На море в Гърция 2019 - II

• 55 890
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Може ли да рискуваме без предварителна резервация на Амулиани за периода 15-22.6? Дали ще можем да си намерим нещо подходящо на място? Не съм никак по този тип пътуване, обаче твърде малко места за настаняване ми се появяват в Букинг.

по принцип голямото насищане е от към 20 юни до края на август и съответно много по лесно се намират места .Причината е много проста - тогава са ваканциите на децата Simple Smile

# 316
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате къде да отидем на почивка с две деца на 6 г. и 10 г. ако е възможно по-близко и в посока Турция /от София сме/. Казват, че на там плажовете са чудесни без камъни. Гледам Керамоти, но съм в чудене. За периода през юли става въпрос.

# 317
  • софия
Резервирах първото ни море в Гърция от 01.09 за 6 нощувки.

# 318
И аз гледах Флогита и района заради близостта до  БГ.За уикенд забежки евентуално... Бихте ли споделили мнение за района , ако имате такива събрани от почиващи преди.Откривам оскъдна информация

плажа е приличен дори хубав
но събота неделя /когато ние бяхме/ дойдоха от някъде 10-15 автобуса и стана страшно пренаселено
беше юли 2017г

# 319
И аз гледах Флогита и района заради близостта до  БГ.За уикенд забежки евентуално... Бихте ли споделили мнение за района , ако имате такива събрани от почиващи преди.Откривам оскъдна информация

плажа е приличен дори хубав
но събота неделя /когато ние бяхме/ дойдоха от някъде 10-15 автобуса и стана страшно пренаселено
беше юли 2017г

Без да съм ходила съм сигурна че събота и неделя ще е пълно с Българи. От Благоевград са 250 км. и е разбираемо. Искаше ми се по-далеч от родна реч, но на Халкидики едва ли ще се намерят такива местенца.

# 320
Здравейте, моля да ми препоръчате къде да отидем на почивка с две деца на 6 г. и 10 г. ако е възможно по-близко и в посока Турция /от София сме/. Казват, че на там плажовете са чудесни без камъни. Гледам Керамоти, но съм в чудене.
Освен Керамоти, можеш да погледнеш Фанари и Миродато. Нататък към Марония и Александруполи вече са камъняк.

# 321
  • София
Дали не бъркате село Олимпиада с Олимпийската Ривиера? Не са много близо.

Ни най-малко не ги бъркам. Simple Smile

# 322
Защо смяташ, че постът е адресиран към теб?

Според мен е към този на Монадирс, който е точно преди въпроса:
Олимпиада в началото на Септември беше толкова спокойна, че чак ни хареса Grinning Даже се учудихме, защото на повечето места сезона е поне до към 20-ти Септември, а там някои заведения вече бяха затворили. За Паралия Скотинас става въпрос

Може би наистина тя е смесила понятията заради сходните имена.

# 323
Защо смяташ, че постът е адресиран към теб?

Според мен е към този на Монадирс, който е точно преди въпроса:
Олимпиада в началото на Септември беше толкова спокойна, че чак ни хареса Grinning Даже се учудихме, защото на повечето места сезона е поне до към 20-ти Септември, а там някои заведения вече бяха затворили. За Паралия Скотинас става въпрос

Може би наистина тя е смесила понятията заради сходните имена.
Абсолютно!  Laughing

# 324
  • Sofia
Да,да, признавам си без бой, че обърках Олимпиада и Олимпийската Ривиера ,:blush:

# 325
Ох, все някъде някога лятото идва Simple Smile Снимка от днес от едно от любимите ми места в Гърция, не можах да се сдържа да я споделя.

# 326
  • София
Параход, къде е това?

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 09:04 от змия

# 327
  • Варна
Сигурно някъде по на юг. При нас във Варна само облаци, дъждове и студ тези дни. Все едно е Април, а не Май, дори и зимните дрехи извадих отново. Бях ги прибрала по Великден като се стопли. Като гледам го дават да се изясни за събота и неделя и после следващата серия дъжд и студ другата седмица.

# 328
Едно селце на Сифнос, Фарос.

# 329
Мъжът ми в момента е в къмпинг Реа, Ситония. Времето било слънчево и топло, а водата ставала за бързо плуване Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт