Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 135
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Много съм радостна,  взех си Mimosa Cardamom на Jo Malone
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Mimosa-Cardamom-31825.html
Скрит текст:
Денси, напълно заставам зад мнението ти,  мн претенции за парфюми, които не блестят с оригиналност. Но исках да си имам нещо тяхно, след сладката Nea, восъчния Secrets du Paradis Rouge, кожата с касис Tenue de Soirée, имах необходимост от мимоза. Тя е спокойна, пухкава, лесна за разбиране, ще си пръскам през горещите летни дни .
Jo Malone от бялата серия са колони и принадлежат към  територията на Rituals и The body shop, повече са като продукти за тяло, ако се съчетае колон с лосион,  може да има повече интензитет и трайност, предполагам. Успокоих се на тема Jo Malone.
Амуаж имат ново парфюмно произведение
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Portrayal-Woman-54459.html

Честит, много радост да ти носи! Hug bouquet
Забравих вчера да пиша за моите любимци или не от JM, но ще.

Новият Амуаж го очакваме скоро в бутика на Калин. Нямам търпение, по нотки звучи много мой, но с Амуаж никога нищо не е, както излежда и не се знае. Laughing Party

# 466
Благодаря Hug Ти достатъчно ми написа. Аз имах големи очаквания, а бързичко ме приземи. Всичко, което каза беше точно така, но аз трябваше да разнося нещата им, за да разбера, че не са за мен. Само опаковката беше мн издържана.

# 467
Двете неролита са много хубави. Нежни, дамски, изискани и супер нетрайни. 20 минути за 200 лв. Whistling
Много се харесва Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London, но на мен никак не ми допада. Знам, че той е или мигновена любов или омраза, както е в моя случай.
Red Roses Jo Malone London е хубав парфюм с типични рози, но отново няма трайност и парфюманите познаваме много, много по-добри рози на сходни цени.
Pomegranate Noir Jo Malone London е доста кисел и лично на мен въбоще не допада, същото е и при супер промотирания Blackberry & Bay Jo Malone London.
Аз харесвам най- много 154 Cologne Jo Malone London, но той е ретро- носталгичен.
Черната серия е по-добра, но нищо супер специално отново. Тя е и по-скъпа. Там си обичам изключително много .Myrrh & Tonka Jo Malone London

# 468
  • Sofia
И аз се влюбих в Myrrh & Tonka , сега го издирвам на поносима цена.

# 469
Дано го намериш, невероятно излъчва и е траен. Но в магазините е наистина скъп.
Другите от черната серия сме ги мирисали и в други бутилки, но този е красив наистина.

# 470
  • Germany
Ралица, честит парфюм! Много радост да ти носи! По принцип идеята на Джо Малоун е ароматите да са максимално изчистени и близо до природата, сигурно затова ви се струват нищо особено, защото се усещат като естествени, природни миризми, а не като парфюм. Имат много хубави изпълнения, почти моноаромати на отделни цветя или комбинации от малко на брой природни съставки, просто трябва да се пробват самостоятелно, на спокойствие и да не се очакват чудеса и супер шлейфове. За мен са интересни тематичните лимитирани колекции, които излизат всяка година. Миналата година колекцията беше доста интересна, посветена на житните култури и начинът им на представяне в парфюм, в комбинация с някое цвете, билка или тревичка. Беше интересна и добра колекция, но за съжаление и ужасно нетрайна при мен, затова се въздържах от покупки. Харесвах зелената им колекция, както и The Bloomsbury Set Collection, от която имах три броя, а за другите два се колебаех. Хубавото на тези колекции е, че са в идеалните 30 мл. и на прилична цена, и човек може да си позволи разнообразие. Много се радвам, че преиздадоха спрения Orange Bitters Jo Malone London, който е един от най-добрите цитрусови парфюми за мен с преобладаващ горчив портокал, показва и завидна трайност и е от хитовете на марката. Има защо. Иначе и аз имам Мирх и тонка, помня с какво желание си го купих, а сега с моето розоманство го забравих и не съм го носила повече от година Thinking

Денси, според немците и отзивите им, Portrayal Woman се очертава като съвсем носим парфюм, по-близо до дизайнерските, отколкото до трудните нишове. Описват го като ванилия-жасмин комбо, сладичък, чист, на моменти пишат дори като омекотител, красиво цветен, с лек полъх на табак. Ще се разходя тези дни да го пробвам и аз и ще споделя лично впечатленията си.

