На море в Гърция 2019 - II

• 55 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Ще я видим каква е и ще докладвам Simple Smile

# 301
Хотелът е хубав. За водата няма шанс Simple Smile

# 302
  • София
Здравейте,
Включвам се с малко глупав въпрос, но мисля вие ще знаете Simple Smile
Поради ред причини се налага да сме на море в пиков сезон. Отпуската ни е между 20 юли и 2 август. Има ли място на разстояние до 500 км от София (с дете на 6 г. сме и не понася пътя добре), на което да има "въздух" на плажа. Керамоти и плажът ни устройваха, но не можем да намерим място за спане, което да ни е в бюджета. Има ли друг такъв плаж, като плиткост, пясъчност и ширина? Simple Smile

Погледнете плажовете на юг от Олимпиада.
Самата Олимпиада също има градски плаж - приличен, но не впечатляващ. Но ако сте склонни да ходите на плаж с кола - на юг има няколко чудесни пясъчни залива. Не могат да се мерят с дължината на Керамоти, но ще са ви достатъчни. Има и плажни барове, и свободна зона колкото си искаш.

# 303
Здравейте!Много ще съм благодарна ако има някой който е отсядал в мястото от линка,да сподели как е?https://www.booking.com/hotel/gr/bungalow-white-luxury-apartments.de.html
Как е плажа,стига ли се до него пеша и как е с паркинга?

# 304
Не съм отсядала, но хотелът е над главния път и на поне 1 км от най-близкия бийч бар с шезлонги. То там плаж е силно казано да се говори, хубавите плажове са на юг към Гларокавос и Хрузо. Ако сте склонни на плаж с кола, не е проблем, 5-10 минути са.

# 305
Много ти благодаря,Параход!💐

# 306
  • София
Хотелът е хубав. За водата няма шанс Simple Smile
Ох,не бъркай в раната.... Времето да се оправи поне...В края на май отиваме за няколко дни.За тогава-ясно че няма да става за плажуване.Ама за края на юни поне да се стопли и да ползваме и морето... 😢

# 307
Ох, всички чакаме да се оправи, щото ще пукнем вече от безморие, уикендче нещо поне!

# 308
  • София
Е уикендчета има,ама ако ще седя с яке и шал ,а морето като на картичка отдалеко...не ме устройва

# 309

Самата Олимпиада също има градски плаж - приличен, но не впечатляващ. Но ако сте склонни да ходите на плаж с кола - на юг има няколко чудесни пясъчни залива. Не могат да се мерят с дължината на Керамоти, но ще са ви достатъчни. Има и плажни барове, и свободна зона колкото си искаш.
[/quote]
А дали ще са пренаселени плажовете в и в близост до Олимпиада в началото на септември? Имаме резервация за там за това време. И ако може някои впечатления от мястото и плажовете. Благодаря!

# 310
Ето температурите в Сарти:
https://seatemperature.info/may/sarti-water-temperature.html

Както е тръгнало най-вероятно ще бъдат 20-21

# 311

А дали ще са пренаселени плажовете в и в близост до Олимпиада в началото на септември? Имаме резервация за там за това време. И ако може някои впечатления от мястото и плажовете. Благодаря!

[/quote]

Ние бяхме миналата година в началото на септември в Олимпиада. Пред няколко странички качих снимки. Плажовете бяха много спокойни.

# 312
  • София
Може ли да рискуваме без предварителна резервация на Амулиани за периода 15-22.6? Дали ще можем да си намерим нещо подходящо на място? Не съм никак по този тип пътуване, обаче твърде малко места за настаняване ми се появяват в Букинг.

# 313
  • Sofia
Олимпиада в началото на Септември беше толкова спокойна, че чак ни хареса Grinning Даже се учудихме, защото на повечето места сезона е поне до към 20-ти Септември, а там някои заведения вече бяха затворили. За Паралия Скитинас става въпрос

# 314
Дали не бъркате село Олимпиада с Олимпийската Ривиера? Не са много близо.

Общи условия

Активация на акаунт