Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 157
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Светли празници ,момичета !
Като ме напече сериозно слънцето тези дни се замислих за летен парфюм.Колебанията ми са между три:Интенз Тиаре /Монтал/,Сенсуал Нюд/Есте Лаудер/ и Бронзовата богиня/Есте Лаудер/ Help me,please 🌷😊
Здравейте, присъединявам се към молбата от поста,, помагайте, защото два дни чета мнения за Монтали, и не мога да реша кой да бъде, летен, шлейфов, но и да става за ежедневно носене

Благодаря 💕

# 481
Скрит текст:
Здравейте ! 🥰
Бих искала да попитам дали някоя от вас е ползвала парфюма на Cartier- “La Panthère?
И дали можете да дадете някаква оценка за него ?
Благодаря предварително !

[/spoiler]
За Пантерата е писано много в темата. Потърсете в търсачката и ще ви излязат мненията от различни теми, но с изписване без ударението "La Panthere".
Лично за мен, заедно със soir версията са в моите топ 5 – хладна женственост, дискретен лукс и безупречна елегантност.

# 482
На мен ми е в топ 5 на гадни парфюми.Мирише ми на нещо солено и гадно,на мръсна речна вода,дори не го асоциирам с парфюм.С извинение към всички,които го харесват.🙏🏻

# 483
Нос приятел няма, нормално. Simple Smile
Аз, примерно, не понасям твърде сладки парфюми от рода на скандалите и ерерите – втриса ме от лепкавост и кич. А от зелените ми става лошо.Wink

# 484
На мен Пантерите ми миришат на ретро-аромат -асоциирам го с парфюм,с който майка ми се е пръскала в миналия век,когато съм била дете .

# 485
  • Бургас
Светли празници парфюмки!
Macadamia, Bright Crystal, моля кажете кои други топ любимци имате. Виждам сходство с моя вкус. Сега искам да се възползвам от намаленията и да забърша нещичко. Амуаж онър го няма, остава за по - натам. Нещо лятно и излъчващо ми се иска, с голяма трайност. Помагайте, моля ви!
Силвия,много са ми любимците от Клое харесвам всичко без Номад едт,който ми мирише на дъвки и за мен има разлики с Номад едп,в едт ми избива мъжка нота и категорично не е мой парфюм.Други топ аромати са/със сигурност ще изтърва доста/Аmouage Blossom love,Amouage Ciel,Amouage Honour,цялата линия Мон Герлен,Скандал,Пойзън гърл,Линстант,БлуумАлюр,Коко Ноар,Аnnick Goutal Tenue de soirée,Van cleef & arpels Rose rouge,Chanel Allure Sensuelle,Lancome Hypnose,Жадор,Boucheron Quatre,Boucheron Quatre en rouge и много,много други.За летен лукс ти предлагам Van cleef & arpels Neroli Amara.Харесах също Лайт Блу Сън,погледни и него при мен е и доволно траен,ваканционен,разхлаждащ,парфюм релакс.Пантерата не поръчвайте без проби и то няколко такива,за мен е модерен шипър с убийствена мощ и вечна трайност,за много хора е ретро,непоносим и нетърпим.Монталите също без тест недейте.Светли празници.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 10:13 от Bright Crystal

# 486
  • София
Скрит текст:
Здравейте ! 🥰
Бих искала да попитам дали някоя от вас е ползвала парфюма на Cartier- “La Panthère?
И дали можете да дадете някаква оценка за него ?
Благодаря предварително !

[/spoiler]
За Пантерата е писано много в темата. Потърсете в търсачката и ще ви излязат мненията от различни теми, но с изписване без ударението "La Panthere".
Лично за мен, заедно със soir версията са в моите топ 5 – хладна женственост, дискретен лукс и безупречна елегантност.
Може ли да сравниш двата? По- скоро да разкажеш за разликите. Пантерата познавам отлично , Нощната пантера съм пробвала отдавна, помня че я харесах, но само до там.

Светли празници!

# 487
~Étoile~, на прима виста – Soir версията е по-мека, аз усещам лека сладост като от диви ягоди, което е предполагам флоралната нотка (която е посочена официално в пирамидата, но аз усещам като плод). По-жива, по-игрива, по-лесна е La Panthere Edition Soir. Не е толкова ретро, както я определят някои. В началото много си приличат двете версии, после оригиналната Пантера става типичен шипър – леко остричка и за мен лично дистанцираща, дръзка. Оригиналната Пантера винаги я виждам на делова мацка – строга, знаеща какво прави, силна една такава, сериозна, действаща. Докато Соар версията е много по-нежна и женствена за мен. Нещо като въпросната делова строга мацка, излязла вечерта да разпуска, по-свободно и секси. Smiley

Светли празници и неделя и от мен!

# 488
Честит Великден на всички! Днес съм с Жълтия диамант на Версаче и ми е пролетно и слънчево.

# 489
  • На черешатааа
Христос Воскресе! Мир и любов в душите и семействата Ви! Може ли някоя и друга дума  за този аромат -https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Fiore-d-Ulivo-6311.html

# 490
Христос Воскресе! Мир и любов в душите и семействата Ви! Може ли някоя и друга дума  за този аромат -https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Fiore-d-Ulivo-6311.html
Честито Възкресение Христово!
Този парфюм е труден, защото между цитрусите има нотка на маслини и зехтин. Тя е остра и неприятна. Един от двата дамски от серията, който не купих точно заради тази нотка.

# 491
    Христос воскресе! Кажете ми, на ROJA кой е любимият ви парфюм? Ще се радвам и ако densi се включи.

# 492
    • Sofia
     Благодаря за идеите, kovatcheva и Deetron ! Мъжкият Zadig съм пробвала само веднъж и не ме грабна, може да съм била на друга вълна, а  Rania J Lavande 44 гледам, че е със същата пирамида като Myrrh & Tonka. Късно е,  от силни мераци вече чакам две бутилки Jo Malone. Grin

# 493
    Днес бях в търсене на мъжкия Задиг, за подарък на любим мъж. Тествах Ноир на ТФ и боис...на Ван Клийф, и съм много разнопосоченоразполовена.

# 494
    Мнооого любим Tom Ford noir❤ Както и любим мъжки аромат Armani acqua di gio absolu ❤❤❤ Мирише ми на 100%-тов мъж 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт