Американски колеж - шестнадесета тема

• 45 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ежко,
Дай на жена ти да те прочете моля те! Не е шега!
Колкото е възмутително , случващото се с математиката, ти направо си масло в огъня към него, че и пишеш от името на РУА.
Тук пиша като частно лице.

# 481
Следващите години ще получите Wink или вече сте...
Но ACS Alumni преподавателката по математика е още по-добро попадение (според мен, де) Simple Smile

# 482
Засега математиката е изцяло на български. Тия дни са им дали списък с термини, които да си научат.

# 483
Може ли да цитирате точно за коя госпожа по математика в 8 кл се говори?

# 484
Какво представлява РУА като орган? Как се избират родителите представители и какви са техните функции?

# 485
г-жа Мария Баликова.

# 486
Но ACS Alumni преподавателката по математика е още по-добро попадение (според мен, де) Simple Smile

Яко, как се казва?

# 487

Яко, как се казва?
Николина Янкова

# 488
  • София
А Десислава Йорданова по математика как е като учител? Знам не много приятна информация (не професионална) за нея, та ми е чудно как е като преподавател.
Но като цяло, не знам дали знаете, но хич не е лесно да се уволни служител по българското законодателство, а после и да се намери по-добър, проблема с кадрите е повсеместен явно.
Редакция: Сега намерих едно мнение от първа тема от 2009 - "Е, нека добавим и Десислава Йорданова - най-добрата учителка по математика и педагог, която някога съм имала!"
(Явно едното не пречи на другото)
Иначе като чета тук за математиката, не се учудвам, че детето на едни познати от колежа ходи на уроци по математика, за да наваксва, но това не им пречи да си готвят и второто дете за АК, разбира се.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 07:46 от galita

# 489
Какво представлява РУА като орган?
Сдружение на родителите с деца в АК, желаещи да участват в дейността на асоциацията.

Как се избират родителите представители и какви са техните функции?
С гласуване на общото отчетно-изборно събрание, в началото на всяка учебна година.

# 490
Ехоо, как си позволявате да плюете хората с имената им във форум! Я някой да трие.

# 491
Имената на учителите стоят на сайта... с лицата им. 99.9% от нас могат да идентифицират новия учител в катедрата... и май не видях "плюене" Thinking Но ако модератор прецени...

# 492
  • София
Абе, глупости на търкалета - как пък в инфо тема за обществена услуга няма да споделяме мнения поименно.

# 493
  • София
А Десислава Йорданова по математика как е като учител? ...

Тя къде преподава? (Няма я в списъка на математическата катедра на АК)

# 494
А Десислава Йорданова по математика как е като учител? ...

Тя къде преподава? (Няма я в списъка на математическата катедра на АК)
До миналата година беше в ACS, сега не я виждам и аз в списъка на преподавателите... Но аз за нея негативни коментари от съученици и родители на съученици не съм чувала... По спомен преподаваше в 10ти клас на сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт