Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 111
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • The Evergreen State
Ще си повторя питането,тъй като може да не го видите ако не отворите целия текст.Много Ви моля за мнение като аромат,усещане и всичко което се сетите за CHANEL CHANCE Eau Tendre.

Kloe можеш да погледнеш назад в предните теми го коментирахме много този парфюм, той излезе преди няколко месеца и всички тръпнехме в очакване. Тук където живея е популярен (Шанел са най-харесвания бранд в Щатите поначало).

Не е нетраен но е изключително лек аромат (Имаше един шампоан навремето Ренета, на него ми напомня малко) плюс това е познат от тоалетната вода и това разочарова хората, другата половина свят пък го харесва, както казва и Брайт ако можеш тествай, по описания мъчно се харесва парфюм.
Аз го имам и го нося често. Непретенциозен, ежедневен и не натоварващ, но красив. Като дърво окичено с розов цвят е. Подходящ е за пролетта и лятото но никак за по-хладно време според мен.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 07:39 от Athena

# 451
https://?????Четох и срещам коментар,че усещат роза,а в описанието на парфюма,я няма....Състав
база
кедър, кехлибар, мускус
глава
плодови нотки
сърце
жасмин, зюмбюл, ирис
Вид аромат
Плодови, Цветни

# 452
  • The Evergreen State
Моят съвет е да не купуваш без да го познаваш. Еднакъв е шанса да ти хареса, и да не ти и после ще си разочарована.

# 453
Здравейте! Двоумя се между  Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud  и S.T.Dupont Vanille % Leather.
И двата не ги познавам и единият ще бъде отстрелян насляпо.
Четох, че Precious Oud  прилича на ТФ Черна орхидея, който много харесвам. Но обичам и ванилията, особено в Диор Адикт. Помагайте кой да поръчам:) Кой  е с по-голям сиаж, трайност, пленителност и т.н.?

# 454
[url]
    Van Cleef го имам в момента,наистина прилича на ТФ Черната орхидея,но лично аз го предпочитам,по женски ми е от ТФ,точния израз ми е по-мек вариант.Много е траен,според мен на кожа над 24ч.,а на дреха с която съм била повече.

# 455
    Здравейте! Двоумя се между  Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud  и S.T.Dupont Vanille % Leather.
    И двата не ги познавам и единият ще бъде отстрелян насляпо.
    Четох, че Precious Oud  прилича на ТФ Черна орхидея, който много харесвам. Но обичам и ванилията, особено в Диор Адикт. Помагайте кой да поръчам:) Кой  е с по-голям сиаж, трайност, пленителност и т.н.?

Определено S.T.Dupont Vanille&Leather. Аз не харесвам този Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud, нищо особено не е. Не пирилча толкова и на Чрената Орхидея, тя е шедьовър, а това е един обикновен парфюм, докато Vanille&Leather е ориенталска омая. Почти не познавам човек да не го отбелязва и харесва. Тук някой беше писал, че му идва мъжки.
    Не купувайте парфюми насляпо, това винаги е голям риск. Знам че в сайтовете точно тези са супер евтини, но парита са си пари, а разочарованието после голямо.

# 456
    • Бургас
    Мхм,права е Денс не бива парфюми без тест.Аз подтикната така леееко от ревютата на Deetron и Ковачева за Lancome Hypnose Senses си извадих пробата понеже не го бях тествала сигурно над година,а може и повече и споделям мнението на двамата.Парфюмът наистина е различен от всичко на пазара,няма да се хареса на всеки,но аз го харесвам.Уж е далеч от моите,но пък и нещо ме дърпа към него,хипнотизиращ е.Подкрепям също,че Ланком знаят как да правят парфюми,аз обожавам марката.Flowers HibiscusPurple HeartRevolving HeartsSparkling Heart И сега да споделя за Chanel Coco mademoiselle intense впечатление вече с хубаво напръскване,за мен тази версия е някак по-зряла от само Мадмоазел по-бляскава и по-изпъкваща.Пачулито е подсилено, трайността е безкрайна,ще дам шанс на този парфюм,просто не мога да не му дам!Събрал е в себе си много от Коко Ноар и Allure sensuelle за моя нос/харесвам и двата/Весели празници на всички.