Аз пък съм много щастлива, защото очаквам два нови парфюма за Великден, единият от които дебна от години, и чак сега успях да си го купя Badgley Mischka Couture. Дано любовта да не е останала в миналото и да му се радвам истински, и да е толкова хубав, колкото го помня. Ще се радвам някой ако го познава да сподели мнение. Очаквам и Хипноуз сензи на Ланком, не издържах, сутринта от блотера се носеше такъв хубав аромат, на кожата ми се държеше също добре и си поръчах една 30 ца, при това в стария вариант. Очаквам ги и двата с нетърпение и ми е много щастливо Heart

Поздрави на всички и хубави празници.

# 471
Светли празници парфюмки!
Macadamia, Bright Crystal, моля кажете кои други топ любимци имате. Виждам сходство с моя вкус. Сега искам да се възползвам от намаленията и да забърша нещичко. Амуаж онър го няма, остава за по - натам. Нещо лятно и излъчващо ми се иска, с голяма трайност. Помагайте, моля ви!

# 472
Супер мацка Kovatcheva, благодаря ти!

# 473
  • в голямото село
Ооо Ковачева, от къде се сдоби с това съкровище Badgley Mischka Couture? Ползвала съм парфюма преди има няма десетина години. Помня най- мекия, елегантен и женствен парфюм, който притежавах към онзи момент. Скоро се бях сетила за този аромат, но не успях да го открия. Дано не те разочарова и ако може сподели къде го откри.Stuck Out Tongue Winking Eye
Светли празници за всички...

# 474
  • София
И аз се влюбих в Myrrh & Tonka , сега го издирвам на поносима цена.
И за мен този парфюм е приказка! Бях шокиран един път колко комплименти ми донесе и то от... мъже Laughing
Трайност и проекция - пълно 6!
Между другото, според мен, този парфюм страшно много прилича на Myrrh & Tonka Smirk Не че е по-евтин заместител, споменавам го ей така просто за инфо, ако някой го познава, пък Myrrh & Tonka му е непонятен...
Rania J Lavande 44 - https://www.fragrantica.com/perfume/Rania-J/Lavande-44-14928.html

Мисля, че Тонка-Мърх си заслужава всяка стотинка Hands Ok Hand

# 475
  • Germany
vivinka, от съфорумка от немския форум го купих, и то цяла 50-ца. Каза ми, че мен си ме чакал да си го открия Heart И аз съм с такива спомени, да видим какво ще дойде Blush

Karen, познаваш ли This is Him Zadig & Voltaire? Аз откривам огромна прилика между двата парфюма, от едно олфактивно семейство са. При мен Задиг е също толкова траен и прожектиращ при добро нанасяне, както и мирх и тонка. Да, не е същото, но от проба глава не боли.

# 476
Здравейте ! 🥰
Бих искала да попитам дали някоя от вас е ползвала парфюма на Cartier- “La Panthère?
И дали можете да дадете някаква оценка за него ?
Благодаря предварително !

# 477
Здравейте ! 🥰
Бих искала да попитам дали някоя от вас е ползвала парфюма на Cartier- “La Panthère?
И дали можете да дадете някаква оценка за него ?
Благодаря предварително !

Ярък, звънлив, омаен, много траен .Добре е проба преди покупка.Чела съм, че някои го намират за демоде.
За мен секси, но ако се прекали с него, е чудовище,може да ви докара главоболие.

# 478
Светли празници ,момичета !
Като ме напече сериозно слънцето тези дни се замислих за летен парфюм.Колебанията ми са между три:Интенз Тиаре /Монтал/,Сенсуал Нюд/Есте Лаудер/ и Бронзовата богиня/Есте Лаудер/ Help me,please 🌷😊

# 479
Аз съм за последните два,като на бронз годес предпочитам ЕДП версията.🤗Сеншъс нюд е топъл и мек кокос,мирише ми точно на море и радостна почивка.Богинята е по-сладка и секси..

Общи условия

Активация на акаунт