Американски колеж - шестнадесета тема

• 45 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Но ACS Alumni преподавателката по математика е още по-добро попадение (според мен, де) Simple Smile

Яко, как се казва?
Николина Янкова

Ние пък си харесвахме Танг...единствената, която накара онова диване, синковеца да учи в несвяст по математика с огромно желание при това Simple Smile

# 496
  • София

Аз пък мохито...с повече ледче и ментичка Grinning Grinning Grinning
В тази връзка, кои мами се очертаваме да бъдем довечера? Simple Smile

# 497
  • София
Amely, Prizma, моя милост и една мама, която само чете, но не пише.

# 498
  • София
аааа, кви сте гадни, начи... умирам си къв кудкудяк ще изпусна Sad

# 499
Здравейте,
Имате ли повече информация за следното:
Профилите от 10 клас ли се избират?
За избираемите предмети за 9-ти клас - всички 4 часа за един предмет ли са или може да се рапределят между повече от един? 
Благодаря!

# 500
  • София
Профилите се избират след 8 клас, но преди 10 може да се смени избрания профил.
В 9 клас избираеми са час и половина /един час първи срок и два часа втори срок/, а изборът е между 4 предмета.

# 501
  • София
Призма, твоят юнак споделил ли е, дали вече има предположения кой ще води профила по математика. По Физика ще е Чакърова и моята вече твърдо е решила да сменя Химията и Биология с Математика и Физика.

# 502
  • София
Призма, твоят юнак споделил ли е, дали вече има предположения кой ще води профила по математика. По Физика ще е Чакърова и моята вече твърдо е решила да сменя Химията и Биология с Математика и Физика.

Не, доста неориентиран е.  Информацията за Чакърова е супер новина, благодаря!
Само разбрах, че трябвало отсега да се намери учител за клуба, ако ще се прави през следващата година. Ще опита през следващите седмици да се информира как може да регистрират клуб по математика догодина и да намери учител, който да стане ментор, защото мисли, че има интерес към такава инициатива.

# 503
Чакърова ми каза, че има намерение да направи електив по физика.

# 504
  • София

И тази година в списъка имаше електив по физика /SAT + AP Physics/, като се предлагаше за 10 клас и нагоре. Той подготвя за тези два изпита. На сайънс клуба е коментирано, че догодина ще има електив по физика, който ще е насочен повече към състезания. 

# 505

И тази година в списъка имаше електив по физика /SAT + AP Physics/, като се предлагаше за 10 клас и нагоре. Той подготвя за тези два изпита. На сайънс клуба е коментирано, че догодина ще има електив по физика, който ще е насочен еповече към състезания. 
Да, много по-точно казано! Благодаря за уточнението.

# 506
Здравейте, а какво й е на г-жа Чакърова? Моят син се е насочил към профил биология и химия и виждам нейното име под този профил.

# 507
  • София
Здравейте, а какво й е на г-жа Чакърова? Моят син се е насочил към профил биология и химия и виждам нейното име под този профил.

Учениците много я харесват. Преподава физика и се коментира, че ще води профилираните часове по физика. Явно заради нея някои деца обмислят смяна на първоначално избран профил, който е бил различен от математика и физика, за да са при нея в профилиращите години.

# 508
  • София
Хмм, да не би да има някаква грешка. Чакърова е ръководител на катедрата по природни науки, но преподава по физика. А доколкото разбрах Иванова ще води профила по химия.

# 509
В презентацията, която пуснаха за 8-ми клас, под профилите химия и биология, пише Чакърова.

Общи условия

Активация на акаунт