалят...?

Аз имах, но не мога са дам отзиви - и двете ми деца са изключително кърмени и отказаха всякакъв вид шишета и залъгалки. С първото дете се амбицирах и започнах са купувам какви ли не видове и марки с надеждата да започне да пие вода и кърма от шише. Мисия загубена. Всичко отиде в боклука Sad

# 424
За количка и ние се спряхме на Cybex Balios S. Много маневрена и лесна за употреба ни се струва.

Първият запис на тонове на мен ми пуснаха в 28 седмица.
моят първи запис беше на последния преглед 30 седмица

# 425
  • София
Здравейте, моят първи запис беше вчера - 28 седмица. Принцесата ни е вече 1236 гр. Аз съм +10 кг. и АГ ми каза да почвам диета и да се ограничавам от въглехидратите, че това са много качени килограми до този момент и мога да кача още толкова до края Sad След един месец съм на трета ФМ.

# 426
  • София
Здравейте, моят първи запис беше вчера - 28 седмица. Принцесата ни е вече 1236 гр. Аз съм +10 кг. и АГ ми каза да почвам диета и да се ограничавам от въглехидратите, че това са много качени килограми до този момент и мога да кача още толкова до края Sad След един месец съм на трета ФМ.
И аз съм качила толкова, но нищо не ми казаха на мен... Леле наистина ли са много 10 кг. Аз с първата бременност 15 кг общо качих

# 427
Аз съм качила 15 кг. до момента, нищо не ми каза АГ, но очаквам забележка. С първата ми бременност качих 33 кг. и си върнах килограмите, които бях преди това. И сега не се впечатлявам много, то не може да лежиш, да ядеш и да си слаб 😄 Може би ако я карам на вода..

# 428
И аз съм качила 15... 😢 Ама аг нищо не е казал. С предната бременност качих 25, но пък стартирах мега малко. Висока съм 170 и тежах 50кг. Сега си вървя по същия начин, само че почнах 55. И да ви кажа поне при мен си върви всичко както предния път. Вече съм 70кг. и пак ще влезна 75 да раждам 100%. Като си сравнявам мерките и кг съм си била и предния път така. А с тази бременност и повръщах в началото, супер активна съм ям основно салати, пия само вода и пак си ги качвам килограмите. Това е. Примирих се, после ще сваля. Важното е да сме здрави с бебоците. Като родим ще си направим фитнес тема на юлските майки и почваме! 😘😘😘
Момичета в болницата - стискам ви палци всеки ден! ♥️

# 429
И аз съм качила 15... 😢 Ама аг нищо не е казал. С предната бременност качих 25, но пък стартирах мега малко. Висока съм 170 и тежах 50кг. Сега си вървя по същия начин, само че почнах 55. И да ви кажа поне при мен си върви всичко както предния път. Вече съм 70кг. и пак ще влезна 75 да раждам 100%. Като си сравнявам мерките и кг съм си била и предния път така. А с тази бременност и повръщах в началото, супер активна съм ям основно салати, пия само вода и пак си ги качвам килограмите. Това е. Примирих се, после ще сваля. Важното е да сме здрави с бебоците. Като родим ще си направим фитнес тема на юлските майки и почваме! 😘😘😘
С теб сме в синхрон по отношение на теглото Joy И аз почнах от 55(при 172 ръст) и сега заковах 70. Дорева ми се направо като се качих на кантара, ама здраве да е. Не че се лишавам много от въглехидрати, но не спирам да се движа. Поне две познати ме успокоиха, че са почнали от 50 и няколко и на 100 са спрели да се теглят, така че явно има и по-тежки случаи(и в буквален, и в преносен смисъл). Joy

# 430
С теб сме в синхрон по отношение на теглото Joy И аз почнах от 55(при 172 ръст) и сега заковах 70. Дорева ми се направо като се качих на кантара, ама здраве да е. Не че се лишавам много от въглехидрати, но не спирам да се движа. Поне две познати ме успокоиха, че са почнали от 50 и няколко и на 100 са спрели да се теглят, така че явно има и по-тежки случаи(и в буквален, и в преносен смисъл). Joy
Аааа има по - тежки 100%! Чак до 100 няма да стигнем! Сега само трябва да родим заедно. 😂😂😂 После се свалят, не е драма. Аз основно се храня с ягоди и си качвам, тъй че не се обвинявай за въглехидратите - каквото ни е писано! С предната бременност си печах хляб и пърленки и ги ядях с майонеза 🤦🏻, пак толкова качих.

# 431
Аааа има по - тежки 100%! Чак до 100 няма да стигнем! Сега само трябва да родим заедно. 😂😂😂 После се свалят, не е драма. Аз основно се храня с ягоди и си качвам, тъй че не се обвинявай за въглехидратите - каквото ни е писано! С предната бременност си печах хляб и пърленки и ги ядях с майонеза 🤦🏻, пак толкова качих.
И аз умирам за филии с майонеза и кренвирши(учудващо, но факт)Joy Добре, че поне от тях и от газирано се въздържам, че не 15, ами 25 нагоре щях да съм. Но както каза, живот и здраве да родим, а пък после по-здравословно ще я караме.

# 432
Шишета против колики - Dr Brown's, само с тях се спасихме с баткото ( той почти не е кърмен.

# 433
  • Варна
Здравейте, момичета. И ние минахме поредния преглед на 24.04., бебетата са добре, вървят си добре, момчето 1,250 кг., дамата 1,200 кг. Аз днес влизам в 28 г.с. Обаче..., албумин и общ белтък са ми на долна граница, изглежда задържам и вода, хемоглобин 104. АГ каза задължително да почвам протеин. Мерихме и шийката, оказах се със скъсена шийка с 1см., щях да припадна там....от 38мм. е станала 27мм. Препоръча ми повече почивка, без мн натоварване и спорт, но и да не се залежавам съвсем. Каза, че като цяло нямало проблем, но аз се притесних, разбираемо.... Така че.., май и аз съм към групичката с "лежащите повечко", само да влязат в юли месец, това се моля всекидневно  Heart

# 434
Буба, сега виждам, и аз съм с момче и момиче близнаци 😍 ще е шоу в началото Wink
Аз пия протеин отдавна за всеки случай ха ха, иначе и много витамини пие. Мен ме гледа докторката преди седмица, на момичето кръвотока каза че е на долна граница и ми изписа дузофрам. Ще видим какво е станало края на другата седмица. При мен шийката за сега е 32 мм, така ми е от два месеца. Да, пази леглото повече. Аз не мога да се разхождам много, просто ми става тежко. Гледам да не се натоварвам, да не вдигам тежко и така.

Общи условия

Активация на акаунт