Тя ми писа

• 8 324
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Накарай го пред теб да ѝ напише съобщение, което да я унижи и после да я блокира навсякъде. Ти също.

# 91
Защо да пада до нейното ниво?

# 92
  • София
Защо да пада до нейното ниво?
За да не я гризе отвътре и да се съмнява. Голямата гордост, че не е паднала, всъщност аз го наричам адекватен отговор.  Нека съфорумката си прецени дали за нея ще е падение или облекчение

# 93
Ще падне той, а не тя. Като е забъркал кашата и е позволил някаква луда да унижава жена му, сега да се унижи той. Освен това може и другаде да са си писали, а да показва само това и там да не е ясно какви ги е говирил.

# 94
Каква е ползата да унижава другата жена? За авторката конкретно...? Да си го "върне тъпкано" ли, какво? За мен това е детинщина. Тотален игнор на случката, вкл. и на другата. Дава да разбере на мъжа си, че това му е първия жълт картон, следващата издънка ще е червен картон и аут.

За да не я гризе отвътре и да се съмнява.

Ако авторката сама не реши, че е загърбила случката, винаги ще се съмнява.

# 95
Авторката ми звучи много разумно и си мисля, че и се иска да покаже, че е над простотията, която и е сервирана изневиделица, а не, че е притеснена от обстоятелствата.
Живея с изключително сърдечен и общителен човек! Подхожда и завързва разговор, с еднаква лекота и с петнайсет годишна кифла, и с осемдесет годишен!
Случва се, от време-на време, някой погрешно да го изтълкува.
Ако съдя от впечатленията ми от авторката, случая е подобен и трябва само да се усмихне!:laughing:

# 96
  • София
Защо не й отговориш, че не е първата, която ти пише ? И че в действителност си разбрала, че мъжът ти си има друга в момента. Ще се побърка горката. Аман от разбивачки на семейства.
Трябва да се отвърне на такава, а не да се игнорира.

# 97
Защо не й отговориш, че не е първата, която ти пише ? И че в действителност си разбрала, че мъжът ти си има друга в момента. Ще се побърка горката. Аман от разбивачки на семейства.
Трябва да се отвърне на такава, а не да се игнорира.

Ей, за това не се бях сетила, щеше да падне голям майтап Grinning

# 98
Подхожда и завързва разговор, с еднаква лекота и с петнайсет годишна кифла, и с осемдесет годишен!
Случва се, от време-на време, някой погрешно да го изтълкува.

Навремето и аз бях общителна и лесно завързвах разговори с различни хора, някои го тълкуваха погрешно и ми досаждаха в последствие.  Действително има както мъже, така и жени, които приемат приятелското ти поведение за чиста монета и си правят погрешни изводи. Една усмивка, учтивост, поглед и някой с по-слаб ангел, е хлътнал и вече прави сметки за сватби и деца. Запозната съм с такова поведение, но определено жените са по-агресивни и прибягват до всякакви женски трикове, за да оплетат обекта на желание в мрежите си. Такъв е случаят и с авторката. Мъжът ѝ е easy-going, решил да пофлиртува, без да оценява риска надявайки се, че другата страна само са забавлява. Да, ама нейния ангел е слаб и е приела неговото лековато поведение за карт бланш.

Защо не й отговориш, че не е първата, която ти пише ?

Защото това ще я амбицира още повече. В случая тя е ловец, а плячката е желана и от друга. Какво по-сладко от това да го отмъкне от ръцете и на двете?

Общи условия

Активация на акаунт