Прием на ученици в първи клас в общинските училища - София - 8

• 46 227
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Качват списъците в сайтовете на училищата, да. И миналата година след 17 часа се публикуваха.

Моят син го приеха някъде чак на трето класиране. Тъпо е че някои дремем и се притесняваме, докато други избират, ама какво да се прави. Правила Rolling Eyes .

Права си, така е! И аз съм се приготвила за цял месец разправия с приемането му. Приесненео ми е ного днес, въпреки, че реално, за нас днес нищо няма да се случи и другата седмица пак на нова сметка ще е всичко.

А кандидатсването за второ класиране нали пак ще може онлайн да става?

# 646
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хмм аз с друг въпрос идвам. На сайта на нашето училище пише, че директора ще си направи справка и не е необходимо ние да ходим за документа. При вас как е? Чудя се дали да не отида днес до общината все пак.

В страницата на нашето също така пишеше.Днес попитах и госпожата му от предучилищната и тя каза,че не е необходимо нищо да вадя.
Сега се замислям,че може да е така,защото той е записан предучилищна там и имат всички документи.......

# 647
  • Варна-София
За 151-во вече има изнесен списък на сайта - макар и преди 17:00?!

# 648
Мда, и аз го видях, не е в списъка моят мъник.

# 649
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За мое учудване въпреки че не живеем в района малкия е приет на първо класиране!Доволна съм , много.Мисля си,че все пак това,че е карал там предучилищна оказва влияние.

# 650
Честито! Аз още чакам...

# 651
  • Варна-София
Момичета, каква е процедурата за 2-ро класиране? Трябва ли пак да подаваме документи?

# 652
Да отново се пускат.

# 653
  • София
В нашето училище пише, че сме в резерва. Това какво значи, има ли някой запознат?

# 654
  • София

А имате ли представа дали ще може отново онлайн? В нито един сайт не намерих информация за това, само срок за подаване.

# 655
  • София
Цоп в темата.
Ние сме сред приетите в училището срещу нас, но мнооого се чудя дали да я запиша. От скоро се преместихме в квартала и нямам никакво инфо за учителите, които ще поемат 1 клас.....

# 656
Цоп в темата.
Ние сме сред приетите в училището срещу нас, но мнооого се чудя дали да я запиша. От скоро се преместихме в квартала и нямам никакво инфо за учителите, които ще поемат 1 клас.....
Ако е прилично училището изобщо не бих се чудила. Няма по-голямо удобство от това да е близо.

# 657
Аз като избрах учител, сякаш някой ми уважи желанието.

# 658
  • Sofia
Днес записах сина ми.

На вас дадоха ли ви някакъв документ, който удостоверява, че детето е записано ?
Взеха ми документите и ... по живо по здраво ще се видим наесен !

# 659
На мен ми дадоха листче с входящ номер и записани час и дата за родителска среща.

Общи условия

Активация на акаунт