# 457
    ............Четох, че Precious Oud  прилича на ТФ Черна орхидея, който много харесвам........
    Имам Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud и нося с удоволствие. ЧО направо ме задушава и ми става зле, не мога да го нося. Има допирни точки с ЧО на ТФ, напомня на него в дадени моменти но са два различни парфюма и за мен не си приличат.
    В Precious Oud ванилията не я усещам като отделна нотка, има я до толкова, до колкото е нужно по-скоро да омекоти и окръгли ууда, някак му прави една пухкава изолация правейки го да звучи меко и гладко. Върху моята кожа в базата по-осезаем е сантала. Това е единственост ууд който мога да нося, в други парфюми върху мен е Уудище, докато тук е Ууденце. Simple Smile
    S.T.Dupont Vanille&Leathe, само съм тествала и е невероятен парфюм. Съвета ми е да не купуваш нито един от двата без тест, капризни парфюми са.

Парфюм за деня Black Perfecto by La Petite Robe Noire.
    С него преминахме през бурни страсти. От тотално отричане, през желанието ми да го разкарам незабавно, до рязко влюбване, а в момента е голямата ми любов. Innocent След Шалимар Суфъл естествено, него до сега още никой не може да измести. Simple Smile

Желая на всички светли празници!

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 11:40 от Sysly

# 458
    Плюс 1 за дюпона.

# 459
    https://?????Четох и срещам коментар,че усещат роза,а в описанието на парфюма,я няма....Състав
    база
    кедър, кехлибар, мускус
    глава
    плодови нотки
    сърце
    жасмин, зюмбюл, ирис
    Вид аромат
    Плодови, Цветни
    Тоза има в chance eau tendre EDP,не EDT

# 460
    Подсетена от вас вчера извадих Кадифената Орхидея на Том Форд и сега не мога да спра да и се наслаждавам и да я подновявам от вчера. Има момент, в който усещам лайка, това е някаква новост за мен и ми е много странно. Топъл, секси, празничен, но не тържествен аромат. Мъжът ми е очарован и явно ще продължа и утре, а и ми носи спомени от деня, в който излезе, а аз бях тогава в Милано, влюбих се и го купих веднага и то с намаление.

# 461
    • София
    Покрепям мненията, че Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud носи друг характер, сравнен с Черната Орхидея. Моето мнение е, че Прешъс Ууд трябва да бъде разглеждан и оценявам сам за себе си, а не като бюджетна алтернатива. За мен е хубав парфюм, но не е Черната Орхидея, независимо от някои допирателни.
    За моя вкус, Orchidee Vanille е по-хубав и омаен.

За Златния Дюпон - Ледър Ванил е писано доста и мненията са крайно разнолики. Има го за тестове из моловете - нека най-добре всеки сам си прецени. За моя вкус е прекрасен и модерен, привлекателен ориенталец.

# 462
    Изненадах се като казахте,че е по-бюджетен,защото в повечето парфюмерии VC са на цена около 250/260лв.А том форд БО за голямата опаковка пак около 260лв.Влизам и отварям интернета обаче,там далеч не е така.Оцъклих се.Голяма разлика в цената..

# 463
    Много съм радостна,  взех си Mimosa Cardamom на Jo Malone
    https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Mimosa-Cardamom-31825.html
    Скрит текст:
    Денси, напълно заставам зад мнението ти,  мн претенции за парфюми, които не блестят с оригиналност. Но исках да си имам нещо тяхно, след сладката Nea, восъчния Secrets du Paradis Rouge, кожата с касис Tenue de Soirée, имах необходимост от мимоза. Тя е спокойна, пухкава, лесна за разбиране, ще си пръскам през горещите летни дни .
    Jo Malone от бялата серия са колони и принадлежат към  територията на Rituals и The body shop, повече са като продукти за тяло, ако се съчетае колон с лосион,  може да има повече интензитет и трайност, предполагам. Успокоих се на тема Jo Malone.
    Амуаж имат ново парфюмно произведение
    https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Portrayal-Woman-54459.html

# 464
    https://Ползвали ли сте този парфюм ...Tiziana Terenzi White Fire EDР?

Общи условия

Активация на акаунт